Prietenii omului (11)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
Ramonik am facut 3 poze, spune-mi si mie te rog cum sa le pun la semnatura cum ai pus tu pozele pissicilor tale!
merci
pup Vio
"Binecuvantati copii si animalele"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sanca/Sanca.jpg)
Sanca spune:
Ramonika, felicitari pentru inmultirea familiei. Mama mia ce e acolo. Casa pisicilor.
OchiiNegrii, am si eu o intrebare. De ce nu v-au lasat cei de la Lufthansa cu matele in cabina, sub scaun, sub forma de carry on?
Am probleme cu Mishulica. Saptamana trecuta i-au gaurit outele, si fiind proaspat castrat, a trebuit sa-l trec de la nisip la nu stiu ce minune din lemn de brad . .. Lui nu i-a placut deloc schimbarea, asa ca a folosit in schimb cosul cu rufe murdare a copiilor. Am bagat in enzyme (solutie de scos petele si mirosul) cam 3-4 perechi de blugi pe care mi i-a botezat Mishulica. Sant disperata, habar n-am ce sa-i mai tai . . . Am trebut inapoi la nisipul lui favorit, si sa speram ca se rezolva problema, dar eu am ramas cu obsesia.
Plec in vacanta fetelor. Pe Oreo il las la soacra mea in grija, unde o sa aibe o dieta cu mancare de pisici, si mancare gatita. ca soacra mea nu prea crede in dieta mea de raw food. Eu il si vad ingrasat ca un porcusor. Dar daca e sa manance prea multa mancare de mate da el intr-o diaree, sa o invete o lectie cel putin...
Mama ramane cu pisicile in grija, si sincera sa fiu am emotii. O sa o trimit aici daca are nevoie de sfaturi si or sa o lase sa doarma noptile.. . .. Sper sa o ajuta-ti, daca se hotareste sa-si creeze un user name si sa strige dupa ajutor.
numa bine la toti
Anca
copii ca ai mei nu are nimeni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
quote:Sanca, si motanul meu e castrat, dar nu stiam ca trebuie sa ii schimbi si nisipul. De ce? Eu ii cumpar acelasi tip de nisip si nu au fost probleme...Vacanta placuta, distractie maxima, si daca soacra ta o sa aiba nevoie de ajutorul nostru (dar speram ca nu) o ajutam cu mare drag.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Originally posted by SancaAm probleme cu Mishulica. Saptamana trecuta i-au gaurit outele, si fiind proaspat castrat, a trebuit sa-l trec de la nisip la nu stiu ce minune din lemn de brad . .. Lui nu i-a placut deloc schimbarea, asa ca a folosit in schimb cosul cu rufe murdare a copiilor. Am bagat in enzyme (solutie de scos petele si mirosul) cam 3-4 perechi de blugi pe care mi i-a botezat Mishulica. Sant disperata, habar n-am ce sa-i mai tai . . . Am trebut inapoi la nisipul lui favorit, si sa speram ca se rezolva problema, dar eu am ramas cu obsesia. Plec in vacanta fetelor. Pe Oreo il las la soacra mea in grija, unde o sa aibe o dieta cu mancare de pisici, si mancare gatita.ca soacra mea nu prea crede in dieta mea de raw food. Eu il si vad ingrasat ca un porcusor. Dar daca e sa manance prea multa mancare de mate da el intr-o diaree, sa o invete o lectie cel putin...Mama ramane cu pisicile in grija, si sincera sa fiu am emotii. O sa o trimit aici daca are nevoie de sfaturi si or sa o lase sa doarma noptile.. . .. Sper sa o ajuta-ti, daca se hotareste sa-si creeze un user name si sa strige dupa ajutor.numa bine la totiAncacopii ca ai mei nu are nimeni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by viorela hoff
Ramonik am facut 3 poze, spune-mi si mie te rog cum sa le pun la semnatura cum ai pus tu pozele pissicilor tale!
merci
pup Vio
mersi Vio, sa stii ca-ti dau un pisoi in iulie, daca ajungi pe aici. pricum, ei fiind nascuti pe 1 mai, tre sa-i tin 2 luni, deci de la 1 iulie incolo tre sa-i dau.
in leg cu pozele. te duci la profil personal si este undeva in dreapta jos semnatura, unde poti scrie ce vrei tu. ca sa-ti iasa asa, sa dai click pe cuvant si sa vezi pozele, tre sa folosesti url-urile. era un subiect pe tema asta la Lectii si know how. daca nu pricepi iti mai explic pe PM. ok?
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by anamariame
Ramonika, am banuit eu ca nu o sa poata mama ta sa le faca rau pisoiasilor. Sut tare dragalasi, desi din fotografii nu prea iti poti da seama, toti patru sunt cat un pisoi mare.
Ana, intr-adevar mama s-a mai inmuiat, dar tre sa-i dau de la 2 luni incolo. nu pot sa-i pastrez pe toti...
![](alcool.gif)
am ajuns fetelor de rasul si frica lumii...
![](plang.gif)
![](plang.gif)
toti fug de mine...
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](icon_smile_blackeye.gif)
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
![](images/user_woman.png)
Maruta spune:
buna fetelor ... Hrostos a Inviat!
Ramo - felicitari pt bebei ... sper sa le gasesti stapani iubitori si s-o castrezi pe mamica lor
fetelor eu sunt de'a dreptul trista ... nefericita ... ca intotdeauna m-am atasat de un animalut ... o catelusa de 6 saptamani care se vrea a fi lupoaica .... am salvat-o dintr-o curte unde ceilalti caini o bateau ...
acum o am acasa de sambata seara ... la inceput ceilalti s-au aratat ingaduitori ... acum nu ma mai inteleg cu nimeni ... doar mie mi se rupe sufletul de ea ... o s-o duc maine la tara ... si sper sa le vina mintea la cap batranilor ..... offff sunt asa de suparata
am invatat-o sa manance hrana uscata ... i-am luat si vitamine (da ce te faci ca la tara aia sunt batuti in cap si parca vad ca nici mancarea pe care o duc n-o s-o manance!)
asa ca fetelor ajutati-ma sa-i gasesc un stapan iubitor ... ma ocup eu de vaccinuri, vitamine ... chiar si in timp ii ajut cu bani daca au nevoie .... numai s-o vad pe galusca asta bine ... ca-i asa de scumpa si deosebita ... ii zapacita si iubareata ... vrea sa fie iubita si dragalasita ....
offf mi se rupe inima
Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita
Ramonika spune:
Maruta, sper sa-i gasesti stapan catelului. din cate vezi si de la mine, e cam greu sa gasesti stapani la animalute. oamenii nu-si prea doresc animale, mai ales care stau la bloc.
eu am o promisiune aproape sigura pt un pisoi. mai am inca 2 cunostinte care mi-au spus ca se mai gandesc. sper sa ii vrea pe pisoi. daca ar merge toate bine, as scapa de trei ... Doamne ajuta...
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
Sa vedem, am pus pozele, sper ca vedeti ceva
Vio
Suzi,catelus de catifea
![](images/user_woman.png)
Danna spune:
Bine v-am gasit si Hristos a Inviat!
Ramonika sa-ti traiasca micutii si sa le gasesti stapani care sa-i iubeasca.
Maruta poate ca vei reusi sa gasesti un stapan pentru catelusa.
Viorela nu pot vedea fotografiile Smolitei pe community webshots pentru ca nu am acces, dar sunt convinsa sa e tare frumusica.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
Ramonika spune:
eu vad pozele.
suzi e scumpica foc, chiar ca e neagra neagra si s-ar asorta de minune cu un pisoi de-al meu... tu esti cea care o tii in brate?
imi place suzi, sa-ti traiasca...
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)