Prietenii omului (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Scuze fetele, se vede ca mi-e somn...
mesajul de mai jos l-am scris dincolo, nu am observat ca acuma e partea 11...

HRISTOS A INVIAT!
Mama da ce liniste pe aici... unde sunteti?
eu am revenit azi la serviciu, dar am o leneeeee... prea scurta vacanta.

am vesti fetelor! Bubulina mea a fatat 4 puiuti in noaptea de Inviere, chiar la ora 12! 2 dintre puiuti is negri complet, iar 2 is mai mult albi, cu cateva pete negre. seamana cu ea...
eu nu eram acasa, ca sambata seara am plecat la niste prieteni la vaslui si am revenit acasa duminica pe la ora 2. mama a mosit-o pe Bubulina, a ajutat-o sa nasca. si Maritza a ajutat-o si a lins-o si pe Bubu si pe pui mereu...
mama nu a mai facut figuri si a lasat-o pe Bubulina in casa cu puii. i-am pus in debara, am amenajat acolo un culcus pt ei si se simt bine. puii is grasunei si frumosi. am poze cu ei, le incarc in curand si le pun la semnatura.
mai vin cu vesti mai incolo.
va astept si pe voi cu noutati

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari http://pg.photos.yahoo.com/ph/fram11/album?.dir=/562d']Bebelusii[/url]

Mergi la inceput

fetele, intre timp am pus si poze la semnatura. cu cei trei pisoi mari... muschetarii... si cu bebelusii...

Cei trei muschetari Bebelusii

Mergi la inceput

lou - te rog si eu sa scrii la mine 3 pisoi, nu 2... si 4 puiuti...
acum am 7 matze... cam mult, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Auleeeeeeeeeu, mi-a cazut pisica de la etaj (3). Dimineata cand m-am trezit sa le dau de mancare ia-o pe Lili de unde nu-i. M-am imbracat si urgent jos, abia am deschis usa de la intrare ca era acolo, a inceput sa miaune jalnic, avea sange pe bot, un canin spart si schiopata. Fuga la veterinar, a examinat-o, a zis ca inafara de sperietura nu pare sa aiba fracturi, desi schiopateaza.
Va mai scriu, am crezut ca innebunesc. Aveti grija pe unde vi se catara pisicile, ca daca aveti una proasta ca a mea uite ce se poate intampla.

pisici si flori
Jucarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Si noi, si noi ...
Din familia noastra fac parte motanul Bijou (8 ani) si pisicuta Betty-Sabrina (3 ani).

Scarmanus, bine ca n-a patit nimic grav.

Din seria cum am emigrat cu pisicile :
Marea noastra grija cand am venit in Canada era .... blocul ... sa fie OK pt. pisici. Acasa aveam plasa la geamuri (de metal). Bine ca aici blocul are din dotare o plasa rezistenta la 1-2 ferestre.
O aventura intreaga cu Lufthansa .... am facut scandal ca vreau sa vad pisicile la escala ..... nu mai auzisera de asa ceva. Am stat o zi in Frakfurt. Dupa cateva ore de parlamentari mi-au facut marea favoare sa-mi verifice cineva pisicile si sa-mi comunice personal ca sunt OK. N-am vrut sa ne imbarcam pana nu ne-au confirmat ca pisicile sunt deja la bord ..... alt scandal. Nu gaseau decat una .....
Au ajuns in buna stare .... ude fleasca ( nu stiu de ce).
Spectacolul de final ..... Orice emigrant vine de acasa cu niste monstri de valize ..... Noi aveam 6, BB in carut si cele 2 transportoare. Nimeni nu ne-a oprit sa ne intrebe ceva .... toti se uitau cu mila ..... Imi pare rau ca nu ne-a facut cineva poze .... trebuie ca aratatam comic (cel putin asta se citea pe fetele celor cu care ne intalneam).

Acum suntem bine. Bijou si Betty mananca Hills sau Royal Canin adus pe comanda (fite de fite ... smecherii). Un mic control de sange si urina pt. mosulica Bijou ne-a scuturat de 249 CAD ..... asa ... cat 2 TV. Dar nu conteaza .....
Betty se comporta ca un retreiver ..... iti aduce oiecte (mici) pe care i le arunci ...... BB se ocupa de treaba asta ....

Pupice la toti mustaciosi vostri ... si la catei.

L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Vai Ramonik ce mi-ar place o pisicuta neagra de la tinwe!
s-ar asorta cu catelusa noastra (fac glume acum)
ieri am tuns-o pe Suzi timp de aprox. 4 ore, cu o scurta pauza de pipi.
sotul meu a fost "curajos" si s-a apucat de tuns, cu toate ca eu l-am prevenit ce insemana tunsul unui cocker blanos!
In final, eram amandoi cocosati de spate si cu narile infundate de puf de Suzi!
Suzi era tare mandra de coafura ei, mai ales ca tot timpul aprimit bombonici si a fost tare cuminte si rabdatoare! Am mai descoperit si o capuse cu ocazia asta, mare grasa si rozalie (scrofita)!
Acum arata ca un catelus de catifea neagra, din acela care se pun in spatele masinilor si care dau din cap.
Va pup si sper ca ati petrecut bine sarbatorile de Paste!
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by viorela hoff

Vai Ramonik ce mi-ar place o pisicuta neagra de la tinwe!
s-ar asorta cu catelusa noastra (fac glume acum)
ieri am tuns-o pe Suzi timp de aprox. 4 ore, cu o scurta pauza de pipi.

hai ca-ti dau una... se face nemtoaica matza...
inca nu stiu ce e fiecare, mascul sau femela...

Mergi la inceput

Sotul meu e innebunit dupa pisici! Iar catelusa noastra se joaca cu pisica vecinei! Chiar ca m-ar tenta o pisicuta "s-o facem nemtoaica"!
Sotul meu zice deja ca "Iasu e la drepata de Oradea".
Noi venim abia in iulie in Ro, ca acuma ne mutam, oricum o sa te urmaresc sa vad ce mai fac pisicutele, poate cine stie....
pusilici la Bbei de pisici si la mama eroina!
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

scarmanus, ce noroc a avut pisicul tau! Al meu nu a fost la fel de norocos cand a cazut (de la 4) si acum e in ghips cu o labuta, si cu cealalta operata.Ramonika, am banuit eu ca nu o sa poata mama ta sa le faca rau pisoiasilor. Sut tare dragalasi, desi din fotografii nu prea iti poti da seama, toti patru sunt cat un pisoi mare.ochi negri, ce poveste amuzanta cu pisicile tare...amuzant sa o asculti, nu sa o si traiesti banuiesc...Viorela, vrem si noi sa iti vedem catelusa de catifea. Se poate?Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Fetelor e chin mare cu catelu asta sa-i fac poza ca nu se vede de loc, e neagra! dar l.am pus acum pe sotul meu sa mai incerce. E o poza in album dar era mai mica acolo
Vio

Mergi la inceput