Ce ma calca pe nervi....

Ce ma calca pe nervi.... | Autor: Ina82

Link direct la acest mesaj

Sunt casatorita de 3 ani si vreau sa stiu daca si sotii altora innebunesc sotiile prin lucrurile hidoase pe care le fac....
1.Iasa din dus ud leoarca si lipaie prin toata casa....sau daca in zile bune foloseste prosoape le arunca ude pe pat sau canapea sau mai rau se aseaza pe canapea cu prosopul ud pe dupa solduri.
2.In loc sa foloseasca unghiera isi rupe unghiile de la picioare dupa care le arunca pe jos (groaznic).
3.Lasa cutiile de soda sau prajituri sau ce mai maninca prin toata casa.
4.Nu isi pune niciodata hainele in cosul de rufe..le lasa unde se dezbraca.
5.Pune tv-ul la maxim cind doarme copilul.
6.L-am prins cu degetele in nas de nu`s cite ori si de citeva ori chiar cind conduce...macar de-ar face-o cind e doar el prezent.
Ai vostrii cum sunt??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Si al meu sot isi lasa lucrurile prin toata casa,se barbiereste mai rar,nu ma suna de cate ori as vrea eu si lista poate sa continue.Dar(exista si un dar) gateste(eu nefiind in stare sa fac nici macar cartofi prajiti k-lumea)
Fiecare om are defectele lui,dar asta e...nimeni nu este perfect.

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Caz real (din fericire nu in familia mea)

Pe peronul garii,lume pestrita...un tata impreuna cu copilasul lui de vreo 5 anisori asteapta sa vina trenul.

Copilul,unul din ala ce a invtat sa vorbeasca doar cu voce tare, se scobeste in nas si asa,incepe un dialog intre tata si fiu:

Tatal- De cate ori ti-am spus ca nu se face sa te scobesti in nas?Macar abtine-te cand este lume in jurul tau.De ce nu esti ascultator?

Fiul-Da' ce tu esti ascultator? Mami de cate ori ti-a spus sa nu mai faci pipi in chiuveta?!?!?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Si-al meu isi lasa hainele pe jos unde se dezbraca, nu arunca la gunoi o cutie goala de ciocolata sau o sticla goala de suc, nu-si pune farfuria in ghiuveta dupa ce termina de mancat, de multe ori uita sa puna si painea inapoi in punga si ramane uscata pe masa... Oh, si da, si eu ii gasesc halatul de baie ud tolanit cat colea pe canapea, de parca i-ar fi greu sa-l agate inapoi in cuiul din usa de la baie. Cred ca unele sunt "boli" incurabile ale barbatilor, asa sunt ei. Sunt, totusi, multe aspecte pozitive pe care le gasesc la sotul meu. Ce sa-i faci, asta e... E rau cu rau, dar mai rau fara rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

oooof mama lor!!!Ca nu obosesc sa tot dau vina pe ele.Nu din rautate dar e si vina lor (a mamelor lor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Din pacate asa sunt multi barbati. Vina e si a mamelor dar si a noastra ca strangem dupa ei. Trebuie avut nervi de otel si lasate toate la intamplare pana vor observa ca nu e bine ce fac??????Vor observa?
Sanatate multa!
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

quote:
Originally posted by marcellinna

oooof mama lor!!!Ca nu obosesc sa tot dau vina pe ele.Nu din rautate dar e si vina lor (a mamelor lor).

Uite nu este chiar asa! Tata socru este preot, iar mama soacra asistenta(maternitate) Si uite ca sunt oameni deosebiti curati ingrijiti ,maniere socrul nu mai zic etc..

In schimb sotul meu pe toate le facea mai putin scobitul si cu unghile!Cu serviciul era ordonat dar cu casa parca aveam 5 copii.

Am scris de nenumarate ori aveam certuri din cauza aceasta. Gata am lasat de la mine! Sufletul il avea bun darordinea.....

Acum sincer sotul meu este un exemplu pentru femeie sa zic asa! De multe ori ma lasat cu ochii mari si gura cascata! Am crezut ca poate a suferit vrun accident de io fi venit mintea la cap!

Si mai ales in privinta bb ma ascultat cuvant cu cuvant! Da Doamne sa ramana asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Pai al meu sot a fost crescut de mama singura. La inceput era cam asa:
- unde mi-e camasa? De parca putea fi altundeva decat in dulap
- unde e portofelul?
etc, etc
prosoapele sigur ca lasate ude prin casa, iar dupa rufele de spalat tb sa punem detectiv sa le caute ca-s peste tot.
Da mi-e tare drag si mai lupt cu astea sau il mai las in pace. Nu pare rezolvabil.
La noi ce-i mai naspa cu sosetele, rsfirate din hol pana in camera unde se schimba unde e o colectie intreaga DESI avem un cos special pt ciorapi.
Am incercat sa-i las si eu, arata vesel pe jos ca sosetele mele sunt viu colorate da nu pare sa-l deranjeze.
Da parca ceva-ceva tot mai face ca la inceput lasa salamul si untul pe masa pana a doua zi cand le aruncam eu. Acu macar pune la frigider.
Succes fetelor si nervi de otel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

quote:
Originally posted by otis41

Din pacate asa sunt multi barbati. Vina e si a mamelor dar si a noastra ca strangem dupa ei. Trebuie avut nervi de otel si lasate toate la intamplare pana vor observa ca nu e bine ce fac??????Vor observa?
Sanatate multa!
Otilia

Am facut eu experienta asta. O saptamana nu am strans nimic in urma lui, nu am spalat vasele lui si...DEZASTRU. Casa era ca o cocina de porci. Si dragutul de el m-a intrebat foarte senin "Da' tu nu mai faci curat in casa?" de-mi venea sa-l omor.
I-mi pare rau ca trebuie sa o spun, dar, in majoritatea cazurilor e vina mamelor.
Cand vine soacramea il cocoloseste de zici ca-i bebelus (si are 37 de ani si 120 de kile)"Sa-ti faca mama un ceai?, Vrei sa faci baie calda la picioare?, Hai sa te frec la umeri ca esti obosit!"
Nu mai povestesc si obiceiurile proaste ca...m-apuca nervii RAU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

quote:
Originally posted by Elly1977

[quote]Originally posted by otis41

Sanatate multa!
Otilia

Am facut eu experienta asta. O saptamana nu am strans nimic in urma lui, nu am spalat vasele lui si...DEZASTRU. Casa era ca o cocina de porci. Si dragutul de el m-a intrebat foarte senin "Da' tu nu mai faci curat in casa?" de-mi venea sa-l omor.
I-mi pare rau ca trebuie sa o spun, dar, in majoritatea cazurilor e vina mamelor.
Cand vine soacramea il cocoloseste de zici ca-i bebelus (si are 37 de ani si 120 de kile)"Sa-ti faca mama un ceai?, Vrei sa faci baie calda la picioare?, Hai sa te frec la umeri ca esti obosit!"
Nu mai povestesc si obiceiurile proaste ca...m-apuca nervii RAU.

Parca ai descris EXACT situatia de la mine

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Barbatii care strang sunt rari dar nu poti sa spui ca nu exista. Al meu e din specia "dezordonat" dar ieri vorbeam cu o colega la facultate si imi spunea ca viitorul ei sot (locuiesc impreuna de 5 ani si vor face nunta in iunie) este maniac cu curatenia, el este cel care aduna rufele, care spala vasele si care pune aspiratorul. I-am spus ca ma vrea sa ni-l imprumute si noua macar din cand in cand.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput