Ce ma calca pe nervi....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

Sotul meu e aproape din categoria sotilor vostri: asteapta sa dea cosul de gunoi pe afara si daca nu-i atraga tentia nu observa, nu spala niciodata chiuveta si nici WC-ul, acum mai spala cada ca doar el o murdareaste, eu nu fac baie ci dus, sosetele, dragele mele sosete, sunt aruncate prin toata casa, hainele de alergat, transpirate si ude sunt aruncate "pentru maine" pe un scaun pe langa calculator, vasele din chiuveta nu-l deranjeaza decat daca mai las eu seara cans sunt franta.
Ma rog, asta e, DAR, tata e exact invers: maniac de ordonat si credeti-ma ca nu e o bucurie la casa omului asa cum va inchipuiti.
Eu nu sunt nefericita ca sotul nu e ordonat ca tata ci din contra am senzatia ca astfel nu e pisalog, tata te innebuneste pur si simplu, nu ati vrea astfel de om in casa care aduna orice scama, orice lucru tb pus ATUNCI la locul lui etc.
Nu e bine nici asa nici asa, ideal ar fi ceva la mijloc, asa cum sunt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

danyelana, si-al meu e ca al colegei tale. Ordonat pina in maduva oaselor, aspira, calca si, din cind in cind, mai face si de mincare.

Dar se compenseaza in schimb la mine, ca ma recunosc in parte in descrierea inei . Sint dezordonata, mi-arunc lucrurile pe unde apuc, uit de prosoapele ude si spal vasele murdare doar cind se aduna intr-o cantitate impresionanta ca sa merite deranjul. N-o fac special, am perioade cind ma ia avintul si imi promit sa fiu mai ordonata, mai gospodina , dar nu ma tine prea mult.

Oi avea eu meritele mele de inca ma tine linga el, sint siexy si inteligenta Si modesta pe deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Eu ma consider o norocoasa, chiar daca nu este inca sotul meu dar peste doua luni va fi, ma bucur ca ma reusit impreuna cu mama lui sa il educam. Nu e dezordonat, chiar ma scoate din sarite cateodata cu ordonatul cartilor, CD-urilor. La categoria haine si pantofi au sunt chiar mai dezordonata. Rufele numai in cos isi gasesc locul, prosoapele sau halatul de baie atarnate la locurile lor sau pe calorifer, gunoiul el il arunca, vasele daca observa ca sunt obosita, el le spala, dupa orice petrecere el da cu aspiratorul (chiar daca avem femeie care se ocupa de menaj). Nu mai pun la socoteala faptul ca daca ma suna inainte de a pleca de la birou si cumva am eu vocea mai trista, neaparat se prezinta cu un buchet de flori sa ma inveseleasca:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Initial creeata de Ina82

Sunt casatorita de 3 ani si vreau sa stiu daca si sotii altora innebunesc sotiile prin lucrurile hidoase pe care le fac....
1.Iasa din dus ud leoarca si lipaie prin toata casa....sau daca in zile bune foloseste prosoape le arunca ude pe pat sau canapea sau mai rau se aseaza pe canapea cu prosopul ud pe dupa solduri.

asta imi place
quote:

2.In loc sa foloseasca unghiera isi rupe unghiile de la picioare dupa care le arunca pe jos (groaznic).

bleah, asta ar fi chiar nasol
quote:

3.Lasa cutiile de soda sau prajituri sau ce mai maninca prin toata casa.

am vrut sa te intreb daca sotul tau maninca soda, in final m-am prins ce era. nu, nici asta nu face
quote:

4.Nu isi pune niciodata hainele in cosul de rufe..le lasa unde se dezbraca.

le pune pe cosul cu rofe
quote:

5.Pune tv-ul la maxim cind doarme copilul.

no way
quote:

6.L-am prins cu degetele in nas de nu`s cite ori si de citeva ori chiar cind conduce...macar de-ar face-o cind e doar el prezent.

hmmmm ...cih

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Initial creeata de Ina82

lucrurile hidoase pe care le fac....
1.Iasa din dus ud leoarca si lipaie prin toata casa....sau daca in zile bune foloseste prosoape le arunca ude pe pat sau canapea sau mai rau se aseaza pe canapea cu prosopul ud pe dupa solduri.

pai eu cred ca l-as gasi tare sexy daca ar aparea seara dupa dus asa... langa mine pe canapeu!
dar nu, mei, ca el ii tare sensibilicos, si daca se plimba ud prin casa raceste! brrr!!!! in schimb, mie tare imi place sa ies uda de la dus, cu prosopul in jur, vin in living si-mi dau cu crema, las prosopu pe canapea si ma cuibaresc la tv... drept e ca tot eu duc prosopu la lac in final, iar pe icere ma sterg, ca nu-mi place sa alunec pe gresia uda!!!
quote:
2.In loc sa foloseasca unghiera isi rupe unghiile de la picioare dupa care le arunca pe jos (groaznic).

cum si le rupe, mei??? ca doar nu-s chiar asa moi sa le rupi cu mana, sau are el metode speciale... nuh, al meu si le taie cu unghiera deasupra wc-ului
quote:
3.Lasa cutiile de soda sau prajituri sau ce mai maninca prin toata casa.

mai gresete si cu asta, deh... dar de obicei sunt eu atenta si asa ca daca ii atrag atentia, 'am uitat, mami, stai ca le strang repede!'
quote:
4.Nu isi pune niciodata hainele in cosul de rufe..le lasa unde se dezbraca.

asta cam asa-i ! da' cum si eu fac cam la fel, iti dai seama:
a) cum arata casa noastra, adaugand si doi copii in peisaj...
b) n-am cum sa-l cert prea tare, decat ca de obicei ma lasa pe mine sa strang dupa amandoi...
quote:

5.Pune tv-ul la maxim cind doarme copilul.

ce sa zic, punct ochit, punct lovit!!! desi se pare ca copiii nu sunt deloc deranjati de asta, sunt eu, care nu mi-s deloc microbista, si de obicei adorm cand urmareste el un meci, sau reluarea unui meci, sau cele n-spe mii de emisiuni despre respectivul meci, date dupa ora 11 noaptea, of-course!
quote:

6.L-am prins cu degetele in nas de nu`s cite ori si de citeva ori chiar cind conduce...macar de-ar face-o cind e doar el prezent.

cah??? pai dati voi cu rosii, da' al meu face doar mici bilutze cu ce gaseste prin nas, cateodata... da' eu mai rau, imi mananc unghiile si uneori si de prin nas, ca-s dulci

asa ca, eu cred ca iubirea trece peste toate, ca nu astea mici amanunte ne fac sa iubim sau nu pe cineva, si ar trebui sa privim mai detasat la ce nu ne place la partenerul de viata, oricum nu cred ca (prea) multe se pot schimba!

a, si ca sa nu uit, pe mine ma scoate din minti cum flegmeaza in fiecare dimineata, de nu stiu cate ori, ca e si fumator si cica il deranjeaza rau, cum sa stea fara asta??? da' eu sa ma ierte Dumnezeu, nu stiu cum pot femeile sa traiasca fara sa flegmeze, dragilor!!!

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Am citit despre sotii vostri ce fac si ce nu fac.Eu una nu l-as vedea pe al meu sa faca asa ceva.E ordonat dar nu exagerat.Nu isi lasa hainele aiurea dimpotriva si le pune ordonat la locul lor (bine nu mereu dar si le impatureste si le pun eu la loc).Nu le lasa imprastiate ,nu lasa prosopul aiurea ,pune hainele murdare in cosul cu rufe,iar unghiile si le taie cu unghiera.Nu l-am vazut niciodata sa se scobeasca in nas.Avem un baiat de 9 ani si e tare dezordonat ceea ce il enerveaza pe sotul meu la culme.Da cu aspiratorul cind e acasa iar eu am alta treaba,merge la cumparaturi daca eu nu apuc.Deci in concluzie nu se regaseste nici la un punct relatat de Ina82.Iar cind doarme cel mic(un an si 9 luni)nici vorba sa mearga tv sau altceva tare.Il iubesc mult si sunt bucuroasa ca e asa.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Anamaria!

Papadia!

Buli!

Leyla ! Casa de piatra.

Turturica!

Danyelana! rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Multumesc mult de tot!:))

quote:
Originally posted by Inger alb

Anamaria!
Papadia!
Buli!
Leyla ! Casa de piatra.
Turturica!
Danyelana! rabdare!
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first loved us.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

quote:
Originally posted by Inger alb
Uite nu este chiar asa! Tata socru este preot, iar mama soacra asistenta(maternitate) Si uite ca sunt oameni deosebiti curati ingrijiti ,maniere socrul nu mai zic etc..

In schimb sotul meu pe toate le facea mai putin scobitul si cu unghile!Cu serviciul era ordonat dar cu casa parca aveam 5 copii.

Pai eu NU ziceam ca daca sotii sunt dezordonati inseamna ca si parintii lor sunt asa.
Ci vorbeam de faptul ca uneori,unii parinti chiar foarte ordonati cocolosesc copii chiar si la varste cand nu ar mai trebui sa o faca in acest sens si fac totul in locul lor.

Hai la sincer vorbind,cate mame de baieti hai sa zicem adolescenti cunoasteti ca-i pun sa dea cu matura,sa spele vase,sa-si curete pantofii sa-si calce camasile,sa faca luna si bec baia s.a.m.d?
Nu neaparat sa faca ei toata curatenia generala,dar sa contribuie macar in camera lor.
Dar unele mame de baieti se limiteaza ca feciorul sa duca gunoiul si atat...ca doar sunt barbati.

Acuma o sa-mi ridic in cap mamele de baieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina82 spune:

Mda...sunt de acord ca felul in care ai fost crescut este crucial in ceea ce faci astazi.Sotul meu are un job relativ "usor"...eu cu gospodaria in circa si bebelus de citeva luni..vine soacra in vizita si cind m-a auzit ca i-am cerut sotului sa aseze masa sa mincam a luat-o razna....Vai draga....du-te si pune-ti picioarele sus si odihneste-te ca ai muncit toata ziua.Dar eu oare nu am muncit?? Au facut un studiu in care au ajuns la concluzia ca femeia care sta acasa cu copii e echivalent cu doua slujbe full-time.
In fine.....noi (mamicile de baieti) avem o responsabilitate enorma sa ne crestem baieteii sa fie barbati.

Mergi la inceput