Schimbarea numelui dupa casatorie
Raspunsuri - Pagina 3
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Acum situatia e asa: puiul meu si cu mine vom face cununia civila in iunie ( Uraaaaaaaaaa !.... ) si cea religioasa anul viitor
Si nu te-ai inscris inca pe listuta miresicilor de 2006??????
Hm, bataita la fetita!!!
Sau un pup sa te convingem!!
Te asteptam cat mai repede, sa ne luminezi, tu, frumoasa Raza de soare!
ioana07, o sa razi, da io' am si e-mail pregatit pt cand voi deveni Dna....Butoianu ...promiteti ca nu radeti de mine? Promiteti, promiteti? Pliz, pliz, pliiiiiiiz
ralu, mie, sincer, imi place Andreescu.
Krelia...viitoare printzesita
bibyrox spune:
Clar voi lua numele lui!!! Abia astept sa devin Doamna Martin!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Nunta noastra
lucia-mihaela spune:
Buna dragutzele!!!
Si eu vreau sa iau numele sotului, chiar daca ma atasasem destul de mult de numele meu: DABIJA. De la 1 oct. ma voi numi COSTACHE.
Si haideti sa va mai spun ceva super misto:
1. pe mine ma chema Lucia si pe viitorul sot Lucian
2. mai am un prenume - Mihaela si ia ghiciti cum il cheama pe viitorul meu sotior? bineinteles Mihail.
Asa ca noi vom fi: C.Lucia Mihaela si C.Lucian Mihail.
ia ziceti, ne-am cautat mult?...
o sa-l facem fericit pe preot ca nu trebuie sa retina mai multe nume..
va pupic pe toate
ralu_trancu spune:
da krelia, nimic de zis. e un nume ok. dar pe mine ma cheama Trancu. e rar, deosebit si cu strabuni cunoscuti - Trancu-Iasi
http://community.webshots.com/user/trenurelu
krelia spune:
quote:
Originally posted by lucia-mihaela
Buna dragutzele!!!
Si eu vreau sa iau numele sotului, chiar daca ma atasasem destul de mult de numele meu: DABIJA. De la 1 oct. ma voi numi COSTACHE.
Si haideti sa va mai spun ceva super misto:
1. pe mine ma chema Lucia si pe viitorul sot Lucian
2. mai am un prenume - Mihaela si ia ghiciti cum il cheama pe viitorul meu sotior? bineinteles Mihail.
Asa ca noi vom fi: C.Lucia Mihaela si C.Lucian Mihail.
ia ziceti, ne-am cautat mult?...
o sa-l facem fericit pe preot ca nu trebuie sa retina mai multe nume..
va pupic pe toate
lucia-mihaela, super combinatia!!
ralu, mda, intr-adevar, dar iubirea voastra va fi si mai cunoscuta! sac! ..asa ca...vorba Julietei...what's in a name???
Krelia...viitoare printzesita
cadina spune:
La mine o sa fie putin mai difici. Familia noastra (ma refer la familia parintilor mei, deocamdata) nu este foarte mare si multi dintre ei au plecat si s-au stabilit peste hotare. Asa ca, din respect pentru tatal meu (si pentru ca il iubesc enorm) o sa-mi pastrez si numele de fata. Si din respect pentru viitorul meu (si pentru ca pe el il iubesc si mai mult) sot o sa preiau si numele sotului meu. Combinatia e cam complicata, dar n-am ce face.
anangel_lexi spune:
Eu o sa devin doamna Beca. Alexandra Beca suna super, imi place muuuult!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
aka spune:
In copilarie nu as fi renuntat la numele meu pentru nici un motiv - era o legatura cu tatal biologic. Dar dupa singura intalnire cu dansul de la care am plecat tare dezamagita, am hotarat ca vreau sa-l schimb. Cu toate ca al meu imi place mai mult( mai ales ca aproape toate literele din nume se regasesc in prenume Coman Monica).
Asa ca de la 24 iulie 2005 ma voi transforma in d-na Monica Cretoiu.
ooana spune:
Ralu Trancu eu te sustin !
nici eu nu vreau sa iau numele prietenului meu!
De ce? Pentru ca eu ma identific cu numele pe acre il am, pentru ca asta e identitatea mea care nu poate fi schimbata peste noapte, pentru ca nu mi se pare ca schimbarea numelui ar fi o dovada de dragoste.....pentru ca vreau si e suficient sa imi doresc!
Sigur daca e posibil iau si numele lui daca nu....trebuie sa accepte si punct, macar in memoria tatalui meu care nu mai e demult printre noi!!
Te pup Ralu si nu te lasa influentata!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
http://community.webshots.com/user/oananicoara
Ileana Cosanzeana spune:
Fetelor, asta cu schimbarea numelui e o chestiune ce tine de fiecare: conceptii, traditii, pareri personale,etc. Eu una mi-am schimbat numele dupa casatoria civila, pentru ca am considerat ca schimbarea numelui de familie inseamna o noua "eu"...O femeie casatorita, fericita si mandra sa poarte numele sotului si sa formeze o familie noua si unica in toate felurile!
http://community.webshots.com/user/elenas21