Schimbarea numelui dupa casatorie

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Eu ma imbarbatez singura ......"o sa te obisnuiesti, totul o sa fie bine"..in curand cred ca o sa intru in hipnoza cu atata imbarbatzeala...dar...asta este...ma resemnez si cu timpul...sigr ma voi obisnui.....pana la urma...cred ca asta a fost un pik de soarta........

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Io ce sa mai zic?Pe mine ma cheama dupa sotz ARICI.Nu mi-am pus niciodata problema ca nu o sa-i port numele.Mi s-a paryt ceva firesc.Si nici nu ma deranjeaza.Cei care rad de numele meu sunt imaturi.In fond e decat un nume.

Si acum sa va spun o povestioara haioasa(cred ca am citit-o pe undeva).O tipa al carei nume era POPONETE a fost stresata toata copilaria de numele ei.Copiii radeau, stiti si voi... In facultate, cunoaste un tip.se plac, etc.Bineinteles ca nu i-a spus adevaratul ei nume ci altul.Dupa un timp, o cere asta de sotie.Ea accepta. Iubire mare, deh! Cu ceva timp inainte de nunta asta ii marturiseste ca , de fapt, el nu i-a zis ei numele lui adevarat de familie pentru ca el are un nume ciudat si bla bla bla.Cum credeti ca-l chema? CURUT(cu TZ). Va dati seama?Soc si groaza.Bineinteles ca s-a casatorit cu el si a luat numele lui.Iubirea a fost mai puternica decat numele.In momentul in care povestea, deja erau in SUA si spunea ca-si scriu numele KURUTZ si ca oricum acolo nu intelegeau ceilalti despre ce e vorba.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana I. spune:

Eu la cununie civila nu mi-am schimbat numele meu, imi place foarte mult, intr-un fel face parte din putina mea identitatea mea de rusoaica.
Insa pt sotul meu vreau ca in scurt timp sa imi adaug si numele lui, asa le voi avea pe amandoua si soacra-mea ar fi mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu am ramas cu acelasi nume, caci amandoi il avem la fel,si mie nu prea imi place
iAr la noi si pe cumnata mea o cheama ca pe mine, nume si prenume, iar la telefon cand raspund eu, cum sunt cea mai mica si cea mai ... rea, lumea ma confunda cu ea, si incep intrebarile de copii( caci cumnata mea are 2), de soti iar eu raspund, dandu-ma drept ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Eu am discutat deja cu sotiorul meu si a fost de acord sa imi pastrez numele, a fost chiar extrem de intelegator. I-am explicat clar motivele si a inteles, la o adica, nu ma marit cu un nume, ci cu un barbat, si sincera sa fiu nu ii inteleg deloc pe barbatii care insista sa le porti numele, desi e nasol, sunt niste egoisti din punctul meu de vedere. Norocul meu ca al meu nu e asa !

Leah

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

in 2003 am fost in vizita in Romania impreuna cu actualul sot. Numai el stie cate lacrimi si nervi a avut de indurat din partea me pana am reusit sa imi schimb/ innoiesc pasaportul. Pt ca la exact o luna, reveniti acasa, sa ni se sparga apartamentul si sa mi se fure printre altele actele, inclusiv pasaportul a durat din 4 octombrie [noaptea furtului] pana pe 6 februarie toata harababura pana am reusit obtinerea unui nou pasaport fara a fi nevoita sa ma deplasez iar in Romania.

nu mai spun ca nici nu avem ambasada a Romaniei in Letonia, ci in tara vecina. deci, va imaginati ce harababura: pt a pleca in Romania imi trebuia laissez-passer, care se elibereaza doar de ambasada in prezenta aplicantului. ori eu nu puteam fi prezenta pt ca nu puteam parasi teritoriul Letoniei fara pasaport ca sa imi faca altcineva actele in Romania, de asemenea era nevoie de procura speciala eliberata in prezenta mea

deci, dupa atata tevatura, intelegand ca schimbarea numelui meu inseamna refacerea tuturor actelor pe care le am - buletin, pasaport, permis de conducere -, sotul nici macar nu a considerat aceasta varianta. din start a spus ca el prefera ca eu sa imi pastrez numele daca si eu sunt de acord.

acum insa asteptam primul bebe. si as vrea 2 prenume pt fetita - unul letonian si unul romanesc. dar, in acelasi timp, sotul deoreste ca bebe sa poarte ambele nume de familie, nu numai pe al lui. asa ca, ma tem ca va trebui sa renunt la unul dintre prenume.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by Xinne
... Faza faina e ca dupa casatorie ne va chema A.& A. Valeanu.
Ann

Ce tare! Si sora si cumnatul meu au aceleasi initiale: D.V. Serban pe amandoi. Asa ceva se intampla mai rar si tocmai de aia eu o pun pe seama sortii

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Noi am ales varianta numelor combinate...el a preluat si numele meu si eu pe al lui...(pe langa al meu)...E o problema cu bebe...doar 1 nume...se impune...cand va aveni bebe, mai vedem

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput