Scorpiutzele - pe unde sunt ? (8)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
miraklucker spune:
Mai fetelor, abia reusesc sa va citesc!! am mai intrat pe fuga si aseara dar aveam altceva de facut pe calculator. zilele astea n-am prea avut timp de nimic. Ieri am fost sa casc ochii pe la magazine in Austria, de astea de aici m-am saturat. Pe David l-am lasat la prietena mea altfel era nebunie, apoi dupa masa am tras o tura de plimbare pe la lac cu copii. A fost soare dar destul de rece, iar azi a trebuit sa ma duc 100 km cu masina pana la cumnata-mea sa-mi arate cum sa-i ud florile cat e plecata in romania, ca parca daca nu-mi arata nu stiam sa i le ud. asa e cumnata-mea asta cam ciudata!!!Acum copii dorm, David e cam racit a fost mai toata ziua marait ca-i curge nasul. A trebuit la fiecare parcare pe drum sa opres sa-i suflu nasul
. Sotul e plecat la un chef cu colegii, am gasit biletelul pe masa cand am ajuns.
Fiindca venii vorba de soti: Drept sa spun noi nu prea avem probleme unul cu altul, nu suntem gelosi nici care. Eu i-am spus de la inceput, nici macar sa nu incerce ca-l las balta imi fac bagajele imi iau copii si plec, nu exista nici o a doua sansa. Si eu m-am ingrasat 10 kg dupa ce am nascut,din care 4 sau dus.Si eu am avut odata 1.65m si 54 kg. Mai in gluma mai in seros a mai batut si el apropouri dar i-am retezat-o scurt, mai imi i-a bucata de ciocolata din mana daca ma prinde sau ma mai trimite la o plimbare suplimentara.
De iesit nu am mai iesit de o vesnicie amandoi daca nu avem la cine sa lasam copii! Mai mult ies eu cu prietenele decat el cu prietenii, mai ramane cateodata vinerea dupa sevici sa bea o bere cu colegii dar si asta foarte rar.
Esme, da tu chiar nu ai timp sa te plictisesti. si eu am tricotat odata cand eram prin liceu si in primii ani de facultate, apoi m-am lasat. si goblen am facut, ultima oara cand eram gravida cu David, am mai incercat sa-l iau in mana cand am fost a doua oara gravida dar nu s-a prins nimic.
Masina de cusut am, dar numai pentru reparatii. Nu ma pricep la croit si facut chestii complicate. Mi-am facut perdele la apart,schimburi de pat pentru copii sau mai repar panatalonii lui barbatu-meu.
Ceea ce imi place sunt florile, casa mi-e plina de plante si tot spun ca nu mai cumpar ca nu mai am loc dar nu ma pot abtine. Acum toate pervazurile sunt pline cu rasaduri de tot felul. aici peste tot e plin de flori la geamuri, mai ales vara, plus rosii. Avem o gradina mica aici in casa unde locuim si fiindca noi suntem un fel de administratori avem voie sa o folosim. nu prea ma aleg cu mare lucru, doar cu munca mea!!! pamantul nu e bum plus ca acum trei ani cand ne-am mutat aici era iarba de un metru. si in rest copii ce altceva!!!!
Nina merci am vazut ca mi-ai trecut deja si familionul. Suntem o familie de scorpioni, si la sora-mea e la fel, ea e peste si-a gasit un sot tot peste iar fata lor cea mica la fel doar ca iei nu-si sebeaza zilele de nastere din doua in doua saptamani ca noi ci din trei in trei zile!!
acum va las ca am scris deja romane, treaba celalata pe calculator tot nu am terminat-o.
Prevad ca o sa am o noapte luuuga si plina de plimbari. David nu poate sa doarma e nasul infundat si-i curge!!
Va pup pe toate, noapte buna
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
HelleneC spune:
Hello suratelor! E tarziu dar tot nu ma pot culca, ca mai astept sa se coaca ceva in cuptor... sunt terminata, epuizata, stau aici ca sa nu adorm care cumva si sa mi se arda strudelul
!
Am pregatit cate ceva pentru maine ca poate ne vin musafiri, cativa, pentru George mai ales, lumea nu prea stie ca pe sot il mai cheama si Gheorghe... si sunt incantata ca am puiutul acasa cu mine in weekend! Ce bucurie pe el cand m-a vazut, ma strangea atat de tare si tot ma intreba daca il duc acasa! Ma doare sufletul cand ma gandesc ce e in mintea si inimioara lui, cat sufera ca nu e cu noi!
Mira, sanatate lui David, sunt si mofturosi micutii cand sunt raciti si nu se pot odihni... sper sa ii treaca repede! Ma bucur sa aud ca va intelegeti bine si cred ca metoda "time off" la anumite chestii "barbatesti" e buna!
Carmen, bine ca i-ai dat de capat, asa e cu medicii astia super-renumiti, macar stii ce sa faci! Pana acum eu am avut noroc ca de fiecare data au nimerit diagnosticul. Ercefuryl am dat si eu lui George (parca ti-am mai scris) si stiu ca se da cu prudenta, si al meu avea peste 2 ani. Ce o fi fost in mintea aluia sa dea la un copilut asa de mic un atibiotic atat de tare? Culmea e ca rujeola la bebei se manifesta mai usor ca la cei mai mari, si ar fi trebuit sa isi dea seama, macar stii ca ai scapat de o boala a copilariei! Pupici la puiutz si sa se refaca repede si mersi de urari, ii transmit lui Big George!
Syd, cu ciocolata, sorry, greu sa ma las de asa un sport, daca reusesti, sa imi spui si mie cum, ca mie orice fel de cioco imi place. Acum am descoperit-o pe asta de post, mama ce buna e... Noroc ca fac sport, ca altfel... Plus ca de 3 zile nu pot manca mai nimic, asa ca simt ca am mai slabit, insa vine Pastele... stai sa vezi, ce menu am... Poate ma abtin! Eu am 1.73 si in jur de 73 kg (oscilez intre 71 si 75), deci mai am de dat jos macar vreo 5 sa fiu cat de cat!
Monica, nu fi suparata iubita... hai sa iti spun ca si George a patit-o curand de tot, zilele astea la tara, tot din vina lui. Si mama era necajita ca a prins manuta baiatului, si a plans, si e din cauza ei... Ca nu ma mai gandeam la bebe ci la mama ca se tot strofoaca pentru orice si se consuma. Poate va fi invatatura de minte pentru ei!
Nina, mersi pentru urari... iti dai seama ca George deja a aflat in felul lui ca maine e onomastica lui si radea bucuros in seara asta cand bica i-a spus "la multi ani", foarte galesh i-a raspuns "mesi" = mersi!
va pup, ca e gata strudelul, noapte buna, revin maine!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Lory_k spune:
Buna dimineata, scorpiutelor!Ce mai faceti?In primul rand pt. ca astazi este SF.GHEORGHE vreau sa le urez tuturor celor care au numele acestui sfant un calduros LA MULTI ANI!Nu stiu exact daca vreuna dintre voi are acest nume ,dar din ce am vazut eu GEORGE a lui HELLENE C este!La multi ani!Sa fie sanatos si sa-i aduca lui mami numai bucurii!!! Scorpiutelor,vreti sa spuneti ca in tara s-a pus cu ninsoare?Ce ma fac,vreau sa vin acasa in mai?!?!?Cum o sa fie vremea ?Ce se aude?A nins si in Bucuresti?Nu pot sa cred ca s-a facut asa frig dintr-o data
Aici e super cald,deja s-au scuturat ciresii,a uitat lumea deja de jachete!Mai e un pic si vine Pastele!Cum sarbatoriti?Va pup pe toate
Lory_k
lui
Alin Cristian
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
am intrat doar sa urez LA MULTI ANI! lui bb GEORGE si taticului lui, sa fie sanatosi si "cuminti" sa o asculte pe mami laaaa...multi ani!!!
noi suntem bine, a fost mama soacra in vizita pe la noi si ieri am umblat cu ea de nu mai puteam...mi-a facut cinste la salonul de coafura ca eu nu mai aveam bani nici de hartie igienica hi hi cand ne-am hotarat sa mergem si acolo.
va pup sa aveti o zi buna si sa va distrati.
noi maine mergem la gratar(eu nu mananc) dar vad ca vremea este de kko
gata...am fugit
pa pa
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Multumim pentru urari, le-am transmis si lor... George pricepe asa in felul lui! Pentru toate
si multe
! Va asteptam la o tava de strudel, care a iesit delicios (doar eu mananc mai greu cu problema mea
)!
Vrem sa iesim sa ne uitam dupa biciclete, ceva mai robust, ca ce e in piata nu e solid!
va pup si ne revedem virtual cat de repede!
Elena, George & huzband!
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
emma27 spune:
am intrat si eu un picut pentru a-i spune micului jorj "la multi ani" si sa agate cat mai multe fete cu bicicleta,dc reuseste mama sa-i ia
.si pentru sot bineinteles.lasa,elena,e mai bine ca nu stiu multi,petreceti si voi singurei diseara
.ma duc,caci tipa sotul ca-l neglijez
.va pup pe toate si dc mai sunt flori:"la multi ani!!!!" pentru maine.
Ema
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos
HelleneC spune:
Buna seara fetelor... Georgica va multumeste pentru urari, sunteti niste dragute... si nu am mai iesit nicaieri ca a avut musafiri, s-a simtit bine de tot, ca niciodata a fost cuminte! E mult mai cuminte cand are pe cineva decat atunci cand e numai cu mine! Daca am avea mereu musafiri...
Ma duc la ei, sunt obosita rau de tot, si maine sunt Floriile, sa vedem ce flori avem pe aici, nu?
Pupici multi din suflet, Elena
Mami ”de George”
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna fetelor ,mi se pare mie sau au disparut niste pagini de aici?
totul e ok la noi ,tati a reactionat f bine ,deja se inteleg,mai dureaza pina participa la baie sau o schimba ,a inceput cu imbracatul.
e super ,nu stiu cat tzine dar e ok momentan.
pupici si Paste fericit inca o data !
HelleneC spune:
Buna fetele!
Cred ca au fost ceva probleme de s-au pierdut atatea pagini, s-a mai intamplat! Mai inainte am tot incercat sa intru si nu am putut.
Carmen, ma bucur mult pentru tine, aseara ma tot gandeam: mai e o ora si ajunge sotul lui Carmen... ai reusit sa transmiti emotia si spre noi!
Fetelor, Paste fericit si multe bucurii! pentu voi!
Cu drag, Elena
Mami ”de George”