Scorpiutzele - pe unde sunt ? (8)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
HelleneC spune:
Buna fetelor... ma bucur ca e vineri, ca imi aduc bebeul acasa, dr... este o vreme, ninge! E lapovita si zici ca vine Craciunul! Poate va fi ultimul val de asa ceva, ca nu mai rezist, imi bagasem toate hainele la naftalina, era asa o vreme de faina! Bietii pomi
, plini de flori si ninsoare!
Va pup si o zi faina, macar sufleteste!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
emma27 spune:
neata,fetelor!!!dau eu trezirea?hai ca mai avem un pic si ne dam cu saniuta de paste...
mai fetelor,dar voi nu aveti nimic de obiectat barbatilor vostri?ei arata perfect???nu se uita in oglinda?pai sa-mi fi spus al meu ca sunt grasa sau sa ma aprobe cand il intreb, statea pe cealalta parte a usii de la intrare sau in cel mai bun caz pe balcon.auzi,ce nerusinare??si mai ales asta sa fie motiv sa nu iasa cu mine?syd,ti-am zis eu sa-l trimiti incoace,ca-l altoim noi cu un soi bun..si asa ar treb sa inceapa altoirea...mai,ce ma enervai
...uff,mai aveti soti badarani,ca vi i-as rezolva indata???nu ca al meu n-ar merita si el din cand in cand..
iri,nu te mai framanta din cauza anumitor fete.deh,isi varsa frustarile pe site,ca noi de altfel.numai ca unele sunt puse pe harta.nu le tine isonul.dupa cum ai obs,si eu am postat pe acel subiect,dar cum am vazut ca o tin pe al lor,am indreptat discutia spe ceva mai frumos...tipele alea chiar au probl serioase in legatura cu subiectul...
nina,ce mi-as dori si eu sa am prietenele aproape,ca sa ma pot simti bine la o aniversare.aici am doar cunostinte,nu mi le pot apropia ,caci au alt fel de a se distra,alt mod de a privi viata...
syd,nu-mi mai dau cu parerea despre matrimoniale,caci vad deja ca au inceput efectele.nu aprob felul lui de a se manifesta,dar,sincer ,si al meu ar fi facut la fel,si cica nu e el persoana geloasa din familie,ci eu...cauta macar pe acuns.
elena,spor la curatenie.eu am terminat-o cu greu aseara.intrasem chiar si un pic pe net,am citit tot,dar nu am mai avut puterea sa scriu nimic,am cazut ca moarta.bine,am fost atat de obosita,incat nu am auzit cand a cerut fata apa in timpul noptii.s-a dus singura sa-si ia si a cazut din pat,caci era si ea adormita.mama rea........dar bine ca sunt rea intr-o casa curata!!!aaa,nu-ti mai spun cum a urlat ieri muzica in timp ce faceam curat
.la multi ani pt baieti
,dc nu oi apuca maine sa intru.as veni cu mare drag,dar e asa departe.
..mai departe de tihuta nu am ajuns niciodata.petrecere frumoasa si spor la pregatiri!!!!
esme,parca esti personaj de carte.mai, cam asa ne-am dori cred sa fim toate,dar nu reusim nici pe jumatate din cate faci tu.de unde atata energie?mama face si ea goblenuri.initial am zis ca eu nu-mi pun asa ceva prin casa si cand le-am vazut inramate..toata casa numai goblenuri am si toata lumea le admira...si dc tot faci masini de curse,o sa o rog pe mama sa-i faca un nud sotului pt baie...nu m-am exprimat bine,un nud pt sot,sa-l pun in bai...trebuie sa ma intelegeti,dau ca vaca in lucerna,dupa o saptamana de abstinenta.....va pup,ma duc sa fac mancare!!!
Ema
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna fetelor!
Eu inca sunt ametita,azi ma duc sa schimb fata de la medicul de familie la un pediatru ca nu mai pot sa alerg asa de la unul la altul.daca o sa se supere asta e,nu m-a ajutat decat ca i-a facut vaccinul,atat.
azi pare mai bine,ieri era plina de bube ,o mai duc si azi s-o vada ,cred ca a fost totusi de la medicamente.e mai vioaie,dar nu mai stiu ce sa cred ,cica e prea slaba, e cu un kg jumate in minus.trebuie sa vad ce fac si de ce nu maninca ,adica nu poate trai cu 40 ml de lapte si ceai.
vine taica-su sa ia masuri ,sa vedem unde o mai ducem daca nu rezolvam aici problema.
radea ca am intrat in panica si am inceput sa cred toate prostiile pe care mi le zic altii.dar cand ti se spune ca tocmai a murit un copil din cauza medicului X ,ce sa faci sa te bucuri?ma sperii cam repede cand e vorba de bb.
vad ca la ce spunetzi voi fetelor despre sotzii astia,incep sa cred ca a dat norocul peste mine.are si el defecte ,dar daca il prind in ora s cu altele,il castrez si gata.dar ce ma joc de-a casnicia,i-am si spus de la inceput ca nu ma marit ,ca n-am chef de poante,sper sa fi inteles,daca o fi ,sa faca bine sa nu aflu.eu sunt cam extremista ,ori e alba ,ori e neagra,nu stau nici daca am 5 copii cu el ,ce e asta.sa stea cu cine o vrea daca nu stie sa aprecieze ce are ,sau trebuia sa se gandeasca bine inainte.de fapt al meu zice ca aspectul fizic nu conteaza bine,nici sa fie o discrepantza mare intre noi,dar pt cateva kg sa ma jigneasca.....incep sa ma aprind mai bine ma opresc aici.
Syd,si nu l-ai ....mama lor de crai!se cred chiar destepti si frumosi ,buni ,cuminti!
pupici fetelor ,mai revin ,dar fug sa mai fac ceva cat doarme gaza.
syd spune:
Fetelor,ma pun pe slabit,ce sa mai..sa vedem cu ce schimba cateva kg in minus.Am luat 10 kg dar nu se vede,doar ca sunt mai umflata la fata si sunculite dragute.Arat femeie.Daca el vrea domnisoara,ii dam una.Sigur o sa se lase sanii,erau singurul avantaj.
Si el are probleme cu greutatea,e sportiv,se trateaza.Atata ca mananca aiurea dar nu e gras.Eu nu-i gasesc defecte fizice,mi se pare perfect.Ar fi trebuit sa fie reciproc.
Aseara i-am spus ca n-are rost sa stea prin oras,sa vina acasa. Pe timpul noptii,m-a luat in pat si ne-am impacat.Macar am vazut ca e gelos,ca nu suporta sa fiu cu altul.Ca ma iubeste in felul lui.Poate ca merita sa fac si eu un efort sa ne mearga mai bine.Oricum la bucatarie n-o sa ma vada.Nu-mi place sa gatesc,ar fi supranatural sa stau sa-l astept cu mancarica gata.nu mai vreau certuri.
M.am dezabonat de la site,proasta sunt ca nu pot sa tin pt mine,sa fiu mai smechera.Sunt atata de naiva,in general.Poate simte nevoia sa ma protejeze ,ca fiecare barbat.Stiti cum se spune ,sa zici ca el,sa faci ca tine,macar sa-i fie recunoscut rolul de sef.Eu sunt pt egalitatea sexelor,mai moderna,cam greu de urmat.
Hellene,si el zice ca e inconjurat de barbati ,ca n-are colege femei sau nu iese cu ele.De necrezut,cumintenia pamantului.
Ema,l-ai altoi tu.Daca ar sti ca sunteti de acord cu mine,v-ar detesta ,asa de departe.Ca-mi impuiati capul cu prostii.Bineinteles ,dk numai el are dreptate.Nu-i place sa am prietene,sa nu ma abat de la reguli.si sa stie tot poporul ce se intampla in casa lui?Se fereste de tot.
Pupicei la toate
syd spune:
Sanatate Andei,sa se fac bine. Cand sunt bolnavi copiii nu mananca suficient.A mea bea numai ceai,nici n-o fortzez.E mai trasa la fata dar recupereaza cand se simte mai bine.
A iesit soarele,dupa ninsoare si ploi.O sa iasa si la voi.
Si eu sunt alba sau neagra dar cateodata nu se poate altfel.Daca eram la mine acasa,imi luam catrafusele si ma duceam la mama.De-aici e mai greu sa plec.Si sa plec tot de el depind financiar.
Ema,in plus al meu spusese ca nu-l mai interesez,ca pot sa fac ce vreau,sa ma mut singura,sa caut pe altul sau sa plec acasa.Logic ar fi sa nu sara ars pt atata lucru.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fetelor ! Uite ca ne-a ajuns si pe noi ninsoarea, syd ! Cristina spunea incantata ca a venit iarna inapoi, azi dimineata. Eu...
Cred ca mai bine taceai, syd, caci barbatii considera ca nevasta lor nu poate avea prieteni barbati, caci stiu ei(sotii) la ce se gandesc barbatii(prietenii sotiei). Asa zice si Cristi al meu. Desi, din partea mea, eu pot fi doar prietena cu un barbat. Dar am observat ca daca esti draguta si amabila cu ei, barbatii isi inchipuie ca vrei mai mult si trec la atac. Iar daca femeia pica in plasa lor, tot ea este de vina, caci barbatul fiind barbat este dator sa incerce.
Cand am scris sa ai grija ce iti doresti ca poti primi mai mult, m-am referit la faptul ca tu cauti doar prietenie si nu cumva sa primesti mai mult de atat. Eu am patit-o si m-am lecuit de prietenii virtuale cu barbatii.
Despre ingrasat, putea sa fie mai subtil. Sa-ti spuna, atunci cand observa ca incepi sa pui pe tine in plus, "hai sa mergem impreuna la sala !". Ar fi fost mai frumos asa, nu ?
Lasa ca incepi tu munca si vei fi mai activa, nu se va mai prinde de tine nimic in plus, ba vei mai da si jos.
Totusi, eu cred ca te iubeste, altfel nu i-ar fi pasat ce faci si cum arati. Tot raul spre bine, pana la urma !
Apropos, cati cm ai si cate kg ?
Eu am 164 cm si 54 kg iarna(fata de 52, vara) si imi mai spune din cand in cand ca m-am ingrasat. S-a obisnuit cu mine subtirica si intotdeauna ii amintesc ca am trecut de 30 de ani, nu mai sunt de 20 si ceva.
Ema, e tare rau fara o prietena apropiata alaturi, dar uite cate prietene ce-ti sunt aproape prin internet ti-ai facut !
Elena, maine e sarbatoare la voi in casa ! Sa va bucurati de o zi onomastica cat mai frumoasa!
monica, nici eu nu am facut inca salam de biscuiti, dar am servit la cumatra mea, Adriana, cu o crema de cocos in mijloc. Delicios !
La multi ani, pt. ziua onomastica, Elisav(b)eta !
Esme, frumos iti mai umpli timpul !
Inainte sa o am pe Cristina eram si eu mai activa. Imi umpleam timpul cu plimbari in natura, aerobic, multa lectura, vizite intre prietene. Acum, timpul liber il petrec cu ea, nu prea mai am timp si de altceva.
Carmen, inca putin si vine sotul tau sa te sustina si sa te ajute cu toate cele.
Va pup si va doresc un weekend cat mai placut ! O zi de Florii superba !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
monica-elizabet spune:
buna fetelor, am reusit sa citesc tot dar nu prea pot sa scriu cu ruxi in brate.
am facut si o tampenie pe ziua de azi...i-am prins din greseala degetul aratator lui alex in usa metalica de la intrare...noroc ca nu am impins tare...dar el s-a speriat si a plans rauimi venea sa ma bat singura pentru prostia pe care am facut-o dar nici el nu-si tine degetle acasa si le baga pe unde nu trebuie.
va pup si mai vorbim sa aveti o dupa amiaza placuta
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
carmensilva spune:
Buna fetelor !
ma duc iar la medic sa vad cum stam si va mai scriu cand revin.
sunt fericita azi ca nu mai are bube ,maninca (cu fortza si pacalita ),ganguresteeeeee ,nu-i mai tace guritza aia si sunt mai bine si eu ca o vad fericita.i-a facut mama sarmale dietetice cu piept de pui numai sa pape.
am urcat scarile in fuga ca mi-a zis o amica ca e sotul on line.si dupa jumate de ora de dat buzz si scris,se trezeste un englez sa zica ca nu-i acolo sotul e altcineva.
asta se cheama tzeapa!am schimbat niste replici si l-am agasat cu intrebari de genul ce ,cum ,cand ,de ce si nu stia nimic ala, nici de ce era adresa deschisa.asta e !
ce sa zic de prieteni barbati,eu am colegi si sotul meu nu zice nimic ,ba mai mergeam la showri numai intre colegi singura si nu s-a suparat.pot sa vin si la 1 noaptea daca am treaba la vreio prietena ,nu ma ia la banuieli .ba rade ca el doarme acasa si eu umblu de nebuna noaptea.uneori mai ieseam cu colegele sa luam masa in oras si el statae cuminte acasa,nu se supara ,nu zicea nimic.doar ca el recupereaza in timpul serviciului.adevarul e ca militarii astia cu plecarile lor nu-si pot baza relatia decat pe incredere ,altfel nu merge nimic.va dati seama ce ar fi insemnat sa se gandeasca 8 luni ca il insel?
mai rade el si zice sa nu mai intreb ziua exacta cand ajunge ,ca pt salvarea casniciei va da un telefon inainte de a intra in oras.cica un telefon e mai ieftin decat un divortz.i-am zis sa nu-si faca griji ca ma ocup eu sa nu-l prinda pe amant ca stau la etajul 9 si mi-e mila de el.n-are geam de sarit.macar din punctul asta de vedere nu ma pling.nici eu nu-s geloasa daca nu-mi da motive serioase.am noroc ca nu are colege sau nu iese cu ele .si daca are habar n-am,baiat de treaba ,discret.
nu mai are nici el rabdare ,a zis ca vrea liniste ,fara prieteni si amici o perioada.sa stam in trei sa ne acomodam.
pupici ca am zburat sa-mi aduc gaza de prin vecini.
syd spune:
Poate data viitoare o sa stie ca nu trebuie sa-si bage degetele la usa.Sufla mama si-i trece.Nici tu sa nu faci o drama,mai ales daca nu-l doare tare.Cred ca tu te-ai speriat inaintea lui,asa-i?
Afara e frumos,dar frumos de tot.Am iesit cu Julia la plimbare cu bicicleta.Am facut un tur pe langa case.Lalele peste tot,copacii in floare,iarba tunsa..miroase a primavara.Pasarelele canta voioase,parca eram in padure.Cica se schimba vremea
iar.
Nina,si eu aveam 52 kg,greutatea mea normala.Inaltime nu stiu sigur ,cu cm meu 1.62.Acum am 62kg. Vreau sa scap macar de opt.Azi am mancat salata cu piept de pui, dar n-am putut sa ma abtin de la cioco.150cal.Am pofta de dulciuri..Nu pica bine dieta..nicodata nu pica bine.Sa-mi adun tot curajul si sa fac sport
,macar ciocolata s-o scot.
carmensilva spune:
Buna din nou!
Gaza mea e asa de cuminte ca daca o las pe pat la mine adoarme singura cu suzi.Profit de ocazie sa mai scriu ceva ,dupa care o mut in patutz.
Fetelor se pare ca fata mea a avut rujeola,ca doctoritza mi-a aratat doi ganglioni la capusor si medicul ala batran nu si-a dat seama,mi-a tratat-o de stomac si i-am dat ercefuryl,antibioticul a tinut ascunsa infectia ,de abia a erupt .. sunt curioasa daca duminica ma cheama si-mi zice ca au iesit crocodili la coprocultura,ca asta inseamna ca e nesimtit ,nu nestiutor.ea mitica o fi fost plina de bube pe interior ,cum sa nu plinga si el o interna pt investigatzii serioase,cica de la dero(adica eu nu stiu sa clatesc- ca doar tot asa a mers masina si pina acum pe program cu clatire intensiva) sau de la lapte( pe care il bea de cand s-a nascut) au iesit bubele,nu trebuiesc tratate.ori si-o fi dat seama si a tacut sa nu se faca de ras ,ori ii mai trebuie o pereche de ochelari.
bine ca stiu sa il ocolesc pe cel mai renumit medic pediatru si pina mai ieri directorul spitalului.!
o fi mai bun ca administrator!
am auzit poante cu medici dar inca nu mi s-a intamplat pina acum.
Syd, ce ambitioasa esti!mie mi-a trecut de cure de slabire,si de acum incolo si mai slabe sperantze ,doar sa nu mai gatesc sotului,dar daca el nu maninca recuperez eu ca asa-s eu cand sunt fericita.
despre hobby-uri am si uitat.pina am nascut ,imi placea sa citesc,sa fac tablouase de flori presate(stateam si pina la 2 de noapte si lipeam cu penseta) ,sa impletesc ,sa ma ocup de florile mele,nu era loc de unde sa nu vin cu o floare ,doua(sotul meu era disperat ca umpleam masina de flori).Dar acum numai am timp nici de mine ,de abia gasesc timp sa stau un pic in fatza oglinzii.cam rar.inainte nu ieseam niciodata nemachiata ,acum mi se mai intampla ca n-am cum daca imbrac gaza,nu are ea rabdare sa ma astepte pe mine o ora.dau si eu cu ceva repede pe fatza si gata,cu ce-mi pica in mina.ori numai fard ,ori numai ruj ,etc.
saraca Nina ,cred ca am stresat-o ,a si schimbat datele in tabel.merci frumos ,dar nu era o urgentza,sper ca nu te-am suparat.
Monica ,imi pare rau ,se pare ca nu sunt singura care se invinovateste cand e vorba de bb.bine macar ca nu e grav.
Elena ,"La multi ani !"lui George si distrati-va !
Petrecere frumoasa tuturor scorpiutzelor care sarbatoresc miine!
Pupici si noapte buna tuturor!