Apetitul sexual
Raspunsuri - Pagina 3
mamica dulce spune:
fetelor mai peste tot pe unde citesc se pune problema asta..el vrea (des si mult) ea ..nu (sau mai rarut ca-i mai dragut)
dar ce te faci cand EA vrea (ceea ce considera normal pentru varsta si sentimentele ei,nu pentru ca ar fi nimfomana) si el..o cam da la intors.
mai exact am o prietena,de suflet,fara secrete intre noi si ea trece printr.o faza din asta,cu discutii de fiecare data cand treece de o luna fara sa se intample ceva dar acum au trecut de doua!! si tot nimic.Pana acum ea (tanara,frumoasa)a tras de el,a incercat si cu desuuri,cine romantice,filme deokiate pana a jurat ca nu mai trage de el ca se simte ..penala.(asta dupa vreo 2 ani)Acum au trecut deja vreo doua luni,ea se simte nedorita,neatractiva,ii sare tandara din orice,si se cearta mult cu sotul ei(mai in varsta ca ea cu vreo 10 ani)-asta si pentru ca nici nu mai incearca sa fie draguta si iubitoare,ba din contra e rea cu intentie.Acum respectivul sot ii cam bate apropouri dar EA nu mai vrea,i se pare ciudat chiar si un sarut si nu mai zic de ideea actului sexual..,desi are nevoi sexuale ca orice femeie normala si casatorita.Si mi-a spus ca el se vede ca vrea (deh,vreme lunga) dar daca ea se face ca nu pricepe el nu insista si asta o doare enorm..cred ca asta vrea in fond,sa il vada pe el ca o doreste,sa insiste,sa se simta din nou dorita si iubita.
EU nu stiu ce sa-i mai zic ca a aplicat toate ideile mele (luate de pe forum:) cu tinute sexoase,cine romantice si modalitati de abordare a problemei.
voi ce ziceti??
Inger alb spune:
Va multumesc!
Conchita daca te-ai gandit la .....mare pacat! Gandul meu a fost departe de al tau iar ce zici tu acolo este semnatura mea!
Rasul tau nu are rost!
Maruta spune:
quote:
Originally posted by emma27
mai,maruta,sa lamurim o chestie.cand el vrea si tu nu,si totusi o faceti,se numeste viol.tot cred ca vrei si tu acolo,
viol ? nu as merge asa departe ... cu toate ca am auzit ca exista si asa ceva ... nu nu-i viol ... cum sa-ti explic ce-am trait (ca altfel nu ma bagam in discutie) poate ca eram la inceput de drum si consideram ca asa era normal (asta pana am avut curaj sa vorbesc cu diverse prietene ), poate ca el era asa de smecher si io asa de naiva ... si ma manipula cum vroia el ... sunt atat de multe de spus ... urasc genul asta de barbati ... iar tu din cate spui n-ai parte de unul!
quote:
altfel de ce o faci,sa-ti pastrezi casnicia?[
dupa ani si ani ... judecand la rece ... departe de tot ... departe de el ... mi-am dat seama c-am fost tare proasta! la modul cel mai serios ... ca am doar o viata si ce rost, daca o irosesc!
acum sa nu crezi ca eu si El ne-am despatit doar din cauza sexului ... NU, acest lucru a amplificat toate celelalte probleme ... pana cand s-a umplut paharul ... noroc ca s-a umplut!
sotul meu e cu vreo 4 ani mai mic ca mine ... fostul era cu 4 mai mare ...
concluzia mea ... din pacate nu se bazeaza pe o experienta prea vasta ... doar 2 exemple ... e ca te nasti ... nici nu stiu cum sa spun .... cu acest instinct "de a face dragoste" ...
adica daca am intreba pe cineva sa-si dea cu parerea "cine crezi c-ar fi mai priceput in pat ... cel mai "mare" sau cel "mic" ?" sunt convinsa ca s-ar raspunde "cel mai mare" = are mai multa experienta ... i-ar io vin si zic ... aiurea n-are nici o legatura cu experienta ... daca pur si simplu esti un badaran si nu vrei decat sa "ejaculezi"! scuzati-ma insa asta e adevarul ...
cred ca fiecare femeie, barbat este atat de unic ... incat nu poti generaliza ... dar daca o femeie "nu vrea" si un barbat "vrea" (sau invers) ... dupa mine este nepotrivire ... nu zic c-ar trebui sa se desparta ... tot ce zic e ca undeva exista si perechea ei ... perechea lui
Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita
emma27 spune:
maruta,nu zic ca al meu e inger.caci dc ar fi dupa el,am fi iepurasi,n-am manca,n-am dormi.....dar nu zic ca nu mi-ar placea,ci ca nu se poate in toate imprejurarile.sunt si momente in care nu vreau,dar intelege(asa cred).stie ca dc ma supar tare,nu mai pupa nimic o buna perioada.probabil asta e dif,stie unde tb sa se opreasca.
cat despre actul in sine,ala nu-i sex,e devarsare.da-o incolo mai sunt accidente,dar nici chiar asa.ia pune-l sa presteze doar el (fara contact,stit la ce ma refer) si apoi lasa-l masca.....bine ca ai scapat de el...
un barbat cand e grosolan cu o femeie,poate fi la fel cu toate.asa a fost invatat,egoist.ala ar tb sa se reorienteze din pdv sexual.parerea mea........
Ema
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos
Maruta spune:
ma bucur ca m-ai inteles
apropo de "nu mai pupa nimic o buna perioada" ... eee la mine nu merge asa ...
am o prietena care de fiecare data cand se certa cu al ei "balbat" "ii taia de la ratie" (la ei e un fel de joc ... uite-o .. nu-i) ... acum daca am vazut ca merge la ei ... am zis si eu o data asa ... ne-am certat din diverse (el vrea masina ... io casa) si gata i-am zis "mai pupi tu ... cand mi-oi vedea eu ceafa!"
d'apai ce-am patit ... ca mie intr-o saptamana mi-a trecut ... dar lui NU ... si mai ca nu m-am urcat pe pereti ... al meu sot s-a tinut tare pe pozitii ... si mi-a spus "Atat timp cat tu vezi "sexul" ca pe un bonus ... nu mai vezi de la mine nimik!" asa ca io nu-mi permit sa fac chestii dintr-astea ... mey si mi-ar place si mie sa mai fac figuri ... dar nu poci ... ca dupa aia ma urc pe pereti
quote:
un barbat cand e grosolan cu o femeie,poate fi la fel cu toate.
da, asa cred si eu ... cu toate ca nu stiu sigur ... sau poate ca cealalta o fi mai desteapta si mai isteata ... mai sti ? (ca doar s-a insurat!-deci a gasit o femeie care sa-l accepte asa cum era - sau poate ca cealalta a reusit sa scoata ce era mai bun din el ... eu nu am reusit)
stiti de ce-mi place acest subiect ? as vrea sa spun tuturor femeilor din lume, care au astfel de probleme ... ca se poate si altfel ... sa nu renunte ... eu mi-am gasit perechea ... si nici macar nu era departe ... am crescut impreuna!
ramo - cu tot ce au spus fetele aici ... ma gandeam ... vinovat nu e nici unul ... fiecare e normal in felul lui ... pur si simplu nu e combinatia "perfecta"
o zi buna tuturor ...
Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by Maruta
ramo - cu tot ce au spus fetele aici ... ma gandeam ... vinovat nu e nici unul ... fiecare e normal in felul lui ... pur si simplu nu e combinatia "perfecta"
pai tocmai asta e trist... ca oamenii se iubesc, dar au diferenta asta de apetit...
totusi voi cat de des credeti ca ar fi "normal" (sa zicem o medie) sa o faca? la varsta lor si in conditiile prezentate
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
piticasigogosica spune:
Mai Ramonika tu faci sondaje de opinie in subiectul asta????
Sau e cazul tau si vrei sa te "ajutam" si ai nu inteleg de ce nu ai spune concret?
Cum adica cat ar fi "normal" in cazul lor,ma apuca rasul... ,fara suparare!
Eu chiar nu inteleg de ce va bateti in replici :e normal ceea ce tie ca individ t-i se pare a fi normal.Si cu ritmul si calitatea actului sexual depinde de individ.Sunt persoane care desi iubesc persoana respectiva le place doar sa faca "sex" cum spuneti voi,adica fara preludiu !!! E anormal???!!!
Fiecare face cum simte si ce simte,cand simte.De ce trebuie sa ne dam noi cu parerea despre ce ar trebui sa fac el sau ea despre care nu stim nimic si poate nici eu nu stiu ce vor!!!
Peronal cred ca ritmul si apetitul e nativ(te nasti cu anumite inclinatii),dar tine in mare masura si de "maturitatea" fizica si spirituala a individului.
IRI SI IRIS...
Maruta spune:
scuze pt off topic
quote:
De ce trebuie sa ne dam noi cu parerea ...
pur si simplu este un subiect ... in care se discuta ... inveti chestii trestii socoteli .... si mai sunt anumite tipe care-si expun viata privata ... pt a da exemple ... ajung la concluzia ca's niste fraiere!
am o pata cu faza asta ... si cred c-am sa deschid un subiect la generale ....
dragele mele ofensate (care cred ca de fapt nu era cazul sa-ti dai cu parerea - dar isi dau ele!) cand o sa intelegeti ca de fapt DC este un loc unde lumea "discuta" !? nu numai ce vreti voi ...
cand o sa intelegeti ... ca exista opinii si opinii si de fapt nu trebuie sa combati o persoana ci o idee !?
quote:
Eu chiar nu inteleg de ce va bateti in replici
Iri n-am nimik personal cu tine, nici cu altcineva ... dar nu mi se pare corecta aceasta abordare ...
Ramo - nu stiu ce sa zic ... adica nu cred ca exista "o medie" ... am zile cand prestez la greu, ba chiar bifez ziua de cateva ori ... si alta data nu
nu in asta consta rezolvarea lor ... adica ce sa faca sa-si puna memento "azi la 5 ... SEX - prezenta obligatorie" !?
poate ar trebui sa mearga la sexolog ...
Ramonika spune:
tot off-topic...
am observat si eu ce sa mai da lumea-n vant dupa povesti din astea lacrimogene, in care autoarele subiectului sunt si eroinele povestii...
de ce tre sa spun neaparat cine e persoana in cauza? oricum nu o cunosti... sau daca nu-s eu, asta inseamna ca nu-i palpitant?...
am postat mai demult un subiect intr-o zi mai proasta pt mine, in care se adunasera mai multe pe capul meu si mi-am spus nemultumirile acolo. ca apoi, cand am deschis un subiect "sex in grup" (btw pur si simplu de curiozitate), nu ca m-ar interesa in mod special... mi-a zis nu stiu care (mariagi parca)... ca de ce ma intereseaza de sex in 3, pt ca nu-s fericita cu prietenul meu?
asa ca lumea vezi ca mai loveste si sub centura... asa ca de ce sa nu-ti aperi intimitatea?
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
anka-maria spune:
Nus' cum naiba se face ca io ma inscriu si la categoria asta. Si io care ziceam ca am casnicia perfecta.
Deci,la mine aceeasi situatie: sotul vrea zi-lumina, io la sarbatori. Dar asta n-a fost niciodata un capat de tara. Nu moare daca-l refuz iar eu nu mor daca mai fac compromisul "sex" in loc de "dragoste". Iar daca n-am chef deloc o iau pe scurtatura, adica . Chiar, ar trebui sa se gandeasca adminii la un emoticon pt. chestia asta deoarece apare des in conversatie
Tre' sa existe o cale de mijloc, nu se poate sa se ajunga la o ruptura doar din cauza asta. Atata timp cat nu e caz patologic exista multe cai de a-ti satisface barbatul.
just me