Apetitul sexual
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
cam naspa ideile voastre (Mircea).. divort?
oricum trebuia sa viu cu o precizare... nu-s casatoriti, n-au cupil... cu atat mai rau, nu? sau mai bine?
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
piticasigogosica spune:
Chestia cu sex si dragoste e relativa,as inclina catre Emma,adica sex cu preludiu sau fara,caci altfel nu ai face-o fara sa iubesti.Eu asa cred!In alta ordine de idei depinde de fiecare cum percepe dragostea fizica,de ceea ce considera "a face dragoste".
Si chiar nu inteleg de ce se pun toate in carca femeii cand sunt si barbati putatori de "bigudiuri" de de "dureri de cap" si femei nemultumite.
Eu cred ca sunt multe de spus nu e cazul de dat cu parerea asa in general!
IRI SI IRIS...
Maruta spune:
mai hai sa lamurim chestia cu "sex", "a face dragoste" si "dragostea"
in conceptia mea doi oameni care ... se iubesc ... asa's eu de moda veche! si pe primul meu prieten l-am iubit ... asta pana cand, in timp, ne-am dat seama amandoi ca de fapt nu ne potrivim deloc ... nu-i indeajuns o atractie pur fizica sau intelectuala ...
a face dragoste = 2 oameni doresc "in egala masura" sa ... si acu depinde cum e la fiecare ... la mine una nu e nimic "pe fuga"
sex = e atunci cand el are chef ... tu nu ... el vede ... dar tot te ... asta-i sex ... ca-ti vine pofta o data, de doua ori ... dar daca o tine tot asa ...
si pe urma mai tine si de firea fiecaruia ... io una cred ca's undeva pe la jumatate ... adica nici prea prea ... dar nici ...
ma uit la prietenele mele ... vreau sa va zic ca dupa ce stau de vorba cu ele ma simt intr-adevar norocoasa: majoritatea fug de barbatii lor, si-i fenteaza la greu: migrene, n-am chef ... etc ...
una singura (o cunosc personal) si ar mai fi o tipa din auzite ... care sunt absolut disperate si s-ar tot timpul ... de fapt numai despre asta vorbesc ...
quote:
Si chiar nu inteleg de ce se pun toate in carca femeii cand sunt si barbati putatori de "bigudiuri" de de "dureri de cap" si femei nemultumite.
pai daca sti dintr-astia sa-mi dai de veste ... ca pe la mine sunt "la mare cautare"
![](icon_smile_big.gif)
da, ai dreptate ... la modul serios ... e tare nasol sa nu reusesti sa te intelegi "la pat" cu partenerul ... insa in mod curios ... sa sti ca sunt f putine femei care recunosc lucrul asta
ramo - multam' ...
Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita
conchita spune:
Daca as fi in locul lui, mi-as gasi alta iubita. asa cum femeilor li se uraste de prea mult bine, fraier ar fi barbatul ala sa se controleze ca sa reziste la mai rau.
emma27 spune:
mai,maruta,sa lamurim o chestie.cand el vrea si tu nu,si totusi o faceti,se numeste viol.tot cred ca vrei si tu acolo,altfel de ce o faci,sa-ti pastrezi casnicia?
sincer,mie nu mi se parea fi o nepotrivire.pur si simplu,cred ca ea e mai stresata de anumite probleme,altfel nu vad de ce nu ar vrea sa faca asa ceva.pana la urma,ramonika,sa nu zici ca ii repugna propunerile lui.in locul ei le-as considera niste complimente...pp ca a mai avut si alti parteneri inainte.la fel era si cu ei??sau doar acesta e mai armasar?
conchita,o idee buna,dar doar in cazul in care ea e intr-adevar,frigida.rabdare,rabdare,rabdare,fratilor..asta dc e iubire.am inteles ca se iubesc, platonic ce-i drept,dar o fac nu???
Ema
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos
adrienne12 spune:
Ramonika, e stiut ca femile nu simt nici o placere cind au sex prima data. Barbatii da. La inceputul vietii sexuale femeile nu au apetit sexual prea mare. La capitotlul asta este adevarata vorba ca pofta vine mincind. Tot asa se spune ca la femei apetitul sexual se dezvolta dupa 30 ani. Probabil ca un medic poate confirma lucrurile astea. In fine, eu zic ca daca cei doi sint de 27 respectiv 37 ani si nu se inteleg asupra aspectului sexual au o problema destul de mare care trebuie rezolvata cu tact. Si da, am intinit cupluri care au ajuns nu chiar la divort dar nici departe din cauza inexistentei relatiilor sexuale. am intilnit si prietene care mi-au marturisit ca nu le place si ca o fac f. rar. Alte prietene mi-au spus ca la ei viata sexuala este extrem de importanta in casnicie (nu cea mai importanta dar nu f. departe) si ca nu rezista sa "sara" pe sot.
Inger alb spune:
1.Cu 48 de ore inainte de-a face dragoste armonizeaza energia cu cea a sotie/sot.(iubit/iubita)
Amorul,zic taoistii,incepe in realitate cu 48 de ore inaintea actului propriu-zis,deoarece energiile pe care le acumulezi in acest timp vor iesi la suprafata cand te cufunzi in amor.Deci cu o zi inainte,in timpul si dupa ce faceti dragoste trebuie sa incerci sa-ti calmezi orice sentiment de agitatie sau furie,acestea blocheaza mai mult decat orice altceva fluxul echilibrat de energie dintre sot/sotie.
2.Dragoste
Preludiul incepe intr-o atmosfera relaxanta.
Zonele erogene ale femeii sunt diferite si mai intinse decat la barbat.Preludiul incepe inainte de a atinge corpul femeii/barbat:creati o atmosfera intima in dormitor ,redu lumina,pune pe pat perini pufoase,aprinde lumanari parfumate,pune o muzica placuta...toate astea vor intra in rezonanta cu energia ei sexuala.
3 Sex
Aveti grija ca dragostea sa nu devina o rutina.
Daca simtii ca amorul cu partenera/rul devine plictisitor trebuie sa reduci frecventa contactelor sexuale.caci amorul mecanic intrerupe circulatia fluxului energiilor sexuale intre parteneri.Trateaza amorul ca pe o sarbatoare si faceti dragoste doar atunci cand amandoi va simtiti sanatosi si pasionati.Evitati sa folositi actul sexual ca pe o evadare sau ca o modalitate de a masca teama ca dragostea dintre voi s-a stins.caliatea dragostei si nu cantitatea sa e cel mai important lucru.
4.Nu faceti dragoste dupa o masa copioasa.
Aceasta greseala pote ruina atat digestia cat si amorul.Sexualitatea si hranirea sunt doua functii separate care lucreaza cel mai bine cand nu sunt in competitie pentru energia corporala.A face dragoste cu stomacul plin reduce secretia de samanta,cauzeaza indigestie si dauneaza splinei
5.Evitati relatiile amoroase in stari extreme.
Daca esti prea obosit,furios,infometat,temator,trist sau slabit nu faceti dragoste.Energia consumata pentru actul sexual iti va putea dezechilibra puternic sanatatea,facilitand transformarea unei boli minore intr-o boala majora.
6.Urineaza cu cel putin 20 de minute inainte.
A face dragoste avand vezica urinara plina streseaza rinichii si face dificila relaxarea in timpul amorului.
7.Maestrii in stiinta amorului taoist au scris numeroase tratate de sexualitate si tehnica amoroasa.Iata aici cateva sfaturi pertinente si aplicabile tuturor ,extrase din invataturile taoiste,pentru mentinerea unei activitati amoroase bogate si sanatoase si pentru a face din actul sexual o senzatie mai presus de simpla placere fizica.
8.Puterea sexuala e mai mare primavara.
Corpul are asociate 4 anotimpuri ,in armonie cu natura.Taoistii sustin ca pentru barbati lunile aprilie si mai sunt cele mai bune pentru amor,in schimb ,in lunile de iarna nu trebuie exagerat.
9.Daca esti bolnav/a adopta pasivitatea in actul amoros.
Sexualitatea poate fi vindecatoare pentru un barbat/femeie slabit doar daca isi asuma rolul pasiv ,partenera/ru preluand rolul activ.Acesta va permite absorbirea energiei yin vindecatoare de la ea/el fara a pierde mult din energia Yang deja slabita.
Poate ajuta pe cineva la mine totul este OK!
Am foarte multe explicati pt "dragoste si "sex". Imi place sa stiu una alta tocmai sa nu existe probleme in cazniciea mea!
succes!
emma27 spune:
mai,inger,dar cate chestii ne-ai pus tu in vedere!!!avem ce invata.thanks.
Ema
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos
conchita spune:
adevaru' e ca taoism amestecat cu jesus love us, e numa bun sa starneasca apetitul. pentru ras.