Mamici din Japonia (2)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
yashy spune:
Am pus pozici de la petrecerea lui Luka aici!
Adina & Luka
(3 ani pe 15 mai)
pui mic
obraznicatura lu' mama
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
naomi_ioana spune:
Adina am vizionat,ce v-ati distrat si ce gasca mare de romance sunteti in zona!Imi place poza aia in care e murdar de tort si aia in care doarme,se vede ca s-a distrat.Tortu arata bestial,cred ca a fost
.Ti-am trimis un PM(si lu'Anca(Shion)),sper ca l-ati primit.
danielaaaaa spune:
Fetelor am si eu o mare rugaminte la voi.
Am vazut un mesaj de la LORY K la un subiect INDREPTAREA PARULUI si am inteles ca sotul ei este de meserie coafez ..dar am inteles ca ia este plecata in romania si nu o pot intreba pe ia personal ..deaceea va intreb pe voi poate stie una dintre voi cum se zice in japoneza PERMANENT INTINS care sta din cate am inteles vro 4 luni fara sa te mai chinui tu cu peria la fiecare spalat.
Daca stie cineva de permanet intins si cum se zice in jap va rog sa imi ziceti si mie ca vreau si eu sa ma duc la un salon anume ca doar ma duc si eu acasa si sa fiu si eu MUMOASA.
Daca si-a facut cineva sa imi dea detali cam cat tine coafura ..tine cateva luni sau mai putin.
Si cat costa?
VA ROG MULT
http://community.webshots.com/user/danielaaaaa100
pengunica spune:
Draga danielaaaa in japoneza nu stiu cum se spune dar eu cand mi-am facut i-am spus pur si simplu ca vreau,,streito pama,si preturile variaza in functie de concentratie ,tratament sau cat de mult vrei sa te tina ...4 luni sau 6 luni.......stiu ca cel mai ieftin era 7000 de yeni iar cel mai scump 17000 de yeni.
Eu sincera sa fiu ( desi am fost la un coafor destul de bun Ray Field )nu am fost asa de multumita de rezultat ...cred ca placa de indreptat este ce-a mai eficienta ...asta este doar parerea
mea...Succes si sper sa-ti fi fost de folos
ANDRA si BEN STEFAN DNP15.06.2005
Samurai-lady spune:
BUna fetele,
LUKA ,LA MULTI ANI !. Am vazut pozele de la party si vad ca v-ati distrat super !
Luka e un frumos ! Vad ca si el e incantat de trenuri,ca si Kenutzu
tot cu treenuletele se joaca cu tati.
Am pus si noi poze noi pe webshot de la 2 ani si 4 luni.
Pupicei !
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
yashy spune:
Samy, acum am intrat pe Evenimente si ti-am vazut pozicile, n-am stiut ca ai scris si aici. Multa fericire si numai impliniri din partea lui
!!
Multumesc pt. urari. Daaa, Luka e innebunit dupa trenuri, masini are foarte putine, iar de avioane cred ca e satul ca mereu trec pe deasupra noastra! Stau langa 2 baze americane,
trec nonstop...
Adina & Luka
(3 ani pe 15 mai)
pui mic
obraznicatura lu' mama
shian spune:
Buna fetelor!
Noi suntem in pregatiri,sambata avem petrecere de mot.
Nu-mi revin din nostalgie,ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta eram precum balena,gafaind si transpirand la orice pas,iar in burtica aveam un jucaus care ma faulta tot timpul facandu-mi burta sa danseze...iar acum...are mami un "fetita" mare...si cam "bolnavicioasa".
Ca tot va spuneam de bolnaviorul meu,sa va spun ca ieri am ajuns cu el la urgente...cica a racit la burtica...Nu mai stiu ce sa cred,niciodata nu mi se spune cauza racelii(ca sa stiu de ce sa ma feresc),intotdeauna acel "nu stiu" drept raspuns si asa imi vine sa-i strang de gat pe domnii doctori,dar ma abtin ,ca nu se stie cand mai am nevoie de ei.
Mi-a fost asa de mila de puiutul meu...
Astazi s-a simtit mai bine,un pic cam adormit,dar spre seara cine credeti ca-mi deschidea sertarele?Cand in patru labute,cand mergand,mi-a cercetat fiecare sertar,a deschis toate usile dulapurilor scotandu-le continutul la cercetat.L-am lasat sa faca ce vrea,nu i-am mai spus ca nu e voie,oricum nu m-ar fi ascultat si ar fi tipat, asa ca dupa ce a terminat el de scos si s-a plictisit ,le-am strans frumusel cu gandul ca maine o va lua de la capat...
Mamicile cu copiluti mai mari,cum ati procedat la petrecerea de mot?
Pupici la toata lumea si la buna reauzire!
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124
hiroral spune:
Buna mamici!!
Nu am mai reusit sa intru in ultimul timp si imi cer mii de scuze.cu intarziere uram si noi La multi ani Luka pt cei trei anisori sa cresti mare!!
La multi ani Shion!Multa sanatate si sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata!!
La multi ani Stefanel,acusi acusi faci un anisor...
Mai fetelor fetita mea sa transformat intr-o mica alintatura si vrea numai in brate toata ziua...ieri de dimineta de la 10 pana sera la 9 si ceva nu a dormit deloc decat cate 5-10 minute toate insumandu-le cam o ora fiind.
Azi vad ca doarme de dimineata sa trezit numai pt papa de cateva ori si iarsi somn,acusi se trezeste si pana la 11 12 nopatea nu mai doarme..
In rest suntem bine crestem,maine vine de la primarie sau nu stiu de unde,de unde am primit carnetelul ala al bb BOSHITECIO.Vine o asistenta sa o cantareasca si sa o vada,de abia astept sa vad cat a luat in greutate,ca de la o luna nu am mai cantarit-o.
Pupici dulci la toti bebeii si sa aveti un sfarsit de saptamana frumos!!
devylla spune:
dragele mele,
noi am fost ieri la tokyo,dupa un drum de 10 ore cu basu si cautand ambasada intr-un final am ajuns la ambasada ca sa raman proasta citit ca pe 18 mai ambasada este inchisa.Din nou am zis ca nu se poate ca se tine ghinuonul upa noi.Dar asta e,o sa mergem saptamana viitoare de data asta pe cheltuiala sotului.In schimb ma bucur ca am vazut mai bine Tokio-ul de data asta si m-am minunat cat pot fi oamenii astia de inventivi.Mi-a placut foarte mult cu toate ca aglomeratia din oras m-a obosit nemaifiind obisnuita cu multa lume.
Yashy imi cer scuze ca nu ti-am urat si eu felicitari pt Luka,sper sa ma ierti si o fac acum Luka sa fi cuminte si sa o asculti pe mamica si cati mai multi ani de acum incolo.Am vazut pozicile,se pare ca v-ati distrat pe cinste.Felicitari.
Samuray-lady nu stiam ca ai un baietel asa frumos.Sa-ti traiasca.
Anca(naomi) e cam grasut asta mic,dar banuiesc ca atunci cand incepem diversifitatea o sa isi mai revina sau cand o sa inceapa sa mearga.Cu toate ca bea foarte mult laptic pt varsta lui.Am un sraf pt tine ca tot mergi in RO,referitor la olita,cumparai olita simpla fara jucarii si daca acum nu vrea sa faca nu o obliga ca o sa iti faca pauze.ASa a facut si sormea cu fetita,mama o tot batea la cap sa o invete pe olita si a invatat-o dar cand s-au intors in Japonia a lasat-o si a luat-o peste 6 luni.
Shian ma bucur ca baetelul si-a revenit.Cred ca acum esti foarte fericita ca mai are putin si face 1 an,nu stiu sentimentul dar banuiesc ca este foarte frumos.EU ma bucur de nepotelul meu cu fiecare luna in plus sau pt inca o realizare in plus ca si cum ar fi al meu dar probabil cand este bb tau este un sentiment mult mai puternic.
Hosen merci mult.Te pup
leon si larisa
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
devylla spune:
Am pus poze noi...asa ca vizionare placuta
poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina