nunta in iasi
Raspunsuri - Pagina 4
anomis81 spune:
Sefa de sala mi-a zis ca au avut nunti si cu 300 de persoane, dar ca sala sa arate "bine"-cat de cat plina- tb sa fie aprox 80 de perechi.
Preturile sa stii ca sunt acceptabile , meniu este 800.000 lei, fara bautura, suc , apa , prajituri, aranjamente florale, muzica. Dar in acesti 800.000 lei intra si aranjarea salii (scaune, mese ..alea, alea), nu platesti chelneri si nici sala.
Eu am rezevat sala pe 25 oct 2004 , si pot sa iti spun ca deja nu mai erau decat 2 sambete libere, deci tb sa mergi cu cel putin 10 luni inainte.
Bafta !!!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by anomis81
Sefa de sala mi-a zis ca au avut nunti si cu 300 de persoane, dar ca sala sa arate "bine"-cat de cat plina- tb sa fie aprox 80 de perechi.
Preturile sa stii ca sunt acceptabile , meniu este 800.000 lei, fara bautura, suc , apa , prajituri, aranjamente florale, muzica. Dar in acesti 800.000 lei intra si aranjarea salii (scaune, mese ..alea, alea), nu platesti chelneri si nici sala.
Eu am rezevat sala pe 25 oct 2004 , si pot sa iti spun ca deja nu mai erau decat 2 sambete libere, deci tb sa mergi cu cel putin 10 luni inainte.
Bafta !!!
Am inteles. Merci!
Eu gasisem la Casa Universitarilor pt luna octombrie toate sambetele libere. Acolo e tot 800 mii meniul, dar include apa minerala, cate 1/4 suc/persoana, 50 de votca, cafea si inca ceva... nu-mi amintesc acum. Au si muzica acolo---500 euro, dar se mai poate negocia cu ei, din cate am inteles. Oricum, deocamdata nu m-am decis ce sa fac. Ar mai fi o varianta cu Casa Lux, unde toata lumea zice ca e fain la nunti. O colega de-a mea are nunta acolo la sfarsitul lui iulie 2005. Meniul e 570, include tortul miresei, parca si cafea, sigur si gaina... Iar muzica este de acolo-13 milioane...
Mai vorbim!
Lorym spune:
Eu mai am o problema !!!Nu pot sa fac comanda dee invitatii ca nu am nasi, iar nunta o am pe 23 iulie. Invitatiile le fac comanda pe net ca nu platesc scrisul iar modelul il vad concret in cataloagele din oras : din mall, sau hala centrala, pe site-ul :www.invitatia.ro. Noi avem deja costumul lui care l-am luat anul trecut pt banchetele noastre(l-a purtat de 2 ori),; l-am luat de la dinasty am dat 8 mil si sunt super costumele.
Lorym spune:
Planul meu este:
Mai: - vin, invitatii, inimiora pt verighete de la agnes toma, jartiera, si schimb verighetele(la Coriolan merg). noi le schimbam ca am facut cununia civila acum 4 ani pe 1 sept 2001.
Iunie:- rochie(de la agnes toma din iasi sau piatra neamt), pantofi, gentutza, ciorapi.
Iulie:- parfum, cosulet pt marturii, platesc muzica,cameramanul, fotograful, bomboane pt biserica, cumpar din metro pt furtul miresei, iau 2 pahare mai speciale de sampanie pt noi doi(am vazut in mall, dar mai caut prin oras).
Mai ramine sa inchiriez 2 camere la hotel pt invitati, machiajul, coaforul,florile
Lorym spune:
Am citit la cineva pe forul cum se fac marturiile si nu e greu . O sa inlocuiesc florile de pus in piept cu marturiile miresei iar in saculetul ala o sa pun si un trandafiras care se pune in piept de obicei. Tb sa caut tull prin oras ; o sa fac unul de proba prin iunie si o sa-i fac poza. Le voi da la restaurant: ori cind vin invitatii, ori le pun pe farfurii. Ma mai gindesc inca
Darria spune:
Sarbatoarea Invierii Mantuitorului Iisus Christos sa va aduca lumina in suflet si in casa. Pasti fericit !