nunta in iasi
Raspunsuri - Pagina 3
nushulica spune:
pai daca au inceput cu reclame sigur scumpesc si ei acushica ca e prea ieftin totusi
anomis81 spune:
Ati vazut cate miresici sunt in Constanta???!!...la noi mai putine...
Eu am nunta pe 2 iulie la restaurant Caraffa (in Mall)..si parca trece asa greu timpu asta....
Tu?
anomis81 spune:
Cu ce va imbracati la cununia civila, rochie sau costum?Eu am vazut o rochita blue la un magazin in oras, era f frumoasa ..dar eu stiu daca merge...
Ati gasit costum pentru mire?
Darria spune:
20 august la restaurantul Orizont. Nu am cautat si nici nu am sa caut nimic pana in luna iulie. Consider ca am timp suficient sa fac pregatirile intr-o luna. Pe zi ce trece am alte idei si de aceia nu caut nimic acum. Eu prefer costumul(pantalon + sacou) pentru cununia civila. Dar exista posibilitatea ca pana atunci sa-mi schimb parerea. De ce sa nu mearga o rochie blue, e o culoare frumoasa. Apropo de rochii si costume de mire: am auzit ca in Piatra Neamt sunt mai frumoase decat in Iasi iar preturile sunt rezonabile. Acum nu stiu daca este adevarat,o sa merg sa vad la vara.
nushulica spune:
eu pentru cununia civila am gasit un costumas la casa wanda in mall la vreo 3mil alb cu fustita sacou si maieu de matase e foarte dulce si o sa mi-l iau saptamana viitoare pentru iubi am luat deja costum de cununie bleumarin si de mire am gasit la dinasty pe stefan cel mare la 9 milcam mult dar asta e cu tot cu camasa si papionnunta o am la ciric (am mai zis)pe 24 sept si la fel simt si eu ca parca nu mai trece timpul
mai vorbim miresicilor
nushulica spune:
eu pentru cununia civila am gasit un costumas la casa wanda in mall la vreo 3mil alb cu fustita sacou si maieu de matase e foarte dulce si o sa mi-l iau saptamana viitoare pentru iubi am luat deja costum de cununie bleumarin si de mire am gasit la dinasty pe stefan cel mare la 9 milcam mult dar asta e cu tot cu camasa si papionnunta o am la ciric (am mai zis)pe 24 sept si la fel simt si eu ca parca nu mai trece timpul
mai vorbim miresicilor
Ramonika spune:
nu sumtem putine din Iasi pe forum, dar poate nu-s asa multe care sa aiba nunta in curand...
eu nu ma marit deocamdata... poate peste vreo 2-3 ani...
eu tre sa ma duc la 2 nunti in vara asta, una in iunie si una in august... prima la Onyx , cealalta la Moldova...
sper sa ma distrez...
va doresc la toate casa de piatra si petrecere frumoasa...
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
nushulica spune:
ramonika -petrecere frumoasa la nuntile la care ai sa mergi sigur ai sa te distrezi
si...te asteptam la miresicicine stie...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by anomis81
Ati vazut cate miresici sunt in Constanta???!!...la noi mai putine...
Eu am nunta pe 2 iulie la restaurant Caraffa (in Mall)..si parca trece asa greu timpu asta....
Tu?
Buna!
Cate persoane incap la Caraffa si ce preturi au?
Merci!
Eu sunt abia in cautari!