nunta in iasi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pai daca au inceput cu reclame sigur scumpesc si ei acushica ca e prea ieftin totusi

Mergi la inceput

darria anomis voi unde aveti nunta si cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis81 spune:

Ati vazut cate miresici sunt in Constanta???!!...la noi mai putine...
Eu am nunta pe 2 iulie la restaurant Caraffa (in Mall)..si parca trece asa greu timpu asta....
Tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis81 spune:

Cu ce va imbracati la cununia civila, rochie sau costum?Eu am vazut o rochita blue la un magazin in oras, era f frumoasa ..dar eu stiu daca merge...
Ati gasit costum pentru mire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

20 august la restaurantul Orizont. Nu am cautat si nici nu am sa caut nimic pana in luna iulie. Consider ca am timp suficient sa fac pregatirile intr-o luna. Pe zi ce trece am alte idei si de aceia nu caut nimic acum. Eu prefer costumul(pantalon + sacou) pentru cununia civila. Dar exista posibilitatea ca pana atunci sa-mi schimb parerea. De ce sa nu mearga o rochie blue, e o culoare frumoasa. Apropo de rochii si costume de mire: am auzit ca in Piatra Neamt sunt mai frumoase decat in Iasi iar preturile sunt rezonabile. Acum nu stiu daca este adevarat,o sa merg sa vad la vara.

Mergi la inceput

eu pentru cununia civila am gasit un costumas la casa wanda in mall la vreo 3mil alb cu fustita sacou si maieu de matase e foarte dulce si o sa mi-l iau saptamana viitoare pentru iubi am luat deja costum de cununie bleumarin si de mire am gasit la dinasty pe stefan cel mare la 9 milcam mult dar asta e cu tot cu camasa si papionnunta o am la ciric (am mai zis)pe 24 sept si la fel simt si eu ca parca nu mai trece timpul
mai vorbim miresicilor

Mergi la inceput

eu pentru cununia civila am gasit un costumas la casa wanda in mall la vreo 3mil alb cu fustita sacou si maieu de matase e foarte dulce si o sa mi-l iau saptamana viitoare pentru iubi am luat deja costum de cununie bleumarin si de mire am gasit la dinasty pe stefan cel mare la 9 milcam mult dar asta e cu tot cu camasa si papionnunta o am la ciric (am mai zis)pe 24 sept si la fel simt si eu ca parca nu mai trece timpul
mai vorbim miresicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu sumtem putine din Iasi pe forum, dar poate nu-s asa multe care sa aiba nunta in curand...
eu nu ma marit deocamdata... poate peste vreo 2-3 ani...

eu tre sa ma duc la 2 nunti in vara asta, una in iunie si una in august... prima la Onyx , cealalta la Moldova...
sper sa ma distrez...

va doresc la toate casa de piatra si petrecere frumoasa...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

ramonika -petrecere frumoasa la nuntile la care ai sa mergi sigur ai sa te distrezi
si...te asteptam la miresicicine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by anomis81

Ati vazut cate miresici sunt in Constanta???!!...la noi mai putine...
Eu am nunta pe 2 iulie la restaurant Caraffa (in Mall)..si parca trece asa greu timpu asta....
Tu?

Buna!
Cate persoane incap la Caraffa si ce preturi au?
Merci!
Eu sunt abia in cautari!

Mergi la inceput