nunta in iasi

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor care ati vazut prin oras niste pantofiori frumusei decupati ivory sau un alb-galbui ceva sidefat???daca vedeti ceva frumos va rog sa-mi spunetiin mall am gasit ceva la il passo la 7.990.000si nu am dat atat nici pe rochie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

eu mi-am gasit acum 2 zile pantofi in hala la etajul 1, magazinul Jolie. Au incaltaminte foarte faina. Ai mei sunt albi, decupati in spate, au niste aplicatii in fata,ca niste cristale, mici, sunt de piele si inauntru si afara si am dat 1.750 mii lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:
Originally posted by mmc_nd

Auleu, fetelor, am uitat ce era important!!!

Voi ati rezolvat cu muzica? Eu as vrea sa angajez DJ, poate imi puteti recomanda pe cineva?

Dar fotograf?

Si eu am avut un tip care a fost DJ de club. E f. bun. A iesit o petrecere bestiala. Cred ca tot pe la 8 mil se ridica pretul, cu muzica, masina de fum si lumini de disco. Si muzica nu e pe calculator, ci pe cd-uri, cu mixer, ca in discoteca. Daca va intereseaza, dati-mi un PM.
Pt. poze, pe film, 20.000/poza 10/15, 30.000/poza 13/18. Inclusiv CD cu aceleasi poze, scanate de pe film la rezolutie f. mare. La fel, PM.
Bafta!

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

multumim stefana
fetelor nu mai vorbim nik??ati ramas in pana de idei?
va astept sa-mi spuneti ce ati mai facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Eu peste 2 sapt plec la piatra neamt sa vad poate gasesc rochia acolo. Sper sa-mi iau si accesoriile pt nunta daca gasesc. As vrea sa ajung si la bacau cica sunt lucruri mult mai faine decit in iasi. Sper sa-mi gasesc pantofiori comozi.Am inceput sa am emotii ca nu imi voi gasi rochie dar cred ca fiecare miresica trece prin emotiile astea. Sapt viitoare voi merge vaslui sa stabilesc exact meniul(si aici am emotii),sa duc invitatiile, ce flori (culoare, numar),sa dau avansul cameramanului, fotografului, celui care se va ocupa cu muzica, si mylte alte detalii pe care le-am scris intr-un carnetel sa nu uit. Cum im amintesc ceva mai notez in carnetzel.Abia astept sa merg sa-mi caut rochia.Abia astept sa merg in excursia de la piatra ca doar merg la munte.E frumos tare in piatra. Voi merge si cu sotul meu dar nu va vedea rochia.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Spor la cautat rochia visata Lorym.
Sa gasesti exact ce-ti doresti. Te rog, daca vrei, sa ne spui si noua ce ai gasit si daca sunt lucruri mai frumoase decat in Iasi.

Mergi la inceput

da ...sa ne spui si noua poate mergem si noi pe acolo..eu nu mai am de luat multe ca am fost harnicutzadar poate macar asa de-o plimbare si tot mergem

Mergi la inceput

fetelor acusha trebuie sa primesc si eu invitatiile ieri am tras si o cearta pe cinste cu soacra-mea ca ea vrea multe chestii care-s imposibile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Asa, Nushulica mama, nu te lasa dominata de soacra. Daca-i permiti la inceput dupa acea greu o mai dezveti. Trebuie sa faca diferenta intre dorintele tale si ale ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

In sfarsit mi-am gasit costumas pentru cununia civila. E turcoaz(fusta,bluza maieu si sacou). Mi-am luat si niste balerini albi ca sa ii incalt cand nu am sa mai pot rezista pe tocuri, sunt foarte draguti si comozi. As vrea sa merg la solar sa ma bronzez putin. Merge cineva la solar de aici? unde si cat costa?

Mergi la inceput