nunta in iasi
Raspunsuri - Pagina 16
nushulica spune:
kriss ce tot spui acolo?!!!ma bagi in sperieti nu se face rezervarea cu 2 sapt inainte???zi-mi si mie cum e te rog mult
kriss79 spune:
teoretic da, dar practic nu. Trebuie sa mergi din timp daca vrei o anumita ora la cununia civila. Nu stiu cum e in alte zile ale saptamanii, dar am vazut ca sambata e foarte aglomerat. Iti vine sa crezi ca, cu o luna si ceva inainte nu mai sunt ore libere intre 12-14? mie nu. Te sfatuiesc sa vorbesti la starea civila cu cineva(o pila ceva sau un buchet de flori pe la cine trebuie) si sa mergi sa iti rezervi dinainte macar cu doua luni, cred,ora pt cununia civila.Eu am reusit cum am zis sa rezerv pt ora 14 si mi-a zis sa vin cu dosarul sa il depun cu 12-10 zile inainte.
nushulica spune:
ce porcarie m-am saturat de tara asta de kkt sincer nu avem si asa destule pe cap?!!! serios acum cred ca mai bine te spanzuri in tara asta decat sa te casatoresti sa mori sau sa te nasti...
si tu cum ai "rezolvat"poate ma ajuti si pe mine
kriss79 spune:
nushulica> mi-a rezolvat tata aceasta "problema" vorbind cu o cunostinta (pe aceasta cale a trebuit sa il invite si pe el la nunta) care o stie pe "sefa" St.Civ. nu mi-a mai zis, dar probabil a dus ceva. dar am mai auzit ca daca te duci cu ceva(un pachet de cafea,un buchet de flori sau ceva asemanator)poti rezolva cumva, chiar daca nu intri sa vorbesti cu "sefa". imi pare rau dar nu te pot ajuta cu vreo pila. am cautat aceasta `pila` ca sa zic asa vreo saptamana.
Ma gandesc ca daca ai avea pe cineva la Primarie, poti sa il rogi sa vorbeasca pt tine. o prietena de-a mea a vb cu cine trebuia(avea mama ei o prietena buna acolo)si a venit cineva de la starea civila la biserica si a semnat acolo actele. Deci si o pila la primarie e buna, ca doar tine de primarie starea civila.
nushulica spune:
ok merci mult macar am aflat si eu cum sta treabadar am discutat si eu acu cu cineva si imi rezolva si mie oricum eu mai am timp pana pe 24 sept
Darria spune:
quote:
Originally posted by nushulica
dariuta-mi-am luat rochia din mall et 2 magazin best nu e cu rochii de mirese dar aduc rochii de seara unicat deci nu ai sa gasesti acolo doua rochii la felsi am vazut-o ieri fiind in trecere prin mall doar stiti ce suparata eram ieri ca nu-mi gaseam rochitza si de cum am vazut-o mi-am zis ca aia e rochia mea ...am avut emotii ca e nr 38 si eu port 40 dar imi vine perfect.e 6.5 mil deci nici nu e foarte scumpa si e crem corset si fusta cu niste tranfafirasi aplicati pe corset si pe fusta sunt facute niste pliuri frumusele pe care sunt aplicati trandafirii
promit ca-i fac o poza si v-o arat si voua ca vreau si parearea voastra
Multumesc mult pentru raspuns
Nu am putut sa raspund pentru ca nu am avut net 2 zile si am fost Am net de doar 5 minute si am intrat pe DC sa va urmaresc.
si
nushulica spune:
darria-e bine asa inseamna ca esti dependenta...
ce ai mai facut pt nunta?cum stai cu pregatirile?
eu azi mi-am comandat invitatiile
Darria spune:
Nushulica mama, eu nu fac nimic pana la inceputul lunii iulie. Pana pe 20 august am tot timpul. Acum va urmaresc pe voi si aflu unde, ce si cum. Inca nu avem nasi, asa ca nu pot sa fac invitatiile. Pt. restul imi ajunge o saptamana ca sa caut tot ce e nevoie. Tot atunci, cred, o sa mergem sa ne "programam" la starea civila. Nu are rost sa-mi cumpar acum ceva atata timp cat eu nu stiu ce vreau(rochie, costum, etc...), sunt rau de tot
nushulica spune:
darria stii ce se intampla eu tot asa am zis ca las pentru atunci dar eu si pentru o pereche de pantofi umblu cate o saptamana asa ca m-am gandit ca pentru cea mai importanta zi din viata mea nu pot sa las totul sa rezolv intr-o saptamana.
si asa e ...cu rochia am batut oleaca magazinele ca imi venea sa plang ca ma gandeam ca nu mai gasesc nimic pentru mine
asa ca eu zic sa te mai gandesti oleaca macar sa te uiti asa prin magazine sa nu ai surprize atunci si sa intri in panica
Darria spune:
Nushulica ai dreptate dar de pe 1 iulie pana la inceputul lui august am tot timpul sa caut tot ce vreau. Stiu cam ce se afla in magazine dar daca sunt sucita rau si nu stiu ce vreau nu am rabdare sa merg prin magazine.
Spor la pregatiri