Amanta prin vocatie...Sau ce?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

quote:
Originally posted by devylla

Eu una nu as putea sa stau pe postul de amanta....cand iubesc ma daruiesc total partenerului si nu as putea sa accept ideea ca el e insurat si ca seara defapt se intoarce la nevasta.

si eu gandesc la fel ...

... ca prietena si nevasta io n-o vaz bine pe aceasta tipa ... daca eu as descoperi ca o tipa s-a cuplat cu al meu barbat ... ea stiind ca EL are deja o relatie ... as considera-o ca pe un afront personal ...

nu am fost inselata niciodata ... si sper ca Dzeu sa ma scuteasca de astfel de intamplari ... si de astfel de tipe!

eu cred ca asta nu e "dragoste" ... ci fixatie!

tot ce-i pot dori tipei asteia ... e sa "guste" si ea din genul asta de "experienta"!

dara sfatul meu e sa stai TU si familia TA cat mai departe de astfel de femei ... care se ghideaza dupa astfel de principii

parerea mea!

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

mdaaa, am si eu 2 prietene care se indreapta cu pasi repezi exact catre situatia asta...si nu am cum sa le fac sa inteleaga, pur si simplu nu asculta nimic, singurul lucru care-l zic amandoua este ca de fiecare data cand se vad cu persoana respectiva ele se simt ca la prima intalnire, cu fluturi in stomac, cu tremurat de genunchi, etc si ca sunt foarte buni la pat....mdaaa, nu stiu ce sa zic, dar nu le vad prea bine...si tipii sunt bine merci, nu prea s-ar zice ca le pasa de ele...

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si eu am cunoscut o tipa necasatorita, cu un copil, de fapt divortata (dar nu de tatal copilului), care avea o relatie cu un coleg de serviciu, casatorit. Culmea culmilor era ca toti trei lucrau in acelasi loc iar dimineata, cand trebuiau sa plece la munca, amantul trecea pe la ea pe-acasa, cu nevasta cu tot (care habar n-avea de nimic) si o lua cu masina. Pe tipa respectiva o distra toata complicitatea asta, ea nu era indragostita de respectivul (o atragea doar fizic) si nu i-ar fi pretins niciodata sa-si lase nevasta si sa ramana doar cu ea. In acelasi timp era deschisa oricarei alte relatii, urmarea anunturile de la matrimoniale... Tragi-comic! N-am mai vazut-o de vreo 10 ani, asa ca nu stiu finalul povestii.

Din pacate, colega ta sufera pentru ca-l iubeste. Cu cat mai repede se trezeste la realitate, cu atat mai bine pentru ea. Altfel isi iroseste viata.

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea42 spune:

Nimic nu este mai nepotrivit decit sa fortzam, procustian, o persoana oarecare sa se conformeze unor tipare de-ale noastre, ori pe care societatea se straduie sa ne convinga ca-s bune.
Bineinteles ca situatia pare aiurea, imi pare si mie (om dispus sa accepte idei, situatii care de care mai timpite, c-asa-i frumos sa iei viata). Dar daca acea duduie de atitia ani se comporta intr-un fel oarecare, inseamna ca asta ii e firea. Sa sufere pe linga cineva. Si basta speculatiile revoltat-savante ale noastre.

Voi adauga doar ca-i foarte posibil ca ea sa fi avut in familie persoane semnificative (cum s-ar zice in psihologie), mama, tata, dracu mai stie cine, care sa se fi purtat asa, sa fi suferit mai stiu eu pe linga cine. Iar copila de-atunci le-a luat de exemplu, a luat acea situatie drept realitate de repetat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea42 spune:

Tot eu.
Mai luati in calcul posibilitatea ca pe zisa amanta sa nu o intereseze casatoria, sa nu se creada demna, capabila de asa ceva, eventual.
Ca i-o fi bagat cineva in cap asta, nu mai conteaza aici.
Poate o sperie casatoria - sper ca nu credeti ca absolut toti se inghesuie dupa asha ceva, dupa cum ne invata apostolii zeului Trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

parerea mea este k ea are o fixatzie, daca tipul s-a casatorit si toata lumea stie asta, inseamna ca nu vrea sa fie cu ea. poate k ea crede ca ink il mai poate avea si spera k el o sa-si lasa familia pt ea.

cred k-i lipeseste putzin realism, dar cred k face asta inconstient, deci nu e nici vina ei...

se intampla sa iubesti pe cineva ata de mult incat, kiar daca s-a terminat relatzia si el are pe altcineva, tu sa fii agatzata de trecut si sa cautzi orice ocazie sa fii cu el...

trist,dar totusi daca tipul nu-i da apa la moara, ci ea fuge sa-i calce camasa, cred ce nu e tocmai un porc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Nu cred ca o sperie casatoria, MIrcea! Din discutiile avute cu ea pe aceasta tema am inteles ca si-ar dori-o foarte mult... Mi-e si cumva sa o intreb acuma, dupa ce s-au complicat lucrurile intr-atat (cand purtam noi astfel de discutii el inca nu era casatorit), daca s-ar marita, daca si-ar dori un copil...
Iau si eu viata asa cum e. Nu stiu cum sa spun: incerc sa ma pun in situatia ei, sa-mi inchipui ce simte si sa stii ca pot pe undeva sa inteleg. Chiar ma enerveaza cei care o barfesc pe la colturi. Bineinteles ca e treaba ei ce face, poate a ales situatia asta constient si cu scopul de a simtii vesnic acei fluturi in stomac... Poate crede ca astfel isi "cumpara" tineretea vesnica-cu inragosteala aferenta! Poate totusi e un suflet chinuit, incatusat intr-o iubire imposibila...
Bineinteles ca, sotie si mama fiind, si punandu-ma in situatia sotiei cred ca as fi devastata daca as afla... Si nu mai spun de ce as fi in stare... Daca ma gandesc bine, cred ca as fi suparata pe mine in primul rand si m-as simtii o mare freiera ca n-am simtit asta demult. Nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere (I. L. Caragiale)

Cel mai urat lucru dun lume , asa mi se pare mie, este sa fortezi pe cineva sa traiasca in minciuna! Sa traiesti de parca tu esti Buricul Pamantului iar ceilalti niste furnici care trebuie sa munceasca sau sa faca totul pentru fericirea ta ... De fapt cine pe cine minte in aceasta trista realitate?

Dragostea, sub toate formele ei, este drumul unic care duce spre puritatea morala. (P. Lescot)

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Foarte recent am refuzat sa ma complac intr-o situatie de genul asta, o relatie extra...cu o persoana care ar fi fost si ea intr-o relatie la fel de extra. Sincer, nu am putut s-o fac, pentru ca m-a oprit constiinta si bunul simt. Poate ar fi fost mai usor daca as fi fost numai eu cea care inseala, dar sa stiu ca sunt "cealalta femeie"....sorry, prea mult pentru mine. Cred ca e chestie de mandrie, sa stai langa un om care practic iti intoarce spatele si te mai foloseste pe post de "saltea" din cand in cand mi se pare sub deminitatea umana. Inteleg ca nu-i usor sa renunti la cineva de care te leaga niste sentimente, dar relatia asta s-a rupt deja, si ar trebui sa accepte chestia asta. In fine, fiecare cu orgoliile si cu principiile lui...
Poate i-ar prinde bine totusi o prietena care sa-i deschida ochii si sa-i dea eventual si o palma zdravana, inainte sa i-o dea viata. Deja se joaca acum cu viata a inca 2 oameni (sotia si copilasul respectivului purcel...). Ar trebui sa se gandeasca totusi si la altii, nu numai la ea!

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

v-a trecut vreodata prin cap ca nevasta respectivului 'domn' poate fi una dintre voi?!!!!
nu e deloc imposibil, nu? nu e potretul care se potriveste mai fiecareia dintre noi? casatorita in ultimii 5 ani, bebe... sot cu slujba bunicica, multumit de viata...

Mergi la inceput