Mamici de martie - aprilie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Geta_sava, FELICITARI pentru nasterea fetitei!
Imi pare nespus de rau pentru complicatii, sper ca esti bine acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Geta,sa-ti traiasca Emilia Alexandra,a meritat sacrificiile,desi ar fi fost minunat sa nu se ajunga in halul asta,caci stiu prea bine despre ce e vorba!Refacere rapida,iti doresc din toata inima!
Teodora,la noi in spital te tin 4-5 zile dupa cezariana,daca nu apar complicatii,deci e simplu:ma vor tine de luni pana vineri,iar Pastele e duminica!Eu asa mi-am socotit cand i-am rugat sa ma opereze pe 25(pe langa ce v-am mai spus,ca nu vreau sa raman nesupravegheata pe weekend si in special de sarbatori,nici eu,nici bebe).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna seara fetelor!

felicitari Geta pt bebina, sa-ti traiasca.

Astazi am fost si eu un pic la plimbare si sotzul m-a scos la restaurant sa mancam, ca m-a vazut ca nu sunt in apele mele. Astazi iar`am avut dureri de burta, faza e ca am 2,3 contractii pe zi, dar am perioada cand ma doare burta jos si spatele. Dar o durere continuu asha care ma tzine vreo juma de ora (cand cedez si iau nOSpa).
Chiar mamacita, ziceai ca nu iei noSpa acu pe ultima suta de metrii. De ce? Care-i motivatia? face rau la bebe?

Hai ca am plecat la culcare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mamacita, la maternitatea unde voi naste te tin obligatoriu 7 zile dupa cezariana si 4 zile dupa naturala.
Eu ma gandesc ca daca se mai amana mult nasterea bebelinei, poate ciocnesc oua rosii in spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

felicitari geta, sa va traiasca Emilia Alexandra

http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

oana, ati incercat, la noi a mers, am facut duminica dimineatza, apoi am fost ziua la plimbare, seara s-au rupt apele, si luni la 3,55 a venit pe lume Bianca Ecaterina, din cate am vazut eu tu ai trecut de termen, nu?

http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by oanamc

Mamacita, la maternitatea unde voi naste te tin obligatoriu 7 zile dupa cezariana si 4 zile dupa naturala.
Eu ma gandesc ca daca se mai amana mult nasterea bebelinei, poate ciocnesc oua rosii in spital.

Hahahaha Oana parca am fi surori...eu am iesit din spital in Vinerea Mare ....mai oleaca si ciocneam ouale acolo
SI noi am incercat toate metodele si tot nimic...am mers miercuri la control si m-a intrebat ginecologul daca mai rezist pana luni si am zis un NU hotarat de l-a bufnit rasu Si joi pe 1 aprilie am nascut
Asa ca stai linistita, important e ca sunteti bine!!!
Multi pupici din partea mea!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

Geta_Sava, felicitari pentru Emilia Alexandra! Asteptam poze! Imi pare rau ca ai avut asa probleme la nastere, multa sanatate si sa te refaci cit mai repede!

http://community.webshots.com/user/lantana777

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Maine dimineata o sa fac si eu o vizita la maternitate.
O sa facem niste analize sa vedem ce e cu bebe (la ultimul control, avea ca de obicei activitate normala, dar nu da deloc semne ca ar vrea sa iasa). Dr spunea ca are emotii, asa ca vrea sa se uite mai atent, sa faca "consiliu de familie" si apoi o sa vedem ce strategie mai adoptam.
Sansele de a ramane la spital pentru nastere sunt de 50%.
De inducere nici vorba, se pare ca nu sunt indeplinite anumite conditii. Daca trebuie scos bebe afara si nu vrea singur, va fi probabil cu cezariana.

Mult succes celor 2 Oane. Adriana, you are the next one ...
Bafta tuturor de o nastere usoara, fara probleme si puiuti voinici.

Dana si bebelica sapt.40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Nu,Ligia,stai linistita,nu-i face rau lui bebe,pur si simplu a fost o decizie a mea ca,odata ce copilul a trecut de 37 saptamani,sa-l las sa vina cand vrea el,desi la fel de bine e sa-l tii pana la 39-40 saptamani,deci nu te alarma,chestie de optiuni.
Sincer,cand o vad pe Oana prin ce stari trece,ma bucur ca dr.meu nu asteapta declansarea,dar sunt convinsa ca va fi bine pentru Oana si bebelina ei si va uita toate aceste stari in secunda in care va auzi primul tipat al copilului.Oana,oua o sa tot ciocnim,copii nu ne vin in fiecare zi in brate,curaj,mai ai foarte putin!Poate chiar va fi mai romantic asa,sa-ti aduca oua rosii si iepurasi la spital si tu sa primesti totul cu surasul micutei de la tine din brate...

Mergi la inceput