Mamici de martie - aprilie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Dragele mele,in primul rand FELICITARI ANDELA PENTRU ALEXANDRA!!! , imi pare bine ca totul e ok cu voi, va asteptam acasa si va doresc refacere usoara!draga OanaCrainic, vad ca David vrea sa va cunoasteti cat mai repede... pe o asa mamica frumoasa nici nu ma mir! Suntem alaturi de voi, sa aveti un moment minunat al intalnirii voastre! D'zeu sa fie cu voi si sa aiba grija de fiecare mic detaliu ! Te pup si multa sanatate la amandoi!Se pare ca mult nu mai avem nici noi, oricum de rabdare e inca nevoie. Azi am umblat si eu mai mult plus ca am gatit si gradinarit. Am fost cu sotul la Ikea, ne-am plimbat doar si apoi m-am dus sa-mi cumpar flori de plantat (boala mea) si am gasit muscate atarnatoare si m-am pricopsit cu 15, pentru 3 ghivece lungi pe care ajunsa acasa le-am plantat imediat. Cum va spuneam am si gatit azi si nu stiu de ce am avut impresia toata ziua ca e sambata. Am facut o supica de salata verde ca tot am poftit, iar acum seara am facut si 2 pizze asa din plictiseala si crezand ca e sambata (ziua de pizza). Sotul e la tenis la competitie si pana tarziu nu se intoarce asa ca m-am delectat eu cu pizza care a iesit yummi... si restul o sa pape cand vine sau maine! Am avut si azi contractii printre care unele mai dureroase dar neregulate asa ca nu m-am ingrijorat, maine vreau sa ies iar la o plimbare lunga si epuizatoare :) inca nu stiu unde, daca e vreme buna in parc.mamacita bine ca a iesit cu bine prezentarea iti tin pumnii sa fi luat raceala si sa ramaneti sanatosi pana la nastere tu si Alexandru. Va pup si eu si va doresc o noapte ca-n povesti, OanaCrainic ne gandim la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Oana,am fost foarte explicita,pune-te pe treaba!
Roxana si danna j,multumesc de incurajari.V-am mai spus,poate c-am fost eu exagerata c-am incercat sa ma feresc de boli si de medicamente pe cat am putut.In schimb,dr.mica(care e si ea insarcinata in 13 sapt. si inca prin fertilizare in vitro,dup vreo zece ani de chinuri)cum a racit,cum si-a tras o Aspirina in nas,ce pretentii sa mai am sa ma protejeze pe mine...Poate ca e mai bine sa fii mai relaxat,nu asa speriat de bombe cum am fost eu,care vad pericole la orice pas...Nu stiu...Important e sa ne ajute Dumnezeu!
Apropos,impartasania trebuie sa fie in zi de sarbatoare,sau nu conteaza,caci eu ma gandeam sa ma impartasesc cu ocazia Floriilor,chiar in preziua nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Oooo,suntem din ce in ce mai rarute!
Somn usor,odihnitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIALORI spune:

fetelor,

Eu v-am urmarit mai tot timpul dar nu am putut sa va scriu pt. ca mai am o fetitza de 1 si 5 luni si nu pot sta cu ia la calc.
Eu trebuia sa nasc pe 15 aprilie dar vadca a doua fetitza se lasa asteptata, nu am nascut inca; am fost la eco si mi-a zis ca este normala si ca sar putea sa mai dureze inca 10 zile, offf doamne ce greu ma misc nu mai pot face nimic, Diana (prima fetiza) e foarte iute, si vrea saraca sa se joace cu mine dar eu nu pot,imi este mila de ia, numai la mine vine, dar ai mei parinti si sotzuk meu se joaca mult cu ia dar ia nu vrea decit la mine.
In sfirsit doctorul a zis sa vin luni la el si sar putea sa-mi provoace sarcina cu o injectie.
Deabia astept sa vina bbelina pe lume ca ma simt ff.f.f greu nu mai pot nici sa ma misc.
Cam atit si urez la toate mamicile multa sanatate lor si la bbei lor.

Va pup
Lori & Diana (1an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Rrox

Creste Rares. A luat 800 de grame intr-o luna si 6 cm. Are colicei, dar ne descurcam binisor...altfel suntem bine aman2. Pana azi nu am avut net, acum insa voi fi cu voi aici

mamica lui Rares(10.03.2005)
_

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Multumesc mult de tot de incurajari si ...complimente!
Am tras un pui de somn zdravan, dar in afara de acel discomfort in partea inferioara a abdomenului, nimic nou! M-a sunat si tanti mea chinezoaica, care nu a parut defel "multumita" de ce minimele mele dureri s mi-a zis ca vrem mai mult de atit! Oricum daca nu se intimpla nimic intre timp, de seara la 10 ne vedem la spital.
Ce a mai zis nou e ca daca nu incepe travaliul, pe la 8-9 miine dimineata o sa induca nasterea. Presupun ca va fi mai scurt si intens decit un travaliu normal, asa ca cel tirziu pe duminica dupa amiaza o sa ma intilnesc cu minunea de bebe!
mamacita- cred la o sa renunt din aceleasi motive de streptococ, dar cu stimularea mameloanelor o sa incerc. Nu am frunze de zmeura decit verzi in gradina? Habar nu am, se poate face ceai si din asa ceva? Bravo ca s-a terminat c bine sesiunea de comunicari si te apara el micutul Alexandru de o raceala acum la final! Cred ca nici nu ti-am zis felicitari pt ce mare si grasunel s-a facut minunea!
Dana_J, rrox, oanamc, adrianafedorca,anca micaela, danuta_t va simt pe voi si pe toate celelalte fete alaturi de noi si va pup mult de tot!
Oana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata fetelor, sunt eu ma mai tineti minte, e ora mea normala, adica 4 dimineata, iar n-am somn, m-am trezit sa merg la toaleta si ....vechea poveste a fugit somnul meu...si m-a luat si o foameeeee asa ca mi-am facut 2 sandwichuri si mai hoinaresc putin pe forum poate poate vine Mos Ene si pe la mine

ocrainic ce faci? esti bine ?sunt sigura ca da, poate la ora asta esti cu puiutul in brate, suntem alaturi de tine

mamacita iti tin pumnii sa nu racesti, sigur are Alex grija de tine ca doar e baiat mare acum

daca ati stii ce ma oftic ca nu pot dormi si eu ca un om normal, daca stau bine si ma gandesc nu se mai intamplase cam de mult timp, nu? era cazul sa se intample

fetelor deci spuneti ca e nasol la baby expo? nu stiu ce sa fac m-as duce si nu m-as duce...ma gandesc ca azi va fi asa aglomerat...vad eu...

va pup si va doresc in continuare somn usor, ma duc si eu in pat ma uit la tv si poate adorm

Adriana si bebelinul 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

Crangutalil si Adela20 sa va traiasca puii! Felicitari!
Dragele mele drage, eu am incercat sa intru aseara sa va dau vestea ca foarte curind o sa-mi tin puiul in bratze, dar site-ul n-a functionat, stia el ce stia! Dar sa va povestesc cum a fost! Ma duc eu ieri la controlul saptaminal (dupa ce saptamina trecuta mi s-a spus ca mai mult de 7-10 zile nu mai am pina nasc), pentru prima data fara sotzul meu care n-a mai putut sa-si ia liber, si cind sa ma puna la monitor, surpriza, contractii din 3 in 3 minute. Doctorul meu tocmai plecase si el din motiv de urgenta, asa ca da-i agitatie pe asistente! Suna ele, sotzul meu in sala de operatie, nu poate fi abordat, doctorul meu asisderea, facea o cezariana de urgenta, ce-i de facut? Urmatorul sfat: te prezinti acum la spital (care este peste drum de cabinetul doctorului meu). Eu:pai nu simt nimic, n-am nimic, chiar acum? fara sa merg acasa, sa-mi iau boccelutza si toate cele? Fara sa ma pregatesc? Sint o.k, lasati-ma sa plec! Ele, ca nu e bine, eu, ca va promit ca la cel mai mic semn ma intorc din drum (aveam 40 de minute de condus in conditii normale, iar eu plecam la ora de virf de acolo! cam inconstienta ce-i drept!) si pina la urma le-am convins! Poate si voi o sa credeti la fel, ca n-am prea gindit atunci, dar ma simteam perfect ok. Nu tu durere, nu tu membrane rupte, contractii nu simteam nici atit, doar oboseala zilnica pe care incerc sa n-o mai bag in seama. Asa ca plec, cu promisiunea ca daca nu se intimpla nimic pina a doua zi, dis de dimineata sint in spital pentru o monitorizare mai lunga. Ma gindesc pe drum daca totusi am facut bine, dau de un trafic, mama-mama si realizez amuzata ca parca mi-a luat Dumnezeu mintile, am mai vazut la tv cazuri de gravidute care au nascut in masina. Ajung acasa cu bine dupa mai bine de o ora, reusesc sa dau si de sotzul meu, ii dau vestea, nu-i vine sa creada, vine si el acasa si incepem pregatirile ultime pentru marele eveniment. Astept din clipa in clipa sa mi se intimple ceva, dar... pauza. Il sun si pe dr. meu sa mai povestim o data ce s-a intimplat si zice: miine esti la spital neaparat, cred ca nasti. Nu reusesc sa adorm, incerc sa intru pe forum sa vorbesc cu voi, dar nu ma lasa, of..., chiar acum s-a gasit sa nu functioneze, pina la urma adorm si eu pentru vreo doua ore. Dimineata, la spital, toata lumea care ne vede se bucura, gata a venit momentul, eu ma uit la ei intrebatoare: daca ziceti voi, eu tot nu simt nimic, sotzul meu isi anunta colegii ca s-ar putea sa-si anuleze cazurile si sa le preiea altcineva, ma pun la monitoare si din nou surpriza. Contractii mai deloc, eu bine mersi, mai mult dureri de spate din cauza statului pe patul acela de spital cu burta in sus, dilatata insa trei. Stau pentru vreo doua ore acolo si in sfirsit se hotarasc sa ma lase sa plec. Esti o.k., ne mai vedem si alatdata, cit de curind! Asistenta de ieri vine si ea, ridem amindoua, eu mindra nevoie mare ca intuitia nu m-a inselat nici de data asta (desi in cazuri din astea, nu cred ca e cazul sa te bazezi pe intuitie, dar glumesc si eu!) si iata-ma acum acasa, dezamagita putin (mi-am adus acum aminte de Oana!) dar bucuroasa ca broscutza sta inca la caldurica si ca miine o sa ne intilnim cu niste prieteni mai vechi in oras (sper sa apuc!). Si cam asta s-a intimplat cu noi in ultimele 24 de ore! Broscutza asta a noastra se pare ca e shmechera de dinainte sa se nasca! Deja ne joaca feste! Asa ca, burticicutzelor, care mai sinteti pe baricade inca, si eu sint tot pe aici, in asteptare si pregatita! mai avem asa de putzin!
Ocrainic, se pare ca tu nu mai ai mult! Iti tin pumnii sa se termine totul cu bine si sa-ti tii fericita puiul in brate cit mai curind!
va pupacesc pe toate, mamici si burtici! hai ca m-am intins cam mult cu povestirea mea!

Mergi la inceput

Adriana, tot pe aici esti? Ce pacat ca avem fus orar diferit ca si eu bintui noptile ca tine! Ne mai intilneam la cotitura, intre doua reprize de somn!
Hai somnic usor, poate reusesti totusi sa adormi! Stiu cum este!

Mergi la inceput

Mamacita, RRox, m-au amuzat povestirile voastre despre vacantze si conceperea bebelusilor. Bine ca la voi s-a intimplat intr-o perioada de relaxare. Desi si noi umblam destul destul de mult, la noi a fost invers. Dupa indelungi incercari si tz-shpe vacante, s-a intimplat chiar in perioada de stres, cel putin pentru mine, cind tocmai ne mutam si eu am fost un car de nervi si oboseala(al treilea mutat in doi ani, cred si eu!). Si apoi imediat am plecat in Romania unde am petrecut concediul cu un bebe de trei luni, taaare cuminte, iar pe mine ma pocnise rau de tot supararea ca nu avem si noi unul. Habar nu aveam ca si al nostru era pe drum! Ne amuzam si acum cind ne gindim!

Mergi la inceput