Tratament Endometrioza - Diphereline/Cetrorelix

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Mersi Ilenya!
De-abia azi am vazut raspunsul tau.

Te pup si eu!
Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna dimineata
nu stiu daca va amintiti de mine, intru asa rar,de fapt intram pt. ca am de gand sa intru mai des
ca si voi am avut (sau am,nu stiu inca) endometrioza si nici ovulatie nu prea am.
asa ca m-am hotarat sa incep un tratament naturist inainte si in timpul concediului la Sovata.
tratamentul va consta in plante pt sarcina si plante pt endometrioza dupa cum urmeaza:
ceai de napaznic separat si planta combinate din urzica galbenele si coada calului
tincturi de cretisoara,coada soricelului, extract de mladita de zmeur
maca
tratamentul lui Andritoiu cu miere apilarnil si laptisor de matca
vitamina E acid folic si fier(sunt un pic anemica)
urmeaza acum intrebarile:
pot sa incep la mijlocul ciclului?
pentru Ada77 cum luai tincturile

Mergi la inceput

Cornelia, lamureste-ma si pe mine care ar fi plantele pt endometrioza, dintr-astea pe care le-ai insirat tu mai sus?
Sau e vorba de plante care reduc cantitatea de estrogeni?

Silvana

Mergi la inceput

buna fetele
Silvana nu stiu daca e bine , din cauza asta nu am inceput inca
dar am cautat foarte mult.
in primul rind e tratamentul Adei pt ca ea a ramas avand endometrioza si nu prea ovula(ca mine), pe urma am citit in Formula As cateva raspunsuri,pe naturaplant.ro am citit un raspuns dat de o dr.care nu mai raspunde pe site acum, am intrebat si eu pe dr.Catalin Luca in sfarsit in multe locuri.
am hotarat sa urmez trat.Adei complect, tratamentul lui Vasile Andritoiu parca din formula AS acela pe baza de miere,laptisor etc(m-am gandit ca nu interactioneaza cu celelalte pt. ca este miere), cat despre restul am luat plantele comune din tratamentele respective
cxand ajung maine la serviciu iti trimit folderul cu toate raspunsurile sa-mi spui ce parere ai.

Mergi la inceput

Silvana ti-am trimis un e-mail. nu l-ai primit sau nu ai apucat sa citesti posta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Fetelor,va rog sa ma lamuriti si pe mine cum ati ajuns sa aflati ca aveti asa ceva.Eu am facut anul trecut o operatie pt.extragerea unui chist de 6 cm si luna trecuta am facut o conizatie pt. o rana pe col plus un Q biopsic la care rezultatul a fost:
Endometru-polip glandular endometrial.
Endocol-resturi glandulare endometriale.
Ce credeti despre rezultatele astea? Dr mea pur si simplu nu mi-a spus nimic.Sunt intr-o mare ceata.

alina

Mergi la inceput

Cornelia, nu am primit nimic. Plec la Sovata, ma intorc pe 31 august.
Dar tu scrie-mi ca gasesc cand vin. A, sunt si maine (sambata) la serviciu) si intru pe net.

Pup toate fetele!
Silvana

Mergi la inceput

pe 27 vin si eu la Sovata am deja bilet
tu unde stai?

Mergi la inceput

Cica la Vila 13. Undeva pe langa Biserica Ortodoxa. Asa mi-a spus administratorul vilei, ramane sa caut si eu locul. Din pacate, cred ca plec cu o zi inaintea ta. Vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Dragelor, da' la voi cum se manifesta aceasta endometrioza?
Eu am de ceva timp simptome tare aiurea, niste dureri surde care nu au o localizare anume si iradiaza in spate...e tare neplacut

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput