Mamici din Arad...??? (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Toria, multumim mult!
Stiam ca ccc conexiunea ei e inceata si de multe ori mi-a zis ca nu are rabdare pana s eincarca pagina dar poate poate se indure si ea si da un semn de viata, fie el si mic de tot

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Uffffff fetelor sunt suparata foc! Bazucu meu urla la plimbare si plange de zici ca-l belesc!Imi vine sa mor de ciuda! Si numai de 2 zile imi face asa!Nu mai stiu ce sa-i fac!Voi ati patit asa ceva???

Clau imi era dor sa te mai aud!

Toria multumim ca ne-ai zis de Anto! si de la noi!

Pupici!.....ma duc la urlaciosu' mic!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Cam liniste pe-aici.Am intrat si eu putin, apoi plec la "frezat".
Ioana,nu stiu ce sa zic de plansul bazucului tau.Poate nu-i mai place in carucior.Daca il iei jos din carucior tot asa tare urla? Cu Dragos nu mi s-a intamplat niciodata sa planga la plimbare.Pupici plangaciosului mic!

Clau,la Raul ii place in carucior,nu vrea pe jos?

Parca s-a mai incalzit afara,dar in casa tot frig e. Eu sunt imbracata ca o ceapa.
Nu stiti cum va fi vremea sambata si duminica?

Magda,maine este un curs dinala cu puncte EMC, la Astra Trinity,se tine de la ora 9 dimineata.Eu o sa merg.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

ALina, uite www.desprecopii.com/forum/weather.asp?URL=Arad" target="_blank"> aici cum va fi vremea in week-end si mai nou si eu urmaresc ca mi-a atras Magda ca merge ca la carte
Ce freza iti faci?? sau doar intins??

Ioana, eu nu am avut probleme de astea cu Raul, lui ii placea si inca imi mai place in carucior...acum bine se mai si satura si vrea pe jos dar in general e ok (acum) Nu stiu ce sa-ti spun, dar parerea mea e ca ar trebui sa-l lasi sa-si faca " de cap" in carucior ca odata ce l-ai luat va prinde gustu si numa in brate va vrea...sfatu meu, acum tu faci cum crezi...sa sti ca de multe ori si eu fac pe surda si ce daca lumea se uita la mine, nu ma intereseaza, las pruncu sa urle sa mai faca plamani

Vai azi am fost harnica rau, ptiu sa nu ma deochi, am fost de dimineata la plimbare, apoi am calcat, spalat, iar seara din nou la plimbare, air acum pic de somn A fost si Clau cu Raul la plimbare vreo 2 ceasuri ca s-a trezit mai repede ca de obicei si nu puteam sa-mi termin treaba cu el in casa, asa ca i-am expediat la plimbare...am avut noroc ca mi-a sarit sigurantele si a trebuit sa vina Clau de la servici mai repede ca altfel trebuia sa las totul balta si sa ies eu cu piticu
Acum merg sa trag un cap la perina ca nu mai pot de somn...va pup!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Ioanaexact asa face si Ana-Maria,dar ea numai cind o ia somnul,incepe sa plinga de se uita toata lumea la noi,o mai linistesc cu putin ceai dar nu am succes pina nu adoarme asta e,ce sa fac.
Ce sa va spun ce am patit,caruciorul nu intra bine in lift numai daca il inchidem si e si destul de greu si atunci am zis sa nu tot cobor eu cu el,dimineata cind pleca Paul la sevici il ia din masina, din portbagaj si il lasa in casa scarilor,toatre bune si frumoase nu aveam probleme si faceam asta de vreo 2 saptamani cind aseara am urcat sus si el nu sa dus imediat jos sa il puna in masina si pe la 9 vine vecina de la 3 sa cobor jos la carut ca mi la taiat cineva,adica cineva rau intentionat ca la taiat acolo unde pun copilul si pe copertina,am gasit si vinovatul e o nebuna ce e la noi in bloc si sta la parter,acum maine ma duc sa vad de carucior ,cred ca o sa imi cumpar alutul si sa vad sa fie mai mic si mai usor.

Claudia_Maria si bubulina Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Claudia,dar chiar ii nebuna vecina aia a ta! Probabil i-a fost ciuda ca l-ai lasat acolo daca sta la parter...da' sa taie caruciorul....
Nu i-ati zis cateva?

Clau,m-am tuns(mai scurt) si mi l-am intins.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Salut fetele!

Claudia nashpa faza cu caruciorul.....n-o ia Paul la batatie pe baba nebuna?

Alinush vrem sa iti vedem noua frezaaaaa!!!!!!!!!!!

Clau ptiu sa nu te deochi!Ca harnica mai esti.....!Ma mai gandesc cu caruciorul.....

Acum doarme bazucu....am decis: de azi regim strict fara luat in brate!Dar defel!Sunt tare suparata ca-mi urla la plimbare!

Pupici!

Mergi la inceput

Asa Ioana, fi tare pe pozitie ca ccc cu astia mici daca le dai un deget iti ia toata mana

Claudia, chiar nasoala treaba cu carucioru...si al meu e mare si nu intra in lift decat inchis dar am mare noroc ca am o vecina jos la casa cu care ma inteleg bine si care m-a lasat sa-l tin acolo, asa ca eu n-am treaba! Mama da eu chit ca e nebuna cred ca o paruiam bine

ALina, ceva poze cu noua freza?? Nimic?? Ne lasi asa in ceata??

Toria, nu ne-ai mai zis, ai mai vorbit cu Anto?? ce mai face, cand vine in Romania??

Am fost zilele astea la Denver In Vlaicu si au haine super super faine...si-au mutat magazinu si vad ca si haine au mult mai faine acum, iar de preturi nici nu mai zis, sunt mici rau in comparatie cu centru! AM gasit niste pantaloni de in, super draguti la 200.000 lei!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Clau eu sunt foarte tare pe pozitii!ca-s super ambitioasa! Asa ca urla bazucu meu ca disperatul de dimineata si tot degeaba!
Sper sa priceapa....sau sa se resemneze(ambele ar fi ideal): mami nu-l ia in brate si nimeni altcineva!

Pupici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufymic

Clau eu sunt foarte tare pe pozitii!ca-s super ambitioasa! Asa ca urla bazucu meu ca disperatul de dimineata si tot degeaba!
Sper sa priceapa....sau sa se resemneze(ambele ar fi ideal): mami nu-l ia in brate si nimeni altcineva!

Pupici!

Asa-s si io...Anico, vecina mea, ma tot intreaba daca mai suport Da io-s surda rau de tot

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput