Mamici din Arad...??? (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Magda, ai fost pe drumu cel bun doar ca in fata in loc de { trebuia sa pui [ ...asta e gresala pe care ai facut-o
Am sa-i transmit Codrutei pupicei tai!
A si sora mea isi aminteste de tine

Ioana, n-am mai vorbit cu Anto de ceva vreme, nu stiu ce e cu ea...chiar am de gand sa o sun zilele astea ca mie tare dor de ea!
Imi pare rau de Alesio...ai curaj mare sa-i faci analizele de sange, saracutu cat va plange

Noi azi am fost putin afara, dimineata si dupa am plecat la Piata Mica si m-a prins ploaia aia superba Am zis ca nu mai ajung la Clau la servici, aveam bagaje in ambele maini plus umbrela

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Voi ati primit asa ceva?? Eu chair nu pricep ce vrea Tanja, poate intra si ma lamureste

From: "tanja" <caty_rom@aon.at> Add to Address Book
To: "Claudelu" <simonaclau@yahoo.com>
Date: Wed, 11 May 2005 08:27:42 "GMT"
Subject: Sent From Desprecopii.com forum by tanja

Hello Claudelu

Ai primit un mesaj de la : tanja (caty_rom@aon.at)

La: http://www.desprecopii.com/forum/

Buna ziua Doamna Claudia,
Ma numesc Balent Ecaterina sunt din Romania,Constanta iar in prezent
locuiesc in Austria.De curand am inceput o afacere de viitor fara
investitii si fara risc ,iar prin intermediul acestui mail caut viitori
parteneri de afacere.Daca aveti interese astept un raspuns de la
Dumneavoastra pe adresa de mail:caty_rom@aon.at la care puteti lasa si un numar
de telefon si o adresa daca se poate,pentru o eventuala colaborare.
Cu multa stima si respect

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mai intru si eu pe-aici ca nu am somn,azi am dormit pana la 10,20.
Clau,poate intra Tanja si te lamureste ce-i cu afacerea sau poate iti mai trimite un mail.
Chiar,oare ce mai face Tanja cu Stefanut?

Mai,si mie mi-e dor de Anto.Oare cand mai vine in RO? Nu stiu de ce nu mai intra pe-aici,doar ea este fondatoarea subiectului "Mamici din Arad".

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!

Sper sa nu mai ploua azi ca vrem sa iesim afara!!!!!Voi ce planuri aveti pentru azi???
Clau noi musai trebuie sa ne intalnim sa-ti inapoiez ursanul cu multumirile de rigoare!

Ma duc la bazuc ca mi-e frica sa-l scap din ochi dupa cazatura de ieri in cap!

Ati vazut pozele noastre noi?????

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Ioana, ce cazatura??? Brrr, saracutu
Mai eu am vazut pozele nu stiu daca ti-am zis, e scump rau de tot si mareeeee! A, avem si tricouas la fel numai ca voi aveti galben si noi albastru
Pot sa te sun sau doarme Alesio???

Alina, pai sa sti ca nu pricep ce vrea Tanja in mesajul ala, eu banuiesc ca nu e trimis de ea...nu stiu de ce am impresia asta si tocmai de aia v-am aratat si voua!

Si mie mi-e dor de Anto, am zis ca-i scriu la Toria, poate a mai vorbit ea cu Anto!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Tzucava mama pe voi de dragutze de voi,si eu ieri si azi m-am tot gandit la Anto ca nu am mai vorbit cu ea dinainte de pastele nostru dar o sun in jumate de ora sper sa fie acasa si o sa-i transmit ce ati scris voi aici si sper sa fie bine.
La emailul de la Tanja mi se pare cam tras de par sau cine stie in ce afaceri a intrat si acum trimite la toti cunoscutzi,poate o sa te contacteze ea sa-ti explice.
Numai bine va doresc la toate si o raza de soare din Austria ca a venit si pe aici in sfirsit dupa atata ploaie si zapada pe muntii si un mare pentru copilasi vostri dulci.

http://photos.yahoo.com/tory:352001

Mergi la inceput

Toria, scumpa de tine, multumim mult de mesaj! Mai da pe la noi, ca doar stii ca ne esti tare draga!
Sa-mi spui la Anto ca o pupam dulce si ca ne este tare dor de ea!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana,am vazut ieri pozele lui Alesio,e tare scump.Cel mai mult mi-a placut aia in care e "doctor".
Noi i-am cumparat la Dragos trusa de doctor,a fost super incantat,stie la ce se foloseste fiecare instrument(stetoscop,termometru,bisturiu,spatula,ciocanel de reflexe..) si tot consulta pe noi.

Clau,si eu m-am gandit ca poate nu Tanja ti-a trimis mailul,poate a intrat cineva pe adresa ei.Eu cred ca ea ti-ar fi dat mai multe explicatii.

Toria,bine ai revenit pe la noi.Te asteptam cu vesti de la Anto.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Toria, eu sunt pe baricade si astept sa vad daca ai vorbit cu Anto

Mai Alina medic faceti voi din Dragos

EU astept sa se trezeasca raul, sa-i dau papa si sa iesim afra ca-i tare fain, dar cica nu trebuie s ane bucuram prea tare ca iar se strica vremea

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Am vorbit cu Anto e bine dar un raspuns concret de ce nu a mai intrat nu mia dat,mai vb deseara cu ea dupa 6 cand e tele mai ieftin si atunci o sa-mi spuna,eu banuiesc ca legatura ei de internet e prea inceata si nu mai are rabdare sa astepte sa se deschida paginile.
Si voi imi sinteti mie tare dragi si sper sa vina vremea sa putem sa ne intilnim la o terasa la vara in ARAD si sa bem o bere rece.
Va pup si o sa mai intru pe la voi sa va scriu ca de citit v-am citit zilnic.

http://photos.yahoo.com/tory:352001

Mergi la inceput