preturi analize

preturi analize | Autor: lordra

Link direct la acest mesaj

'na ziua
As vrea sa-mi fac urmatoarele analize, insa nu prea stiu unde (ar trebui sa fie la un pret onorabil si totusi un laborator bun):

Listeria
Chlamydia
secretie vaginala
Culturi col
Rubeola
Mycoplasma, ureaplasma
Ag. HBS
Ac. anti HVC
Toxoplasma
CMV

Aveti idee de un laborator care sa le faca pe toate? M-am uitat pe preturile de la Cantacuzino, insa mi s-au parut maricele.
Multzam anticipat!
Lordra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

La Cantacuzino sunt cele mai mici preturi si le fac si bine. Iti spun din experienta . La alte clinici o sa vezi preturi mai mari.

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

IDS Laboratoires pe Dorobanti 58. Tel: 211.58.63; 211.58.64.

Luminita
23 saptamani - mama de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Multzam de raspunsuri. O sa sun maine la IDS, ca la cantacuzino stiu deja ce pretzuri sunt.

Lordra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

la cantacuzino , eu mi-am facut analizele la inceputul sarcinii, sange , toxo, clamydia ,listeria , cmv, si au fost cam 3,500,000 lei, si eu am auzit ca ar fi cei mai buni, vezi ca trebuie sa ai trimitere de la medicul de familie , pt ca unele analize sunt gartis daca ai trimitere

succes si sanatate multa

Mergi la inceput

Avalon, ai fost multumita de Medicover? Ma gandesc sa-mi fac acolo toate analizele (mai putin toxoplasma si CMV pt ca pe astea le-am mai facut acum 5 luni si mi-a iesit IgG pozitiv si IgM negativ, deci se poate spune ca am imunitate remanenta, deci cred ca nu mai are rost sa le repet). Oare rubeola are sens s-o fac? Stiu sigur ca n-am avut-o si, dat fiind ca sunt gravida, daca am ghinionul s-o fac, nu pot decat sa intrerup sarcina. De avut de 6 saptamani incoace sigur n-am avut-o, ca mi-as fi dat seama.
Bafta!
Lordra

Mergi la inceput

este f important sa te feresti de copilasi care intra in colectivitati si pot avea rubeola, varicela sau oreon. Sunt f periculoase ptr femeia insarcinata mai ales in primul trim de sarcina pot produce malformatii la fat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papu spune:

eu imi fac regulat analizele la Medicover (de fapt acuma se numeste Synevo parca) si am fost f multumita mereu privind recoltarea si raportul pret/calitate. singurul dezavantaj este ca dureaza destul de mult rezultatele (cred ca toxo cam 7-10 zile lucratoare). asta din cauza ca au preturi mai mici si asteapta sa se stranga mai multe probe de sange cred.

dar listeria oricum n-o fac la Medicover. eu am facut-o la Medsana (vezi ca au pe site preturile) si oricum a durat si acolo 2-3 spatamani. in rest la Medsana dau rezultatele f repede (unele in aceeasi zi, altele in 2-3 zile) dar sunt ceva mai scumpe. acolo imi fac analize doar cand e ceva urgent.

si mycoplasma si ureaplasma din secretie cred ca n-au la Medicover. parca tot la Medsana. nu mai stiu exact pt ca eu nu le-am facut.
oricum din ce stiu eu din lista aia nu e gratis nimic (doar HIV-ul la gravide dar vad ca nu l-ai pus pe lista).

Mergi la inceput

Monica, stiu. Noroc ca nu prea intru in contact cu copii (am vreo 2 nepotzi insa nu-i vad decat daca ma deplasez in orasele lor). In rest, n-am treaba cu cei mici. Oricum, ar fi culmea ghinionului sa fac vreo boala de tipul asta tocmai acum. Daca m-ash putea baga intr-un clopot de sticla si totusi sa-mi continuu viata sociala, zau c-ash face-o.
Ura!
Lordra

Mergi la inceput

nasol la aceste boli este faptul ca se transmit pe calea aerului si nu prea ai cum sa te feresti. Eu una am stat la pat pana a miscat bebe ptr ca in cazul meu sarcina obtinuta dupa ani de tratamente prin FIV nu imi permiteam nici cel mai mic risc si uite ca totul este OK

Mergi la inceput

Papu, se face si mycoplasma-ureaplasma ca am sunat eu azi sa-ntreb. Listeria cred ca o sa mi-o fac si eu tot la Medsana ca prea zice toata lumea ca se face cel mai bine acolo (desi e 800.000 lei).
Cam mult dureaza pana primesc rezultatele. Sa dea Domnul sa n-am nimic (multe dintre ele le-am mai facut o data acum juma' de an, insa trebuie sa fiu sigura ca nu m-am contaminat intre timp).
Cam scumpa sarcina asta, nu?
Lordra

Mergi la inceput