Spondiloza
Ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi, va rog. Sotiorul meu sufera mult pt ca are probleme cu spondiloza, desi are 28 de ani. Il doare rau ceafa, e mereu rece, ii amortesc mainile si picioarele, are circulatia proasta...Ce poate face? A fost la doctor i-a dat numai unguente...supozitoare cu antiinflamator...dar nimic. Ce stiti despre infiltratii cu Diprofos? Ati auzit de acest remediu?
Ioana
http://www.invitatii-nunta.ro/nunta3/24136.jpg
Raspunsuri
april spune:
si eu am spondiloza cervicala si imi da dureri mari de cap.
cu circulatia periferica stau f prost, am mainile si picioarele mereu reci si imi e frig mai tot timpul. eu mai am si alte probleme, acufene, adica tiuitul urechilor. am facut o gramada de infiltratii in spatele urechii dar nimic. luna viitoare o sa incer un bioenergetician. sper sa ma rezolve ca nu mai rezist.
Antonela & Andrada
megbeng spune:
quote:
Initial creeata de numeioana
Ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi, va rog. Sotiorul meu sufera mult pt ca are probleme cu spondiloza, desi are 28 de ani. Il doare rau ceafa, e mereu rece, ii amortesc mainile si picioarele, are circulatia proasta...Ce poate face? A fost la doctor i-a dat numai unguente...supozitoare cu antiinflamator...dar nimic. Ce stiti despre infiltratii cu Diprofos? Ati auzit de acest remediu?
Ioana
http://www.invitatii-nunta.ro/nunta3/24136.jpg
DIPROPHOSUL se poate folosi in cazuri extreme, eventual ca ultima varianta ...si o singura data...administrarea lui repetata poate distruge in timp articulatiile si sotul tau o sa dea din rau in mai rau :( ...
in afara de unguente locale ar fi bine in primul rand sa evite efortul fizic, pozitiile incorecte, vicioase, si sa apeleze la fizioterapie! stiu ca mai sunt diverse metode (impachetari cu parafina, ultrasunete, etc, dar nu stiu unde si in ce conditii se practica in RO)
"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE
SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE
SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE
NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"
(NICHITA STANESCU)
Dorsilia spune:
spondiloza da cumva si ameteli, sau senzatia de caldura in cap dupa ameteala si atac de panica?
megbeng spune:
ameteli da...atac de panica...nu stiu sa dea si sincer nu cred, dar sa mai auzim o parere
(NICHITA STANESCU)
ana maria spune:
Dorsilia, ameteli si amorteli, furnicaturi. Atacul de panica nu.
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
sirius spune:
In legatura cu spondiloza cervicala vreau sa stiu daca simptomele acestei boli sunt ametelile sub forma de tangaj(ca pe vapor), cu senzatii de pierderi de echilibru (care nu sunt vizibile )cand ma aflu in pozitie verticala, insotite din cand in cand de dureri in membre in special in incheieturile mainilor si umeri.Mentionez ca in pozitie culcat senzatia de tangaj dispare.Ma confrunt cu aceste probleme de 8 luni de zile, avand toate analizele bune inclusiv neurologige RMN la cap, holter tensiune,EKG,ecografii inima, abdomen si analize de sange.Am consultat o gramada de doctori, am ajuns inclusiv la neuro-pshiatru care mi-a recomandat Xanax si alte porcarii care ma faceau sa dorm non stop.Am 25 de ani si o viata activa si aceste ameteli au devenit un adevarat cosmar,am exclus urechea interna (nu aud sunete in urechi) si citind despre simptomele spondilozei mi se pare ca ma incadrez, daca pot spune asa.
Va rog sa-mi raspundeti daca spondiloza cervicala poate da aceasta senzatie de tangaj, unde se poate diagnostica si ce fel de examinari trebuie sa fac si de ce trebuie sa ma feresc (si eventual ce trebuie sa fac sa-mi ameliorez suferinta).
Multa sanatate
april spune:
sirius eu mi-am facut radiografie la coloana (cervicala) si acolo s-a vazut ca am deformari asa incat diagnosticul e spondiloza cervicala. cu ametelile nu stiu ce sa-ti spun, eu intr-o vreme am avut doar in somn, culmea, dar asta era. acum rar am, in schimb imi suna urechiel crunt
tuturor
Antonela &Andrada
megbeng spune:
da, spondiloza poate da astfel de ameteli suparatoare..si daca spui ca toate investigatiile pe care le-ai facut sunt bune, eu ti-as recomanda radiografie de coloana cervicala SI daca nici asa nu te lamuresti, un consult ORL, sa nu fie probleme la nivelul urechii.
sanatate si curaj!
(NICHITA STANESCU)
sirius spune:
Va multumesc tuturor pentru raspuns. Am sa fac o radiografie de coloana cervicala si un examen ORL pt. a diagnostica o posibila problema vestibulara si o sa va comunic rezultatele analizelor.Daca mai aflati ceva astept cu interes sfaturile voastre.
Pana atunci sa auzim de bine !
pyssy spune:
Si eu am una bucata spondiloza cervicala Vreau sa o vand la pret negociabil .. da nu o vrea nimeni Mie nu-mi da decat dureri de cap ..Am incercat zeci de medicamente .. dar nu au avut efect ... insa niste impachetari cu parafina au fost excelente .. si pt un timp am mai scapat de dureri. Din cate stiu , boala se poate ameliora , dar nu dispare definitiv.
Pupici si multa sanatate
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca