Spondiloza
Raspunsuri - Pagina 2
MK spune:
quote:
Originally posted by sirius
In legatura cu spondiloza cervicala vreau sa stiu daca simptomele acestei boli sunt ametelile sub forma de tangaj(ca pe vapor), cu senzatii de pierderi de echilibru (care nu sunt vizibile )cand ma aflu in pozitie verticala, insotite din cand in cand de dureri in membre in special in incheieturile mainilor si umeri.Mentionez ca in pozitie culcat senzatia de tangaj dispare.Ma confrunt cu aceste probleme de 8 luni de zile, avand toate analizele bune inclusiv neurologige RMN la cap, holter tensiune,EKG,ecografii inima, abdomen si analize de sange.Am consultat o gramada de doctori, am ajuns inclusiv la neuro-pshiatru care mi-a recomandat Xanax si alte porcarii care ma faceau sa dorm non stop.Am 25 de ani si o viata activa si aceste ameteli au devenit un adevarat cosmar,am exclus urechea interna (nu aud sunete in urechi) si citind despre simptomele spondilozei mi se pare ca ma incadrez, daca pot spune asa.
Va rog sa-mi raspundeti daca spondiloza cervicala poate da aceasta senzatie de tangaj, unde se poate diagnostica si ce fel de examinari trebuie sa fac si de ce trebuie sa ma feresc (si eventual ce trebuie sa fac sa-mi ameliorez suferinta).
Multa sanatate
MK spune:
quote:
In legatura cu spondiloza cervicala vreau sa stiu daca simptomele acestei boli sunt ametelile sub forma de tangaj(ca pe vapor), cu senzatii de pierderi de echilibru (care nu sunt vizibile )cand ma aflu in pozitie verticala, insotite din cand in cand de dureri in membre in special in incheieturile mainilor si umeri.Mentionez ca in pozitie culcat senzatia de tangaj dispare.Ma confrunt cu aceste probleme de 8 luni de zile, avand toate analizele bune inclusiv neurologige RMN la cap, holter tensiune,EKG,ecografii inima, abdomen si analize de sange.Am consultat o gramada de doctori, am ajuns inclusiv la neuro-pshiatru care mi-a recomandat Xanax si alte porcarii care ma faceau sa dorm non stop.Am 25 de ani si o viata activa si aceste ameteli au devenit un adevarat cosmar,am exclus urechea interna (nu aud sunete in urechi) si citind despre simptomele spondilozei mi se pare ca ma incadrez, daca pot spune asa.
Va rog sa-mi raspundeti daca spondiloza cervicala poate da aceasta senzatie de tangaj, unde se poate diagnostica si ce fel de examinari trebuie sa fac si de ce trebuie sa ma feresc (si eventual ce trebuie sa fac sa-mi ameliorez suferinta).
Multa sanatate
SIRIUS
este prima data cind citesc despre cineva care sufera de aceiasi problema cu mine.
Te inteleg perfect, si as vrea sa iau legatura cu tine ca sa iti explic mai multe.
Te rog scriemi pe Email address : lumos5972@acn.gr
multa sanatate
MK
april spune:
Eu am scapat de spondiloza si de durerile de cap prin bioenergie. E adevarat ca m-am dus pentru o problema mai grava, insa spondiloza s-a rezolvat prin faptul ca mi-a pus coloana la loc. De 2 sapt sunt alt om. Sper ca si cealalta problema sa se rezolve, in timp.
Antonela &Andrada
MK spune:
Sirius,
am primit un mail de la tine si am raspuns dar mia fost returnat inapoi. Te rog incearca sa imi trimeti din nou si poate imi dai un numar de telefon. poate ai gresit adresa care miai dato; eu insa am facut : reply a 2a oara si aceiasi situatie.
sper sa intri pe acest site si sa raspunzi.
iti scriu din Athena, Grecia,
alex1971 spune:
buna. sint alex am 33 ani si o spondiloza cervicala care mia schimbat total viata. Am ameteli, pierderi de memorie,atacuri de panica.Le-am mai diminuat cu gingobiloba.Baile de namol ajuta?In august merg la eforie sud pt tratament.Cum se pune diagnosticul? Prin radiografie la coloana cervicala. Durerile au mai aparut dar le tratez cu unguent si cu masaje, pe git.Am avut si dureri de cap,am facut o tomografie care mia iesit f buna.Si acum iau gingo biloba pt ca imi pierd echilibrul in pozitie verticala.Doctorul mia recomandat sa fac miscare multa.Am renuntat la mersul cu masina , merg mult pe jos.
alex1971 spune:
draga SIRIUS nu mai lua xanax incearca cu spirulina are rol revigorant si ajuta la buna functionare a sistemului nervos,mai ia si gingobiloba si mergi totusi si fa o radiografie la coloana cervicala.Dar dupa simptome cred ca ai spondiloza. SANATATE MAXIMA si sa auzim de bine.
astefan spune:
quote:
Originally posted by april
Eu am scapat de spondiloza si de durerile de cap prin bioenergie. E adevarat ca m-am dus pentru o problema mai grava, insa spondiloza s-a rezolvat prin faptul ca mi-a pus coloana la loc. De 2 sapt sunt alt om. Sper ca si cealalta problema sa se rezolve, in timp.
Antonela &Andrada
Da-mi si mie detalii, te rog.
Am si eu o spondiloza cervicala confirmata cu radiografie si am niste dureri de ceafa si niste migrene teribile. cum a putut bioenergeticianul sa indrepte coloana? asta face chiropractorul sau osteopatul stiam. Da si mie detalii te rog, poate incerc si eu.
april spune:
quote:
Originally posted by astefanquote:
Originally posted by april
Antonela &Andrada
Da-mi si mie detalii, te rog.
Am si eu o spondiloza cervicala confirmata cu radiografie si am niste dureri de ceafa si niste migrene teribile. cum a putut bioenergeticianul sa indrepte coloana? asta face chiropractorul sau osteopatul stiam. Da si mie detalii te rog, poate incerc si eu.
Stefan
bio mi-a indreptat coloana anul trecu prin mai, am facut 5 sedinte si apoi in iunie inca 5. M-am simtit ff bine dupa. Nu am mai avut deloc dureri de cap. Insa, din cauza faptului ca ma mai las de spate (adica nu-mi controlez bine pozitia spatelui) am ajuns sa am din nou dureri la cervicala. Insa nu mai am durerile alea ingrozitoare de cap. Totusi, daca ma gandesc ca vreo 8 luni n-am mai stiut ce inseamna spondiloza, e o realizare. Am sa mai merg sa mai fac cateva sedinte. Adevarul e ca ar fi trebuit sa continui tratamentul in sensul ca o data la 3 luni sa fac cate o serie de 5 sedinte. Dar stii cum e omu', cand ii e bine uita sa mai mearga.
mami si www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">Dada
pascutzele mele floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
Crinutz spune:
quote:
Multa sanatate
Doamne!!! aceleasi simptome am si eu. Doar ca nu reuseam sa le descriu pt ca ametelile nu sunt din cele obisnuite si ma apuca doar cand incep sa merg pe strada. Si asta dimineata si la pranz. Seara fie se diminueaza fie dispar. Doar uneori simt ca ma misc atunci cand stau in pat. Am dureri de cap cam nasoale dar nu f dese. si ma sperii pt ca mi-e frica sa nu am ceva pe la cap. Investigatii amanuntite nu am facut. Doar analize de sange care au fost ok. In rest, maini si picioare reci; dureri de coloana groaznice mai ales cand fac efort (chiar si cel mai mic efort). Aceste ameteli le am cam de 1 an restul simptomelor de cand ma stiu.
De vreo sapt am inceput sa iau miere cu polen si propolis 2 lingurite pe zi si vad ca parca ametelile sunt mai putin accentuate. Chiar ma simt mai bine. Nu stiu daca e efectul placebo sau...
Deci, nu stiu daca e spondiloza sau altceva; O sa incerc sa merg sa fac o radiografie.
va pup si sanatate multa!
Crinutz codita de maimutz
"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)
Dorsilia spune:
senzatia asta de tangaj mie-mi declanseaza atac de panica, incep sa am palpitatii si simt nevoia sa ma ridic daca stau jos sau sa merg mai repede daca sunt in miscare, ma ia asa o teama, am impresia ca ma clatin dar nu e asa in realitate. Mi-e teama sa nu lesin cand sunt singura cu cel mic. Iau ginkoprim si parca e ceva-ceva mai bine