Miresele anului 2006(4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Mda, rushine sa-mi fie....dar, sper sa recuperam si sa ne inmultim pe parcurs!
Bey, ia, trezirea ca ne facem de ras! Vreti sa ajungem la arhiva???
Auzi, naty, apropos, iti place ce ai citit p'acilea?
Hei fetelor, sariti la interval!!! sau ati si intrat in wee???

Krelia...viitoare printzesita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Imi place, imi place viitoare printzesita!
Imi aduc si eu aminte de anul trecut!
Pupici, Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza, cam tarziu, ca e ora 12.
mai avem putin pana la weekend. dar cu vremea asta...ploua...nu prea am chef de nimic.
Ce se va intampla cu noi, dupa ce se vor termina nuntile, in 2006? Unde ne vom regasi, la ce subiect?
Mai e ceva pana atunci, dar eu ma gandesc de pe acum.
poate vom infiinta, la vremea respectiva, un nou subiect: Foste mirese de 2006.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonitza spune:

miresici...
Ma primiti si pe mine printre voi? Chiar daca ma marit in 2005?
Am scris si fetelor de acolo insa vreau sa va cer si voua parerea...sunt convinsa ca ma veti sfatui numai de bine...

Intrati, va rog pe www.karnak.hu
Sunt rochii superbe acolo iar eu nu stiu pe care sa mi-o aleg...nu pot sa ma hotarasc, imi plac prea multe.
Voi ce parere aveti? Sunt frumoase? Voi pe care ati alegea-o?
O parere sincera,va rog!

Sa aveti o nunta de vis si sa fiti iubite toata viata!

Mergi la inceput

Gio, sa stii ca n-ar fi exclus sa deschidem la anul un astfel de subiect ! sau poate ne gasim la "Aspirante optimiste" ...cine stie....
adevaru' e ca vremea asta te trage numai la ganduri aiurea...
Simonitza, frumusel, site-ul, frumusele si rochitele...mie mi-a placut mult nr. 6480, chiar finut. Acum, stii cum e..depinde de gusturile fiecaruia Sper sa te fi nimerit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Buna dimineata fetelor!!!

Mi-a fost dor de voi...n-am mai scris ca m-au trimis sefii in delegatie!

Care e subiectul saptamanii?? Oare ce am mai putea discuta, nu ca nu am avea de unde alege!?

Va pup

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

http://community.webshots.com/user/oananicoara

Mergi la inceput

Fetele frumoasele, buna dimineata si bine v-am gasit! Si mie mi-a fost dor de voi si de fiecare data cand vad reclama de la B1TV (cea cu Intercontinental, daca o stiti) imi aduc aminte de voi
oana, unde ai fost in delegatie??
Vreau sa va spun ca week-endul asta, dupa vreo 2 week-enduri ratate, am reusit si noi sa iesim, la un cico in aer liber...yam-yam, ce frumos a fost; chiar simteam nevoia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza!!!
aici ploua, ne-am trezit tarziu, am ajuns la birou la 10.30. asta e avantajul ca nu sunt sefii aici.
sambata l-am purtat pe Clau la 2 targuri, la unul am probat si eu in sf. 2 rochii. am ramas dezamagita ca m-am ingrasat si arat ca o "vacuta" in rochie cu corset si cu fusta umflata. trebuie neaparat sa dau jos cateva Kg.
nu stiu voi cum v-ati simtit in rochie cu corset, dar pe mine asa m-a strans aia, ca nu aveam aer, de abia asteptam sa o dau jos.
o sa pun ceva poze mai tarziu, va voi anunta cand sunt atasate.
a fost si firma din Ungaria, care are salon si la Arad, dar nu sunt cine stie ce modelele. 2-3 sunt dragute.
in schimb am gasit o firma care are rochii din Italia, nu le-am probat, le-am vazut doar la prezentare, dar mi-au ramas gandul la ele.Cica au preturi intre 1.500 euro si 5000 euro si de aceea nu le vand, doar le inchiriaza. Dar sa stiti ca se vede diferenta ca de la cer la pamant, intre o rochie de la noi si una de dincolo.
o sa vedeti pozele.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

buna dimineata!
si eu am avut un week-end plin!
am fost sambata sa imi comande Stefan inelul de logodna.
am fost la El Dorado, dar era inchis. Apoi la As Bijou- bataie de jos totala si dezinteres.
Dupa care am fost la magazinul Victoria si mi-am comandat acolo la un bijutier pe care ni-l recomandase viitoarea noastra nasa.
am dat aur galben la schimb si mi-l fac din aur alb, un solitaire cu montura rasucita, cu safir.
ma costa manopera 300.000 pe gram

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Gio, la modul general, m-am simtit ok, era prima rochie de mireasa pe car o probam si eram emotionata.....n-am mai tinut cont de faptul ca era cu un numar mai mica (corsetul ma strangea de nu puteam respira, nasturele de la fusta ma taia un pik...in plus, "carnitza" imi iesea printre snururile corsetului..ce imagine ceea ce m-a facut sa-mi dau seama de fapt ca, daca optez pentru corset, automat vreau ca el sa fie plin, la spate.
ralu, felicitari pentru inelush....eu mai am de asteptat...sa stii ca m-am gandit si eu la varianta cu aur la schimb, pt ca am niste inele pe care nu le mai port...insa....imi sunt dragi si parca imi vine greu sa ma despart de ele. Ma mai gandesc.
Restul fetelor,magdala,MariaM,pisoi_turbat, unde sunteti?

Mergi la inceput