Miresele anului 2006(4)
Raspunsuri - Pagina 4
krelia spune:
daii, esti tare, ce sa mai, l-ai cooptat deja in club! Sper ca nu ne crede obsedate! (nu ca n-am fi )
Sa ne tii la curent...primul pupic, primul......, prima papica impreuna, prima mutare impreuna...etc.etc.etc...hai ca deja sunt indiscreta, nu? Stii ce, sunt tare curioasa prin ce zona stai, ete asha-mi veni sa te intreb acu', un PM...ceva?
Pup fata!
Je
I wanna lay you down in a bed of roses.......
daii spune:
Neata, scumpele mele miresici!!!
Va cam lasati asteptate, ce inseamna asta!?! La treaba, ca nunta asteapta sa fie pregatita. Sau ati petrecut aseara???
Va pupic dulce pe toate si astept sa va mai citesc din ideile alea nebune!!!
pupici multi de la o viitoare mamica
Giova spune:
neatza, neatza!!!!
vad ca suntem tare ocupate, dar nu cu nunta.
imediat imi vine unul dintre sefi din Italia. sper totusi sa am timp sa va scriu.
ce subiect mai dezbatem? nu am nici o idee.
am altele pe cap acum. daca imi vine ceva in minte va anunt.
pupici
http://community.webshots.com/user/ioananemes
krelia spune:
Neatza, neatza...la ora 12.30
Intr-adevar, ocupate...ca deh, nu putem toata ziua sa ne gandim doar la nunta, altfel, zau...o luam razna. Trebuie sa avem incredere...mai este timp, nu?
Vorbeam ieri de cameraman...hmm..iubi meu are un amic care lucreaza la o TV, si care se mai "ocupe" si cu de-alde nunti...ar fi o idee sa-l trec si pe el in listuta mea cu "vizionari", nu? Poate face treaba buna.
Eu n-am probleme cu transportul, parca v-am mai zis...rude multe nu avem si majoritatea sunt loco, asa ca, din punctul asta de vedere, am scapat
Je
krelia spune:
Cum spuneam si la alt subiect, mi-ar placea ca buchetelul de la cununia civila sa fie diferit de cel de la cununia religioasa..paote chiar din flori de camp. Cum vi se pare?
Je
ralu_trancu spune:
neata!
krelia, eu ma marit in iulie si atunci nu mai sunt flori de camp. imi plac la nebunie, dar ....
eu imi fac un singur buchetel, pe care, nu cred ca il voi arunca.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
krelia spune:
Hm....cum asa, pana cand sunt? Si eu, care sunt "programata" pentru august, ce fac? Pana cand sunt florile astea? Dar poate totusi se vor gasi, eu anul trecut, tot in august, am fost la nunta unei prietene, care la cununia civila a avut un astfel de buchet..so....poate totusi
De aruncat, e frumos sa-l arunci, face parte din ritualul nuntii, insa, il poti lua inapoi, desigur
Je
Giova spune:
Neatza!!
eu raman totusi pe 2 buchete: unul pt. mine, unul pt. aruncat. Clau mi-a zis ca nu-s prea normala, dar nu ma intereseaza; nici ce va zice lumea.
eu vreau sa-mi pastrez buchetul.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
krelia spune:
Si eu, si eu!!!
Nimeni si nimic nu ma va face sa-mi dau buchetul, ete asa....poa' sa zica ce-or vrea!!! De fapt, ei nici nu vor sti , ca eu am pregatit arsenal dublu..unul de aruncat si unul de pastrat! hihihi....vorba unei miresici, numai sa indrazneasca sa ni-l ia, ca imediat
Cum de altfel, sunt sigura ca nu-mi voi da nici rochita
Je
natydea spune:
Pup krelia!
Dar ce faceti somati astazi! Ati ajuns pe pagina 2, e frumos?!
Iar tu fata mea ce lidera de grup esti?
Dea