Garderoba pentru cununia civila

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Dragele mele, va intreb si eu ceva.Credeti ca as arata rau daca la starea civila ma duc cu o rochie asemanatoare cu cea de mireasa, dar visinie?
Nu dati cu rosii nici cu pietre, dar noi facem starea civila la el si la biserica la mine.Dar la el va fi exact ca la o nunta, singura deosebire este ca eu nu vreau sa ma imbrac mireasa de 2 ori.
Si cum m-am indragostit de rochia mea de mireasa vreu o rochie la fel, dar visinie.
O sa arat oribil?
Please ajutati-ma, caci nu va am decat pe voi cu sfaturi.Al meu zice sa ma imbrac mireasa de doua ori, dar daca se intampla ceva cu rochia ce ma fac apoi la mine.
Pupici si astept orice sfaturi chiar si certuri.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Olim, eu cred ca o sa arati bine in rochita visinie, mai ales ca e in alt loc casatoria civila. Am auzit ca alte fete in situatia ta se imbraca de 2 ori mireasa(chiar 2 rochii diferite- inchiriate),dar asta depinde de fiecare.
Eu la civil am o rochita verde+galben, vaporoasa si eleganta si purtabila dupa! Mi-am gasit o pereche de sandale care merg perfect, verzi, dar nu am poseta. Ca sa nu imi cumpar una mica pe care sa nu o mai port decat foarte rar, imi fac buchetul tip poseta. Sper ca stii despre ce e vb.,daca nu sunt cateva modele in revistele Mireasa.

Mergi la inceput

Eu cred ca este o nebunie sa te imbraci de doua ori mireasa.Mie cel putin nu mi-ar place, de aceea am ales o alta culoare la prima rochie.Este modelul de zana] model pe care mi l-am visat toata viata.Nu stiu cu pantofii, dar cred ca o sa ii iau pe cei de mireas, asa o sa imi fie mai comozi la cealalta nuta.Cred ca am sa inebunesc, daca nu sunt nebuna inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireasa spune:

Ieri am reusit si eu sa-mi iau rochita pt cununie!
Este superba. Am putine emotii pentru ca este cam scurta, dar a fost singura rochita care mi-a placut cum imi venea. Este vernil, bleu si galben pal, toate pe fond alb. Sunt super incantata. Sper sa va placa.
Au inceput emotiile, mai sunt 5 saptamani si 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

olim, eu m-am imbracat de 2 ori mireasa. prima data la bucuresti, unde am fost la biserica, iar la o saptamana, am mai facut o nunta la tg-mures, unde a fost doar o petrecere.
m-am imbracat cu aceeasi rochie, dar am avut buchete si coafuri diferite.
m-am imbracat si a doua oara mireasa, pt. ca si pentru ei eram mireasa. chiar un var care este preot m-a sfatuit sa ma imbrac mireasa si la a doua nunta, pentru ca invitatii sa simta ca au venit la o nunta si nu la o petrecere oarecare.
la ambele nunti au participat parintii, sora mea, 2 veri si nasii.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

draga monique, cred ca pe de-o parte ai dreptate, dar eu prefer totusi aceeasi rochie in 2 culori.Si cred ca totusi oamenii nu se vor simtii diferit, deoarece difera numai culoarea.
Tu unde ti-ai facut nunta la Tg Mures?

Mergi la inceput

Draga monique.As vrea sa te intreb inca ceva:tu ai avut la nuta lautari sau dj?
Pozele sunt super!
Casa de piatra si multa fericire.

Mergi la inceput

nunta de la bucuresti a fost cu dj, iar cea de la tg. mures a fost cu lautari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Buna fetelor... si costumul meu pentru cununia civila este in lucru...2 piese, un bleu, dar sa vad unde gasesc o palarie cu boruri mici....

Mergi la inceput

palarii am mai vazut prim Cocor sau prin Bucur Obor.
dar du-te la Casa de Moda Venus si fa-o pe comanda. Nu costa mult, si poti avea palaria pe care ti-o doresti.

Mergi la inceput