Vrancea(3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Acum vreo 2-3 luni ma apucase si pe mine seara sa fac abdomene si tot felul de exercitii...Lari era antrenorul personal... Dar m-am lasat repede...

Multzam, am stat si am facut traducerea la pagina lui Liviu in engleza in pauza asta...nu am mai iesit sa ma plimb desi e o vreme super frumoasa.

Flori, hai mama in LA...ce pisici, mergem si noi ca fetele! Cine mai merge? Dar haideti acum cat nu sunt sefii la birou ca apoi nu ma mai lasa!!

Pupici, sunt pe aici (cu rima)

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Si pe mine ma apuca faza cu abdomenele destul de des,fac ccc cateva zile si apoi "uit" .Acum m-am hotarat sa nu mai fac seara,ca de multe ori eram prea obosita si treceam peste, si le fac mai dimineata(intre mic dejun si pranz).Sper sa tina...Ma tot gandesc ca mai sunt 2-3 luni si merg la mare si eu tot cu burtik sunt..

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Flori, spune-ne mama cum e acolo cu juma' an noapte,jumate zi??Ma fascineaza chestia asta.Cum se traieste acolo in felul asta?

Andra, ai fost cumva la Muzeul de ceara???Am vazut la TV, ceva si ...taaaaare mi-ar place sa ma pozez cu JLo, sau BradPitt....

Prixi, nu ne mai spui nimik, nici Lorena?

Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna! V-as fi invitat si eu pe aici, dar cum deja v-ati hotarat pentru LA... Dar lasa, sa nu va para rau, ca si la noi e cateodata o mizerie de vreme de iti vine sa ! Acum, s-a mai marit ziua, tot tarziu se innopteaza, pe la 9, dimineata se face o lumina de pe la 5 si nici ca mai pot sa mai dorm si eu bine, ca asta iarna! Arat ca un zombi! Si mai am si niste porumbei care vin tare de dimineata la noi pe terasa si se apuca de "fugarit" pe acolo si asa am ciuda pe ei! Dar deh...eu i-am invatat cu narav, ca i-am hranit toata iarna, ca imi era mila de ei! Si ei acum, nerecunoscatorii...

Doamne, 150 de abdomene...nu cred ca am facut in toata scoala atatea, iar tu faci intr-o singura zi! Felicitari, Flori! Poate ma motivez si eu, desi nu cred, dar mai mult de 15 nu cred ca as putea sa fac!

acum toate fetele si va urez o seara placuta! Eu ma duc la teatru cu o prietena si nu mai intru in seara asta!

Mergi la inceput

Kata e super acum in perioada cu "noapte alba",dar noi prindem putin,ca 2 luni stam acasa,in schimb iarna e cam greu,in sensul ca esti mereu adormit,nu ai chef de nimic.Chiar si islandezii se vaita ca le e greu in perioada aia.
Dar acum e suuuper.Am un chef de viata...Nu mai spun ca daca e si vremea buna,sa fie soare...Sa ne vezi pe la 2 noaptea cum stam cu ochii pe pereti,ca nu putem dormi(organismul cere somn,dar tu nu poti ca afara e soare).

Plec acum,ca tb sa stam la masa si apoi o taiem la sala.Mai vb mai spre seara.

noi

Mergi la inceput

Prixi,fac 150 in serii de cate 25-30,cu pauza de 1-2 min intre ele.Nu pot nici eu sa fac 150 odata,cred ca as muri
As vrea,incet-incet,sa maresc numarul....dar,zic,lasa sa fac eu 150 zilnic si tot e bine,nu?

noi

Mergi la inceput

Cum adika la 2 noaptea e soare?

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Bey,Andrutz,m-ai bagat in ceata rau .Am scris,am sters,m-am gandit si razgandit(zic,poate oi fi uitat de anul trecut),am fost la sala si am intrebat fetele:cica,nu chiar la 2,dar pana pe la 1 e soare,daca e o zi frumoasa,bineinteles.

Fetele,vad ca ati disparut...eu is pe aici,va astept

noi

Mergi la inceput

Bey,nu ma poci culca pana nu fac o urare:

LA MULTI ANI,ROBY!!!!

Kata sa va traiasca puiul,sa creasca mare,sanatos si frumos si sa va aduca numai bucurii!!!Petrecere frumoasa!

noi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PT ROBERT! Sa fie sanatos si fericit si sa aiba parte de noroc!

Neatza!

Cum ma si asteptam, s-a intors ploaia...si frigul bineinteles ca s-a facut simtit iar, deci m-am intors la haina groasa..

Ce faceti fetelor?

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput