Vrancea(3)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
lorena.n spune:
Buna dimineata,Monica a plecat la scoala si am vrut sa va salut .Va urez sa aveti o zi buna si cu mult soare,care se pare ca nu prea e astazi la Focsani.Ei, nu-i nimic sa ne bucuram de ce avem,adica buna dispozitie si bucuria de a vb cu voi pe forum .Daca as putea as sta toata ziua pe aici printre voi ,Dar sunt multe de facut .Oricum o sa ma stradui sa postez mai des.
Ideea este ca vazand ce tinere sunteti,am vrut sa dau inapoi.ma gandeam ca e mai bine sa citesc cum fac si pe alte forumuri,cum e QUEBEC,dar cum sotul meu e in top la postari acolo,m-am gandit ca sigur ma voi descuca si eu aici .Intre voi atatea fete din Focsani, ma simt ca la liceul CUZA,cand vb in pauze cate mai cate.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Neatza!
Lorena, ma bucur ca te simti bine aici...nici noi nu mai suntem de 18 ani dar ce mai conteaza varsta cand esti intre prietene?
Flori, hai muta-te la Londra te roooooog! Ca promit ca stau langa tine sa faci si tu papika buna! Si te si invit la ine cand gatesc!
Pupiciosi la fete. Kata probabil este in pregatiri...
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
prixi spune:
Buna dimineata la fete! Vai, cat ati scris
si doar nu am lipsit decat o dupa-amiaza!!!
Am fost ieri si am cumparat cateva lucrusoare pentru fetita prietenilor nostri si mi-a luat o groaza de timp pana am ales ceva! Erau atat de multe si atat de dragalase, ca nici nu stiai pe ce sa pui ochii! I-am luat pana la urma 2 costumase si o jucarica si de abia astept sa ma duc sa o vad! Chiar nu am avut ocazia sa vad un copil asa de mic! Noi, adica eu si fratele meu, suntem cei mai mari dintre verisori si cum nici unul dintre noi nu avem copii...nici nasii nostri nu au copii, in fine...O sa ne vina si noua randul si o sa vedeti atunci ce o sa fie! Numai in botezuri si luari de mot o sa o tinem!
Lorena,bine zici ca suntem ca intre prietene si chiar ca nu conteaza varsta!
Fetelor, ce de bunatati faceti voi! Eu, care ma tin tare si nu mananc prea multe dulciuri, daca mai citesc retetele voastre, am sa ma fac asa! Si apoi nu ma mai lasa sotul sa intru pe aici!
Oricum, el nu imi zice nimic ca am mai pus cateva kg de cand am ajuns aici, dar imi pare mie rau si asta cand vad ca nu mai pot sa le dau asa usor jos!
Va pup si va astept sa mai vorbim!
flori76 spune:
'Neata fetele!
M-am trezit si eu de vreo ora,dar cam cu fata la cearceaf,ca se lumineaza devreme si nu mai pot sa dorm asa mult si adanc cum stiu io
Lorena ma bucur ca ai hotarat sa ramai cu noi..si mie imi place sa cred ca suntem intre prietene
Andra,tare as vrea sa fim mai aproape una de alta...poate te muti tu in Islanda,ce zici?
Prixi eu cand am venit in Islanda aveam 46 Kg la 1.67m si intr-un an am ajuns frumos-frumusel la 55 Kg .Lasa,noi sa fim sanatoase.Eu ma rog sa nu ma mai ingras mai mult de atat.
Kata cum e cu pregatirile?Sau scrii "povestea nasterii"?Abia astept s-o citesc
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
motanik spune:
Si eu cand am venit aici aveam cu 12 kile mai putin
Flori..dupa cum zici tu, acolo e mai frig si mai multa ploaie ca aici...in loc sa zici si tu hai in Grecia sau in Spania sau unde vrei tu da' cald sa fie, ma chemi tot la vreme de-asta? Pai nu m-am saturat eu de aici?
Suntem fara shefi...toti colegii sunt pe net... Cand pisica nu-i acasa....
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
flori76 spune:
Iote ca zic:hai in Los Angeles .Ca asta-i orasul visurilor mele
Asa e...e o vreme si pe aici,de-ti vine sa fugi uneori
Aha,deci va faceti de cap,ca nu-i seful cu voi..Am vazut si la "Romanii din Anglia" ca aseara ati taiat-o scurt si repede de la servici.Pai,e frumos?
Fetelor,dar unde ati fugit toate?Tocmai acum cand am venit si io?
noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
He,he,he, credeti c-ati scapat de mine.Sunt eu in pregatiri,dar mai arunc cu un ochi si aici(am vreo trei)
Deci, BUNA ZIUA!
Numai despre mincare vorbiti, ia treceti voi la bucatarie, ca unii mai sunt si la cura de slabire!!!
...aici nu conteaza ce virsta ai,nu???Deci poftiti, caci sunt sigura ca mai sunt vrinceni care doar ne citesc, si nu-ndraznesc sa posteze.
hai pa, am treaba muuuuulta!!!
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
motanik spune:
Io-s in pauza...ce faceti?
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
flori76 spune:
Eu am facut 150 abdomene,apoi am fost afara si am alergat si acum tusesc de zici ca mai am oleaca si dau coltu'
noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
Pofta buna Andra, si nu numai.
s-a trezit piticul si vom sta si noi la masa!
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"