Vrancea(3)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
prixi spune:
Flori, nu stiu ce am facut... Ca eu mi-s autoarea!
Am vrut doar sa apar si eu in evenimente, dar numai pe 16 august! La mesaj am tastat la valabilitate de pe 16 august pana pe 16 august, dar nu inteleg de ce m-au bagat si la mesaj, la evenimente! Lasa ca l-am sters, sa nu induc pe nimeni in eroare!
Andra, ce crezi ca am eu in cuptor acum? Crema de zahar ars! Nu am mai asteptat raspunsul tau, ca m-am gandit eu ca asa ai facut-o si tu! Numai in cartea mea de bucate scria altceva si de aia te-am intrebat!Merci pentru reteta oricum si sa stii ca am vizionat-o si pe aia cu ciuperci! E usor de facut, deci o adaug la listuta mea de retete!
Cred ca pot sa o fac si cu ciupercutele luate din conserva si atunci dureaza si mai putin!
Flori, si eu as folosi cuptorul de la aragaz, dar aici nu am decat cuptor cu microunde! Crezi ca e acelasi lucru? Ca as incerca, dar nu inainte de a sti sigur ca nu imi explodeaza in cuptor!
Va pup si ma duc sa vad ce face crema!
Roxana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Bravo fetelor! Si eu la randul meuam luat reteta de la niste fete dragutze foc! Sa ne anuntati cum a iesit! A mea a iesit cam dulce ca eu am pus cate 12 linguri pline varf...
Pe aia cu ciuperci o fac saptamana viitoare sigur.
Am plecat acasa, va pup, spor la creme!
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
prixi spune:
Andra, eu am pus doar 10 linguri, exact asa cum ne-ai spus! Problema e ca nu stiu ce inseamna la cuptorul cu microunde "temperatura medie" si daca cele 50 de minute de la cuptorul clasic se potrivesc si la mine! Problema "carele" se "ridica" la mine "iaste" ca nu stiu cand e gata! Lasa, ca stau cu ochii pe ea!
Pupici la fete!
Roxana
flori76 spune:
Roxi uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42455" target="_blank">si aici mai poti posta un mesaj si data ta de nastere va fi pe listuta
Andrutz vezi ce ne-ai facut??stii cum o sa ajungem daca o tinem in ritmul asta?uite asa: .Sper ca mai intri si de acasa,ca daca nu...iti dau bataitza
Roxi sa-mi zici cum a iesit crema,da?Pleaseeeeeeeeee
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
prixi spune:
Lasa, ca nu tin mortis sa imi vad numele scris pe acolo! A fost doar asa, un impuls de moment si care acum mi-a trecut!
Eu am lasat-o 40 minute la 150°C si nu cred ca i-a priit temperatura asta si am mai lasat-o inca 20 minute la 175°C si a iesit foarte bine! Am lasat-o la racit si deja am si gustat-o, ca nu mai rezistam! Am bagat-o acum in frigider!Mai pe seara, cred ca o terminam pe toata! Dar fac in gand 150 de abdominale si poate dau grasimile jos!
Va si sa ne spui si tu Flori cum ti-a iesit crema!
Roxana
flori76 spune:
Am scos-o de vreo jum de ora din cuptor,o las sa se mai raceasca si o bag la frigider.Nu am gustat-o,dar arata super bine
Andra?????
Pup fetele,dar sper ca mai vorbim in seara asta,nu?
noi
motanik spune:
He he pai nu aveam cum sa nu intru ca vroiam sa stiu cum v-au iesit cremele...hai ca nu se observa acolo inca 500 gr la greutate!!
Pofta buna! Dar sa ziceti daca le-a placut baietilor!
Noi am terminat de papika, Lari acum face dush si apoi cred ca iar ne bagam la un film...
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
flori76 spune:
Al meu sot inca nu a mancat,dar a fost taaaaaaaaare incantat cand a vazut crema.
Pai,Andrutz,sa inteleg ca mai vorbim maine,nu?iti doresc o seara placuta si vizionare placuta
Rox si tie la fel,o seara placuta
Eu o sa mai stau putin pe aici,asa ca,daca va hotarati sa mai scrieti,sa stiti ca nu sunteti singure
noi
motanik spune:
N-am iesit inca. Mai nou am o boala. De cand au postat fetele jocuri noi la "Un ochi plange unul e vanat" toata ziua stau si ma joc...Aveti grija daca intrati acolo ca da dependenta!
Flori, lui Lari nu-i place crema. A mancat doar un pik asa de gura mea ca nu ii place de fel...
Cand ies va spun noapte buna.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
prixi spune:
Noi am terminat-o de mancat si ne-a placut foarte mult! La amandoi! Oricum sotului meu ii plac toate dulciurile si indiferent ce i-as face, e intotdeauna incantat de rezultat!
Si noi ne uitam la TV si nu cred ca mai intru in seara asta! Va pup si vizionare placuta si voua!
Pe maine!
Roxana