Vrancea(3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Apai vezi ce rau e cand trage lumea chiulul?

Fusei la Tesco sa iau doi pui si niste iaurturi cu fructe...Maine fac alt salam ca vin fetele la mine duminika sa il laude!

Crema de zahar ars...foarte usor de facut. Am pus intr-o tigaie zahar- 10 linguri pline si l-am lasat acolo pana s-a facut lichid, o culoare caramel.

Apoi l-am luat repede si l-am pus intr-un vas mai maricel si am miscat vasul astfel incat sa acopere zaharul tot fundul si peretii. Atentie ca se intareste imediat deci trebuie miscarea facuta rapid (cum suna...!)

Apoi in acel vas am pus deasupra un amestec din 4 oua, alte 10 linguri de zahar, 1/2 l lapte si putina esenta de vanilie. Apoi am pus vasul la cuptor vreo 50 de minute la foc potrivit. Am scos vasul dupa 50 min, am lasat sa se raceasca complet si apoi l-am bagat la frigider. Se serveste rece.

Simplu, nu?

Stati asa ca weekendul urmator incerc primul cozonac din viata mea. Mi-a trimis mama tavi ca nu am gasit aici.

Roxana, si eu ma uit la Friends. La BBC nu ne uitam ci pe Five si ocazional pe Four.

Floricelule, sper sa te simti mai bine. Cat despre Ana si Liviu, luni va vorbi Ana cu cineva din redactie si o sa ma anunte si pe mine ce si cum. Oricum data se pare ca ramane 3 mai. Sa vezi ce mor de ciuda ca nu pot sa vad emisiunea dar trebuie sa vad cine o inregistreaza sa imi trimita si mie. Doamne ajuta! Liviu chiar nu stie nimik si Ana are niste emotii de nu mai poate...

Kata, sa vedem ce a iesit!

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Suntem aici! Dar mai intram, mai citim ce au postat si alte fete, daca avem ceva sa spunem, mai scriem un rand...

Dar tu ce faci, Flori? Nu ai zis ca te apuci de facut papa? Noi asa am crezut si de aia nu am mai intrat! Haide nu te supara pe noi!

si mai intru mai tarziu!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andra,am sa incerc sa vad pe internet,daca oi putea...Ca am mai incercat io sa vad "surprize" si,ca un facut,tocmai atunci nu mergea

Daca nu vad si tu o faci rost de inregistrare...cum putem sa facem sa o vad si eu?Sau nu putem?

Kata,hai baga o foto aici sa iti vedem culoarea parului

Beyy,da,e rau tare cand se trage chiulul!sa nu ma mai lasati singura,ca io plang,da?Nu va spusei mai sus ca-s o plangacioasa?

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

prixi,pai io fac mancare si in acelasi timp stau si pe forum .de asta imi iese uneori o mancare...

Azi fac mancarica de vinete cu ardei copti(ideea lui Cezar a fost)

noi

Mergi la inceput

Pai se poate vedea emisiunea pe net?

Daca fac rost de inregistrare ti-o trimit eu cumva si tie (doar daca nu veniti in vizita intr-un weekend)

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Uite www.tvr.ro/webcast/index.php" target="_blank">aici poti vedea TVR International

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Andra, dar nu trebuia cumva fiert in bain-marie? Eu asa imi aduceam aminte si cum mi se parea complicat, nu am incercat niciodata sa fac!

Lasa Flori ca sunt convinsa ca stii sa faci mancare buna! Pai asta de astazi suna delicios! Ai copt tu ardeii? Si vinetele? Si mie imi plac foarte mult vinetele si mai pregatesc si eu din cand in cand un fel de zacusca de vara, dar trebuie sa coc si ardeii, si vinetele, si se face si fum, si se murdareste atat de tare aragazul...Ca o fac tare rar!

Nu stiam ca se pot vedea emisiuni de acasa pe internet! Merci pt idee! E buna de tinut minte!

Va pup si mai vorbim noi!

Roxana

Mergi la inceput

Prixi eu coc vinetele si ardeii in cuptorul aragazului(asa am vazut la mama) si vreau sa spun ca fum prea putin iese.

Daca vreti,mai puteti intra si www.protvintl.ro/" target="_blank">aici,dar trebuie sa va faceti abonament

noi

Mergi la inceput

Roxana, eu asa am facut crema de zahar ars si mi-a iesit foarte buna.

Iaca acum vazui o reteta de pateuri cu salata de ciuperci, va dau si voua retat dar sa stiti ca o sa va ploua in gura. Iat-o www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=6904" target="_blank">aici si nu mi se pare greu de facut...asa ca, ce ziceti? Na bagam?

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput

Andra,eu cred ca tu vrei sa ne omori cu retetele astea .Iote,Cezar acum a iesit pe usa(a plecat la sala) si eu ce crezi ca vreau sa fac?Ii fac o surpriza si fac crema de zahar ars,dupa reteta ta,bineinteles

Roxana tocmai ma pregateam sa-ti urez "la multi ani",dar am vazut ca ziua ta este in august.Totusi,la "ev comunitatii" apare ca ziua ta ar fi azi

Kataaaaaaaaa,vreau sa-ti vad culoarea parului

noi

Mergi la inceput