Leoaicele DC ! (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Leditia spune:
quote:
Originally posted by floricika
Am inteles, sa traiti, aici scriu.
http://photos.yahoo.com/flory1008
floricika
Mey fetelor ma dezamagiti pe bune..chiar nu mai treceti deloc pe aici?
O zi frumoasa si cu mult soare va doresc.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
szivarvany spune:
Hop si noi ... cu rusinica ... de puturoasa ce sunt ...
Case de piatra !
Bun venit noutelor !
Vrem poze cu nunti, botezuri, evenimente sau pur si simplu sa va cunosc !
http://community.webshots.com/photo/344241600/373597493XnazgB aci io cu mandra la o cununie civila
Io`s la munca, Giulia cu dadaca. Vreau concediu si vreau mare ... asta pe 22 august. Pana atunci sunt in pregateli pt ziua Giuliei, deh, mai este o luna
Voi ce faceti, vacantele le-ati terminat ?
Daca mai scrieti, mai scriu si io, daca nu ... va bat
P.S. Daca cineva nu e in lista, sunt io chioara si nu am vazut, trimiteti un msg mare sa vad datele tehnice !
Pupacionesuri !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
floricika spune:
Uite eu promit ca voi pune poze cu mine pe site, ca sa ma vedeti, voi pune poze si cu ce am cuparat pana acum pt nunta(costum, palarie, sandalute...) si dupa nunta....voi pune absolut toate pozele de la nunta , sa va plictisiti..
http://photos.yahoo.com/flory1008
korinna spune:
Mai.,.vedeti ca de pe 23 iulie incep sarbatorile noastre.Io-s prima..nascuta chiar pe 23...sa nu ma intrebati ce varsta fac...ca inebunesc detot!!
Casa de piatra la miresica!!Eu am facut nunta anul trecut pe 25 sept.
Ceea ce vreau sa va zic..ca orice leoaica vrea sa fie stralucitoare..dar la nunta ei..va dati seama!!!
Leditia spune:
Buna fetelor.
Eu mai mult pe la dr,analize..ca deh,acum mi-am luat inima in dinti,am gasit un dr.ginecolog super si fac analize in vederea descoperirii cauzei/cauzelor avorturilor mele spontane si-n vederea unei noi incercari..Ca luna viitoare vreau sa proiectez o bebelina..Luna asta,inca iau pilule..de fapt mai am sapt.asta si gata..
Asa ca sper ca luna urmatoare sa va dau vesti bune..
Pupici cu lipici.
Korinna deci tu erai prima pe lista..lasa ca se aduna ele fetele,macar acum ca tot vine ziua fiecareia..sper eu..
Pupici la fete si aveti grija de voi.
zozela spune:
Gataaa!!!!M-am maritat!!!A fost suuuper!!!Am avut parte de o nunta ca-n povesti!!!Nu am avut nici o problema,cu absolut nimic...a fost o zi plina de zambete,soare,fericire,dans...
Va multumesc din suflet pt.urari si,daca vreti sa vedeti cateva poze de la nunta noastra,va invit..la webshots..!!!!
la leoaice!!!
http://community.webshots.com/user/zozela
Leditia spune:
zozela mama ce frumoasa esti...ptiu ptiu sa nu te deochi zau..
Ei..ia zi?Cum e acu maritata?Pe cand un bb?
Frumoase poze,frumoasa mireasa..frumoasa nunta..
Pupici cu lipici.
szivarvany spune:
Zozelaaaa - sa traiti fericiti !!!
Leditia - io iti tin pumnii sa iasa bb mult asteptat !!!
Pupaciones la leoaice !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
Viovio spune:
Mey,leoaicelor,m-ati uimit!
cite mesaje noi!
Leditia,bafta si asteptam sa ne spui cind sa ne pregatim pentru marele eveniment.
Daria,chiar ma gindeam ca nu prea te-am mai vazut pe aici.Ma bucur ca sunte-ti bine si va pregatiti de petreceri.
Cit priveste partea cu pozele...eu una nu indraznesc...
Dar daca te uiti la "casa poporului" poti sa-ti inchipui cam cum arat eu.
Bine recunosc ca in albumul de botez al Biancai exista si o poza cu mami si cu tati,(asdica subsemnata si al ei consort),dar eu am o pozitie strategica (din profil sa nu se vada toata "latimea") si in plus sunt deghizata sa nu ma recunoasca cineva (am peruca )
Floricika,scumpa,vad ca ne intilnim si aici!in parc cind ne intilnim?
Zozela,n-am reusit sa vad pozele...(abia se misca netul asta),dar cum reusesc iti spun parerea mea.
Sunt sigura ca ai fost superba,ca doar noi,leoaicele,suntem femei frumoase .
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"