Leoaicele DC ! (3)
Raspunsuri - Pagina 5
Leditia spune:
hai mey vio ca stiu ce ziceai tu.
Io glumeam..da' pana te prinzi tu..
Oricum cred ca o sa o tin intr-o sarbatoare ca vezi tu,ziua mea pica marti,iar ziua cununiei pica vinerea.Sotu' fiind la servici,ma "chefuiesc"singurica pana vine el,dar cu gandul ca in week-end urmeaza distractia a mare,unde ne "chefuim"impreuna.
Mey mie inafara de sot,nu-mi face nimeni cadou,poate tata imi trimite ceva bani sa-mi iau ce vreau eu..Eu mi-as dori un epilator ca asta de-l am s-a cam stricat si a inceput sa rupa firele,nu sa le smulga.Inca mai merge,ca nu face mari figuri,da' tare mi-ar place un philips satin ice.Nici nu-s pretentioasa,ha?
Si mi-ar mai place si o cuva din aia de masaj pt picioare.Da' nu tin mortis..
Ma rog..in principiu sa ma distrez si sa fiu cu al meu..asta conteaza,de-o fi sa primesc si ceva..cu atat mai bine..
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Viovio spune:
quote:
Originally posted by Leditia
hai mey vio ca stiu ce ziceai tu.
Io glumeam..da' pana te prinzi tu..
Pupici cu lipici.
Asa zici tu,ca eu ma prind mai greu?
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"
Leditia spune:
Mey m-am razgandit....Am ochit ultima aparitie de la Braun,ca cica-s mai bune,si i-am pus in vedere sotului..
Eu am tot braun,da deh..imbatraneste saracu,ca are deja 4 ani..si trebuie schimbat,cu unul nou si frumos..
Mey fetelor,da voi chiar nu mai treceti pe aici deloc?nu aveti nimic de povestit?Macar asa sa mai ne salutati..
Hai pupici si astept si eu raspunsuri..ca deja am impresia ca vb singura,de fiecare data cand intreb ceva,,io intreb..io raspund..
Deci..mobilizati-va..
Pupici cu lipici.
Calinescu Lucia spune:
quote:
Originally posted by zozela
aaaaaaaaaaaa........Mai avem 2 saptamani pana la nunta si nu avem haine pt. cununia civila,nici incaltari,la noi in casa e ca la nebuni(neonul din baie atarna neputincios,covoarele zac undeva
Multa fericire si casa de piatra. Asteptam amanunte si pe cand bebe???
Cristina si bebe Maria
"Heaven is not a place, it is a feeling"
floricika spune:
Hop si eu, Leoaica nascuta pe 10.08.1981 si in plus miresica de 2005. Va pup pe toate
http://photos.yahoo.com/flory1008
floricika spune:
Am uitat sa va spun ca nunta va avea loc pe 20 August (normal, nu?) iar eu bineinteles ca voi fi cea mai frmoasa, cea mai mandra, cea mai modesta mireasa!
Leditia spune:
Bine ai venit floricika scumpa. si petrecere frumoasa.Casa de piatra.Sa vi sa ne povestesti cum a fost la nunta.
Zozela ai promis ca vi si ne povestesti ce si cum a fost nunta,da' vad ca ti-ai prelungit luna de miere,nu?
Fetelor mai e putin si incepe distractia pt leoaice.Cine e prima pe lista?
Pupici cu lipici
floricika spune:
Mai Leoaicelor!Chiar asa de lenese suntem?Ia sa va vad pe toate la apel.....
andatudor spune:
Dariaaaaaaaa !!!!!!!!! Pe mine de ce nu m-ai bagat pe listutza??? Nu-ti place de noi???
Am aflat ca BB din burtica este baietel!! Intre noi fie vorba eu imi doream o fetita dar de cand am aflat parca nici nu vreau sa fie altfel mai ales ca .... o sa fie baietelul lui mami!!
Oricum tati mi-a promis ca-mi face si mie si o fetita!!
Eu nu cunosc nici un baiat/barbat in leu.Nu stiu cum sunt.ati putea sa-mi dati niste indicii??
Tare mult aveti dreptate cu gelozia leilor!! Asa sunt si eu cu BB mic,ii zic Bubu meu!! Si i-am si spus sotului ca m-as "oftica " sa zica prima oara "tata".
Pupici de la doi lei
Anda si buburuzu' din burtica 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
Leditia spune:
floricika asa e pe la noi..mai rarut ca-i mai dragut..
O rugaminte am la tine..ti-am raspuns si la sub. initial(2),sub inchis de altfel din moment ce e capitolul 3 deja deschis...sa scri numai aici.
Fetelor unde sunteti mey?Mai e asa putin pana la chefuri..sau voi deja v-ati dus in vacante?
Pupici cu lipici.