Papa Ioan Paul al II-lea a plecat dintre noi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Se pare ca starea Papei s-a inrautatit foarte rau... dar cei de la Vatican..nu au facut inca nici o declaratie oficiala....

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Numai vesti rele zilele astea.
Eu am inteles ca este lucid, cu toate ca starea sa este foarte grava. Eu tot mai sper intr-o minune.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Doctorii au spus ca nu mai este nici o speranta, ca in curand se va stinge, bietul de el
Pe mine m-a fascinat intotdeauna Papa, un om atat de deschis si luminat. Este primul Papa care a calcat intr-o moschee, primul Papa care-a calcat intr-o sinagoga, primul Papa care nu este italian, a facut peste 140 de calatorii, a fost la carma bisericii catolice timp de 26 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Dumnezeu sa fie linga el!

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Ajutati un OM sa traiasca!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Doamne,mai stit ceva de bietul Papa? Eu stau cu inima cat un purice de dimineata cand am auzit ca i s-a dat ultima impartasanie! Si sunt singura acasa si nici nu indraznesc sa dau drumul la televizor pentru ca in ultima vreme stau mai prost cu suportatul vestilor rele...
Oare cat o mai rezista bietul OM la cat e de slabit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Parametri biologii compromisi, asta spune un comunicat de presa oficial al Vaticanului. Medical nu stiu ce inseamna asta, dar bine nu suna deloc. Oricum se pare ca a suferit acel stop cardiac si soc septic, iar acum agentia Reuters anunta ca papa si-a perdut contiinta...stire neconfirmata inca. Toata lumea e cu ochii pe portile de argint, care se deschid cand un papa trece in nefiinta.
Sunt ortodoxa, dar l-am admirat pe papa Ioan Paul al II-lea, personalitatea sfarsitului mileniul II si inceputul mileniul III. Un papa foarte modern si deschizator de drumuri, a inceput reconcilierea istorica intre bisericile crestine. Deasemeni si-a cerut iertare in numele Bisericii Catolice pt greselile comise de-a lungul istoriei. primul papa care s-a intanlit cu Patriarhul ortodox al Constantinopolului, primul care a vizitat Pamantul Sfant si s-a rugat intr-o sinagoga, deasemeni si intr-o moschee.
Dumnezeu sa-l aiba in paza.

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput