Papa Ioan Paul al II-lea a plecat dintre noi

Papa Ioan Paul al II-lea a plecat dintre noi | Autor: crig72

Link direct la acest mesaj

O stire de ultima ora m-a intristat profund.Se pare ca starea de sanatate a Papei Ioan Paul al II-lea este precara.Ma rog sa depaseasca cu bine acest moment greu al vietii sale.
Doamne ajuta !

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea
nasterii
Poze noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Si eu ma rog pentru sanatatea lui.
Doamne ajuta-l!

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

A fost si o interventie speciala de stiri si au anuntat ca starea Papei s-a inrautatit f mult

Emma

Mergi la inceput

Acum pe ProTv au spus ca Papa a intrat in coma..si pe Realitatea la fel...se pare la orele 13 ..va avea loc o conferinta de presa

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Sa ne rugam pentru Papa, este un om extraordinar, cu dragoste de oameni si Dumnezeu. Dumnezeu sa-l ajute sa se faca sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Eu sunt la birou si nu am acces nici la radio si nici la TV. Mai dati-ne vesti, daca puteti

La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Primel spune:

,

am auzit azi-dimineatza la radio (si am citit si pe teletext) ca surse de la Vatican au declarat ca azi-noapte Papa a primit Mirungerea si Sf. Impartasanie... Se pare ca deja sunt toti constienti ca va muri... imi pare atat de rau pentru ca este un OM extraordinar! Lumea catolica si nu numai il iubeste nespus de mult!Atunci cand a fost acel atentat asupra lui si s-a descoperit ca era vorba despre un turc, Papa l-a iertat pe turc... asa ceva doar in cartile sfinte mai intalnesti, mai rar in realitate!
Din pacate se pare ca firul vietii lui se va opri...
Doamne ajuta!

www.craiova.ro/argos

"A gresi e omenesc; a ierta este divin." Alexander Pope

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am citit pe site-ul bbc ca asta noapte a suferit un infarct.
imi pare rau.
este o persoana extraordinara.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

In comunicatul de presa au spus ca Papa este constient...si chiar a cerut sa i se citeasta din Biblie

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Din pacate starea Sfantului Parinte este foarte grava, dar stabila. este constient si linistit (acestea sunt cuvintele exacte ale purtatorului de cuvant al Vaticanului in conferinta de presa de acum o ora). NU a suferit un infarct si nici nu e in coma. a primit aseara sfintele taine. a suferit o infectie a cailor urinare inferioare, urmata de o septicemie si de o cadere bursca a tensiunii arteriale. Sfantul Parinte a intrebat daca este absolut necesar sa fie mutat in spital si a ales sa ramana la vatican. azi dimineatza a celebrat impreuna cu secretarul sau personal sfinta slujba si cerut sa citeasca Via Crucis, fiind vineri, facindu-si cruce la fiecare text. La Vatican a sosit si Vicarul Romei, cel care conform traditiei face anuntul mortii Papei.
ne rugam pentru viatza lui si ca Dumnezeu sa vegheze asupra lui.

Roxana si Patrick (29.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Dumnezau sa aiba grija de Papa caci este o persoana deosebita. Nu cred ca se mai pot face multe dar singura speranta este la Dumnezau.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput