"Casatorie de proba" sau nu???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Simt nevoia sa ma bag si eu in discutie cu povestea noastra:
Noi suntem impreuna de vreo 2 ani jumate, din care: 1 an jumate de mana prin parc si 1 an stat impreuna, in august ne vom casatori.
Concluzia mea: daca m-as fi maritat cu el inainte de a locui impreuna atat timp cred ca mi-as fi pierdut mintile. Amandoi copii unici la parinti cu fite si figuri, cu orgolii si alte alea, ne-am obisnuit greau, dar acum suntem siguri ca vrem sa facem pasul cel mare, ca am reusit sa trecem peste multe impreuna.
Eu sfatuiesc pe toata lumea sa incerce mai intai sa locuiasca impreuna inainte de casatorie si apoi vor vedea cum evolueaza lucrurile.
pupici

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

imi permit sa intru si eu in discutia voastra. Suntem impreuna de 6 ani jumate. 4 ani ne vedeam in weekenduri (era la facultate in alta localitate) si scurte vacante. De 2 ani jumate stam impreuna (2 in It. si jumate in Romania9 si ne este super bine. ne-am acomodat repede, mai ales ca ne aveam unul pe altul si atat, departe de tara si parinti. acum ne-am intors in tara dar stam in TM, parintii in Alba Iulia si ne descurcam fff bine. Chiar daca lucram amandoi si ajungem tarziu acasa si nu avem mancare facuta, tot e bine.e cuibusorul nostru, unde fiecare are partea sa de responsabilitati. si nu ne plangem unul de altul.
si eu sunt pt. statul impreuna inaite de casatorie.
ne casatorim abia la anul in vara, asa ca vom avea mare vechime.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir2 spune:

quote:
Originally posted by slakje

quote:
Originally posted by mir2

ne-am casatorit dupa 8 luni de prietenie,in care ne mai vizitam reciproc in weekend.imediat a doua zi,nu m-a mai luat de la scoala,cum o facea inainte sa ne casatorim.in rest totul a fost la fel.conteaza relatia voastra pe care o dezvoltati pe parcursul casatoriei si nu zilele de proba.si daca il iubesti foarte mult,ii vei inghitii si defectele de care nu e lipsit nici un om,iar daca nu,atunci te va enerva si cand respira.asta e valabil si pt. el si zic ca ar trebui sa-i ceri si lui parerea in privinta probei si sa cadeti de comun acord.
parteneriat reusit!

pai mir scuza-ma dar stiam ca tu nu puteai concubina inainte de casatorie, nici nu se putea altfel, cred ca nici nu mai trebuia sa o spui.

.Ioi nu o spun cu rautate, doamne fereste, imi esti chiar draga, dar cred ca m-as fii socat definitiv sa vad ca postezi pe aici ca ai stat in concubinaj sau alte alea..

he,he...,mai ai muuuult,pana sa ma cunosti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Si eu sunt pro "locuit impreuna"

Eu si sotul meu am locuit impreuna sase luni inainte sa ne casatorim si sunt sigura ca este mai bine asa.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cesrob spune:

Buna Nane. Sunt pentru locuit impreuna. Nu folosesc acel cuvant folosit de altii pentru ca mi se pare urat. Daca va intelegeti atat de bine de ce iti faci probleme? Si daca nu ....... ce se intampla, se rupe Pamantul in doua? Viata e o necunoscuta pentru toti. De despartire civilizata stim cu totii. Fiecare ne ducem crucea. Nu te gandi prea mult la diverse subiecte fa doar ce simti si vei fi fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Si eu sunt de acord cu majoritatea!
Sunt pentru locuit impreuna inainte de casatorie,poate mai afli si lucruri noi ,cine stie?Ce-i drept ,se poate si sa te
pacalesti ca se spune ca e loterie,dar ce ai avea de pierdut?De ce te temi:ca ai putea descoperi tu ceva la el sau invers?Daca vretzi sa va casatoritzi va trebui sa va acceptatzi asa cum suntetzi cu defecte si calitatzi.Mai bine sa le aflatzi inainte decat dupa,sa nu spunetzi ca n-atzi stiut!Mai ales ca avetzi ganduri serioase!
Sa fitzi fericitzi si sa va respectatzi,asta e cel mai important intr-o casnicie,cred eu!

Carmen& Anda
http://www.babiesonline.com/babies/a/andaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Eu am fost maritata fara "casatorie de proba"! Parerea mea e ca din intalniri zilnice de cateva ore, nu ai cum sa-l cunosti cum e in realitate.Cel mai bine e sa locuiesti o perioada cu el, doar asa poti sa-ti dai seama despre cum e el in realitate si sa iei decizia daca merita sau nu sa-ti petreci viata alaturi de el, casatorindu-te!!De multe ori aparentele inseala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Va multumesc mult de raspunsuri fetelor, ati fost de mare ajutor.

Pupici
Nanauca

Mergi la inceput