"Casatorie de proba" sau nu???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Nane, oricand si cu mult drag! Mai ales ca avem aceeasi varsta si te inteleg perfect cu dorinta de bebel...eu cred ca din prima zi a "noi" mele vietii voi lucra la acest aspect , ca altfel schimb si prefixul, iar scutecele tot nu apuc sa le schimb (nu ca m-as da in vant dupa, insa.....) Si stii ce, 2 luni din perioada plecarii parintilor, cu doua luni de dinaintea nuntii, hai ca se fac cateva luni, nu?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic

I wanna lay you down in a bed of roses.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Hahahahahaha!!!!!!! M-ai facut sa rad!

Da, intr-adevar se fac cateva luni bune si tre' sa tin seama de ele si sa-mi scot piticoza de pe chelie. hahaha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

sunt unii care sustin ca abia dupa primii 7 ani iti dai seama daca o sa tina sau nu... casatoria, apoi mai este un prag mult mai tarziu... asa ca 2 ani sunt o nimica toata...

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Da, Cristina, auzisem si eu de cei 7 ani.... de fapt am si eu destui prieteni apropiati care s-au despartit dupa 7 ani... altii dupa 9... cand cica ar fi reinnoirea unui ciclu de viata si cand cica ar tb sa o iei de la capat intr-un fel sau altul... Oricum mi se pare enorm sa stai cu un om 7 ani si abia dup-aia sa te mariti... Asta ar fi mers daca ai fi luat o relatie de la 16-17 ani, dar acum e cam tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Niciodata n-am inteles care e problema sa-l vezi pe EL nebarbierit, zburlit, cu o pata pe tricou. Ce daca a mai lasat vasele nespalate in chiuveta si sosetele purtate pe jos. Ce daca mai trage cate un part.
Si de ce ti-ar trece atunci romantismul ?

Ce mie nu mi se intampla ? Este omenesc.

Nu cred ca astea sunt probleme adevarate. Si nu cred ca din cauza lor scartaie o casnicie.

Noi am petrecut inainte de casatorie cativa ani impreuna, eu stand mai mult pe la el. Si am cunoscut aceste mici neajunsuri. Si el pe ale mele. Dar le consider irelevante pentru o relatie adevarata.

Sorry daca-s neclara, sunt pe fuga.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Sint absolut de acord cu Sklaje. Daca as avea o fata i-as recomanda sa locuiasca cu prietenul inainte de a se casatori. Cel putin citeva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Initial creeata de Nane

Fetelor,

Care dintre voi s-au maritat fara a sta o perioada de timp inainte de "marele pas", cu persoana respectiva, mutandu-se abia dupa casatorie impreuna? Si cum e casnicia de-adevartelea in comparatie cu relatia avuta pana atunci? (asta in cazul celor care n-au avut parte de o "casatorie de proba")

pupici

Eu m-am maritat fara sa stau inainte impreuna cu sotul meu. Parintii m-au tinut foarte din scurt si nici nu mi-a trecut vreodata prin cap sa ma mut cu prietenul, daramite sa mai si deschid gura sa spun asta. Am fost prieteni 5 ani, dar fiecare la casele lor. Eu abia am asteptat sa stam impreuna si eram super-incantata sa gatesc, sa miros a ceapa, sa am grija de casa. Parca era o joaca! Abia asteptam sa vin acasa si sa fac de toate, asa imi era de drag. Acu' imi dau seama ca a fost cam needucativ Dar a fost frumos! Nu am avut probleme mari de adaptare, poate sa zicem ca ma deranja ca nu voia sa iasa la plimbare de acu', cand eu eram obisnuita sa ne tot plimbam :)) Eh, ce vremuri, ce vremuri, anul asta implinim 10 ani de casnicie, plus aia 5 suplimentari de plimbare, 15. Vad ca rezistam bine merci.

Eu am ideile mele, de moda veche si foarte veche. Eu nu sunt pentru concubinaj, consider eu ca nu aduce nici un beneficiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

chiar daca stai citeva luni si va intelegeti perfect nu garanteaza nimeni ca ca va fi la fel si peste 10 ani. Deci daca va iubiti si aveti cit de cit aceleasi prioritati, casatoriti-va cu sau fara proba.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir2 spune:

ne-am casatorit dupa 8 luni de prietenie,in care ne mai vizitam reciproc in weekend.imediat a doua zi,nu m-a mai luat de la scoala,cum o facea inainte sa ne casatorim.in rest totul a fost la fel.conteaza relatia voastra pe care o dezvoltati pe parcursul casatoriei si nu zilele de proba.si daca il iubesti foarte mult,ii vei inghitii si defectele de care nu e lipsit nici un om,iar daca nu,atunci te va enerva si cand respira.asta e valabil si pt. el si zic ca ar trebui sa-i ceri si lui parerea in privinta probei si sa cadeti de comun acord.
parteneriat reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by mir2

ne-am casatorit dupa 8 luni de prietenie,in care ne mai vizitam reciproc in weekend.imediat a doua zi,nu m-a mai luat de la scoala,cum o facea inainte sa ne casatorim.in rest totul a fost la fel.conteaza relatia voastra pe care o dezvoltati pe parcursul casatoriei si nu zilele de proba.si daca il iubesti foarte mult,ii vei inghitii si defectele de care nu e lipsit nici un om,iar daca nu,atunci te va enerva si cand respira.asta e valabil si pt. el si zic ca ar trebui sa-i ceri si lui parerea in privinta probei si sa cadeti de comun acord.
parteneriat reusit!

pai mir scuza-ma dar stiam ca tu nu puteai concubina inainte de casatorie, nici nu se putea altfel, cred ca nici nu mai trebuia sa o spui.

.Ioi nu o spun cu rautate, doamne fereste, imi esti chiar draga, dar cred ca m-as fii socat definitiv sa vad ca postezi pe aici ca ai stat in concubinaj sau alte alea..

Mergi la inceput