Rapiti in Irak

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

parerea mea e ca totul e o cacealma ca sa iasa bine irakianul cu cetatenie americana nu stateau treoristii sa agate paturi pe pereti si nu cred ca vorbesti asa de calm daca esti amenintata cu pusca sau chinuita

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Si pererea mea este ca rapirea este cam regizata.

Imaginile pe care le-a difuzat televiziunea parea luate dintr-un film ieftin cu actori(teroristii) prost platiti si plictisiti. Probabil ca ziaristii sunt doar niste pioni intr-un joc organizat de la nivel inalt.

Sper sa scape cu bine din aceasta aventura.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

parearea mea ca e nimeni nu stie cum sta treaba si parerile astea de pareristiscenaristi nu isi au rostul.

_
Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Estela, eu stiu cite oportunitiati au studentii sa-si plateasca colege. problema este ca tinerii din mediile sarace nu sint buni in scoala. la ei despre bursa nici nu poate fi vorba. De-asta aleg inrolarea in armata ca pe un mod de a face ceva in viata. Cit despre Michael Moore, poate ca e opinia lui personala (si a celor cu vederi democratice in general). BTW ai vazut ce misto a facut Chris Rock de Bush la deschiderea ceremoniei Oscar? Acum o sa acuzi de pareri personale si pbs (emisiunea frontline (vezi ca am pus linkuri intr-o postare anterioara, in caz ca nu o urmaresti? Estele eu ma uit cu goraza la tv uneori cind sonorul dispare si vad ca se deruleaza lista numelor celor morti in Irak si vad ca multi dintre ei sint extrem de tineri (18 - 22 ani). Cum iti explici prezenta acelor copii de 18 ani acolo? Si ma apuca furia gindindu-ma ca acest presedinte i-a trimis fra motiv real ci doar pt. interesele lui, el care nu a fost o zi pe front si pe care taica-su a avut grija sa-l protejeze de ororile Vietnamului intr-un hangar in Texas unde se imbata in fiecare zi si venea la servici mahmur la ora prinzului doar ca sa le povesteasca colegilor ce chef starsnic a tras seara (ultima afirmatie e luata din depotizia unui tip care a lucrat cu Bush in hangarul acela de avioane, depozitie facuta in filmul Choice2004 de pbs, am postat link, deci nu ma acuza pe mine de dezinformare). Ah, si inca o chestie: nu stiu unde locuiesti tu dar e imposibil sa nu fi vazut ca benzina s-a scumpit si se preconizeaza ca se va scumpi in continuare pina la vara. In conditiile in care americanii se aprovizioneaza acum din plin de petrolul irakian, te-ai putea astepta ca pretul benzinei sa scada, nu? Dar el creste. Unde crezi ca se duc acesti bani, mama draga? Cine se ocupa de afaceri cu petrol si benzina? Ca sa-ti remintesc, mai uita-te odata la filmul "singular" a lui Michael Moore si la filmele difizate pe Frontline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Au aparut noi imagini cu ei: poze pe Reuters. Le puteti vedea la http://www.jurnalul.ro
sectiunea FOTO.

Mai multe imagini, apasind pe sageata din josul pozei...

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by estela

quote:
Cu soldati care merg in armata pt. ca nu au bani sa plateasca facultatea ...

Adrienne12,la cele scrise mai sus m-am referit ...studenti au mai multe modalitati prin care pot sa-si plateasca facultatea :BURSA ,AJUTOR FINANCIAL,IMPRUMUT,MUNCA 3 ZILE /SAPTAMANA SAU COMBINATII .La varianta scrisa de tine apeleaza un numar ff mic de studenti .Sunt convinsa ,multi din ei o fac pt.ca vor ...altfel ar alege alte variante .Un copil sarac care poate si vrea sa invete primeste 100% bursa .

Ps.Filmul lui M Moore este o opinie a lui ,nu este un documentar care prezinta realitatea .O manipulare de imagini ca sa-si sustina punctul de vedere .

Absolut!! Subscriu in totalitate. Cat despre Michael Moore, a tinut un discurs la universitatea la care am studiat eu si mi s-a parut un extremist care e atat de impotriva republicanilor ca scoate lucrurile din context ca sa-si sustina argumentele si opiniile personale.

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Off-topic...

Adrienne, eu zic sa lasi nitel balta tonul asta atit de isteric impotriva Americii...Poti deschide topic separat daca te incalzeste atit de mult sa deinformezi pe toate fronturile. Slabeste-ma cu informatii venite de la Chris Rock (un comedian, bun ce-i drept) sau de la Michael Moore (care s-a imbogatit masiv pe seama preudo-documentarului).

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gorjan spune:

Ca de obicei tot Toma necredinciosu sintem dar tot ca de obicei numai cind vine vorba de romani si Romania. Daca era luat ostatic un englez, american , francez sau chiar patagonez i-am fi crezut pe cuvint pina la proba contrara. Sper ca sa aveti dreptate ca e o cacealma si chiar fiind cacealma sa se termine cu bine pt ca in jocuri din aste nimic nu e sigur. Ar avea ceva sanse ca altfel nu prea cred.
O fi Moore asta extremist dar la info despre evacuarea sauditilor inclusiv a fam Bin-Laden imediat dupa 9/11 si cum ca Bush senior s-a dus de nustiu cite ori la intilnire cu printii sauditi folosinduse de info confidentiale CIA nu a reaspuns nimeni in mod concret, ci doar cu afirmatii generale cum ca nu sint adevarate info. Imi aduc aminte ca nevasta lui Nastase avea acu vreo 10 ani un salon de coafura si ce mare scandal a fost ca a trebuit sa inchida pravalia ca si cum toata pop feminina a Ro se coafa acolo , la madam Nastase.

Off topic sau nu pt. Jicx( scuze ca nu mai stiu exact nicname-ul)-moderator si altii ca el(adicale moderatori) a devenit o obisnuinta sa ne tot amenintati ca sintem off topic, ca una ca alta ne mai vorbind de amenintari de genul ca stergeti sau inchideti nu stiu ce subiecte. Pai atita timp cit cineva mai are ceva de spus , fie si off topic, si o face intr-un mod civilizat iar ceilalti mai au chef sa citeasca postarile io nu inteleg de ce trebuie sa stergeti voi sau sa inchideti subiecte. In definitiv ce inseamna "off topic" ? E adevarat ca de multe ori se ajunge la discutii poate doar tangentiale cu subiectul dar atita timp cit are audienta nu vad care e baiu. Este norma ca in urma unor discutii libere sa se ajunga si la alte idei de cit cea initiala . Tocmai asta e frumusetea forumului. Cit poti sa vorbesti despre un subiect daca nu ai voie sa divaghezi?

Mergi la inceput