Rapiti in Irak
Raspunsuri - Pagina 11
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by Marina
mey da' mare natie de comentatori mai suntem!!!
Marina

"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
corina iulia spune:
nastase e aum in studioul zerotv discutand despre jurnalistii romani rapiti in irak.
ta-ca, ta-ca, ta-ca!
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
carmensilva spune:
Problema exista ,indiferent care au fost motivele.Ce importantza mai are?Totul e sa se termine cu bine!
Decat sa se intample ceva rau, mai bine sa fie facatura!
Sa se intoarca cat mai repede acasa!
Carmen
& Anda
http://www.babiesonline.com/babies/a/andaioana
Leditia spune:
quote:
Originally posted by Lauraaquote:
Originally posted by Leditia
viki e nebunie pe aici,toate televiziunile comenteaza poza aceea si caseta unde sunt filmati si ea spune ca nu s-a cerut nici o recompensa,nici un ban..
Se comenteaza atitudinea fetei,faptu ca purta batic,ceva pe cap,ca se uita direct in camera si nu umila cu capu in jos,ca carpetele din camera sunt cum sunt in casele oamenilor saraci,ca ala de tinea pusca in mana(kalasnikov..sa ma iertati da nu stiu cum se scrie)nu are uniforma..nu-i imbracat in negru cum erau pana acu,are tricou visiniu pe el..Se comenteaza multe..chiar si ipoteza ca poate chiar au cerut bani ,dar ea spune ce-i zic aia sa spuna..si daca aia ii zic sa zica ca nu s-au cerut bani ea asa face..
Bine macar ca sunt in viata,sper sa se negocieze..nu stiu..sa faca ceva si sa ajunga teferi acasa.
Va pupic.Numai bine.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
In poza sunt doi insi inarmati,nu doar unul. Al doilea e in dreapta ostaticilor.
Mama deLara Celine
Da asa e.Erau doi.Eu insa voiam sa spun ceea ce se comenteaza la tv..ca acela e imbracat intr-un tricou visiniu,simplu..si nu in uniforma sau in negru ca pana acum..Asta era ideea.Citeste mai cu atentie mesajul si o sa vezi ce voiam sa spun.
Numai bine.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
andy.p spune:
ultima stire se pare ca televiziunea Al-Jazeera a dat iarasi pe post caseta dar de data asta insotita de un apel adresat teroristilor de a-i elibera pe jurnalisti .
doamne ajuta-i!
laura si andy(7.04.2002)
Elise spune:
sincer...ce sper eu este ca teroristii sa nu aiba revendicari politice. Pentru ca, daca vor avea, saracii oamenii aia ar fi morti deja.
NU cred ca va negocia cineva retragerea trupelor datorita lor.
Noi oficial auzim una... realitatea s-ar putea sa fie alta....
Sper sa ma insel.
Elise
Inger alb spune:
Eu nu mai stiu ce sa scriu si ce sa cred.
D-zeu sa aiba grija de ei. Si totusi ma doare sufletul cand aud asa ceva! ![]()
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.
estela spune:
quote:Cu soldati care merg in armata pt. ca nu au bani sa plateasca facultatea ...
Adrienne12,la cele scrise mai sus m-am referit ...studenti au mai multe modalitati prin care pot sa-si plateasca facultatea :BURSA ,AJUTOR FINANCIAL,IMPRUMUT,MUNCA 3 ZILE /SAPTAMANA SAU COMBINATII .La varianta scrisa de tine apeleaza un numar ff mic de studenti .Sunt convinsa ,multi din ei o fac pt.ca vor ...altfel ar alege alte variante .Un copil sarac care poate si vrea sa invete primeste 100% bursa .
Ps.Filmul lui M Moore este o opinie a lui ,nu este un documentar care prezinta realitatea .O manipulare de imagini ca sa-si sustina punctul de vedere .
valentinag spune:
Om de afceri sirian,membru PSD,mergea cu nea Nelu,pe la intilnirile oficiale,da cica nea Nelu nu-l cunoaste,Dan Matei Agaton da,irakianul cu cetatenie americana,n'avea nici o greata in materialul filmat,se uita pur si simplu cu plictiseala cind il filma,se cere rascumparare,ba nu s-a cerut nici o rascumparare
nu mai inteleg nimic.....voi?
Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Lara Celine
Cu soldati care merg in armata pt. ca nu au bani sa plateasca facultatea ...