Mamici de martie - aprilie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

Zuzunaki, felicitari si pentru tine si puiul tau!
Am vazut si eu pozele, doamne ce scump mai este! Si ce parinti mindri si fericiti are!
Parca nu mai am rabdare sa-mi tzin si eu broscutza in brate!
Iti dorim sa te refaci cit mai repede si sa vii cu cit mai multe vesti povesti! Multe din partea mea!

http://community.webshots.com/user/lantana777

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ce faceti fetelor? dormiti , normal, eu sunt treaza de la 5 , m-am mai perpelit o ora-n pat si m-a luat foamea, am mancat si acum zic sa vad ce-au mai scris fetele ,

andira chiar ca vreisa ne faci sa nastem mai devreme, am ras cu lacrimi, chiar o s ama apuc si eu de citit acum dupa ce va scriu ca tare ma plictisesc, a 7 dimineata

zuzunachi esti o mamaica foarte frumoasa, sa va traiasca baietelul sa se faca mare sanatos si frumos, sunteti o familie frumoasa, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat sper sa te refaci cat mai repede

mamacita iti tin pumnii sa iasa bine analiza

acum va las ma duc putin sa mai rad

pupici la toata lumea
Adriana si bebelinul 35+

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor cred ca ma bag in pat, poate mai dorm si eu pur=tin, au inceput sa se umfle picioarele si am stat putin pe scaun la calculator, revin cand se mai trezeste lumea pe aici

chiar ce face oare roxx? o fi nascut? dar coral?

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Zuzunaki, multe felicitari!
Si va asteptam pe toate la bebelusi de martie-aprilie care de abia asteapta sa se deschida, sa ne mai sfatuim una cu alta, ca e cam greu daca esti singur si n-ai pe nimeni prin preajma - mama, bunica, etc!
In alta ordine de idei sunt foarte indignata . Am fost ieri prin oras sa-mi caut o pereche de blugi, si n-am gasit decat din aceea cu talie foarte joasa, si numai pentru silfide. Ce ma enerva cel mai tare e ca vanzatoarele imi spuneau "pentru dvs. nu avem!" Si efectiv n-am gasit o pereche care sa-mi vina, si nu sunt chiar asa de grasa , chiar azi dimineata m-am cantarit din nou si am 67 de kg!
Da, sper sa aveti un week-end placut, eu astept sa se trezeasca Stefan ca sa pape, si apoi iesim un pic afara, la soare, iar maine mergem la socrii mei sa facem gratar, sa mancam cozonac (la ei e Paste)
V-am pupat si aveti grija de voi si de bebei si de burticile voastre!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Ellinia nasoala treaba ai patit cu vanzatoarele!Dar nu te demoraliza precis iti vei gasi o pereche care sa-ti vina bine;Oricum nu de mult timp ai nascut asa ca sa zica ele ce-or vrea ca pe noi nu ne intereseaza!
Fetelor de ce vorbiti si voi de cozonaci?Am iesit mai inainte pe balcon si la vecinii de langa mine mirosea a mancare...se pregateau de Pasti;
Clio nu cred ca pe noi ne va prinde jum.lui aprilie fara sa avem bb.!
Mamacita si eu vreau ca bb.meu sa fie cat mai mare tot din acelasi motiv ca si tine:mi-e teama ca daca-i mic nu voi sti ce sa fac cu el;sper sa fie un dolofan;
Revin mai tarziu!

Teodora si bb.35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Zuzunachi, sa-ti traisca baietelul si sa fie sanatos!!

Frumoase poze, abia astept sa fac si eu!!

Fetelor, ma bucur ca v-au placut "poznele", eu va sfatuiesc sa mergeti sa le cititi pe toate, sunt bestiale, radeam de una singura prin casa, abia astept sa vina sotul meu maine sa ne distram amandoi.

Cozonac, drob? Uf, mai e o gramada pana la Paste... - cel putin pana la cel la care o sa mananc si eu asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna fetelor ce mai faceti sper ca bine cu toatele!
Roxx sper sa fie bine si ea si bb si sa primim vesti bune in curand.
Andruzza felicitari sa-ti traisca puiutul si sa fiti amandoi sanatosi!!
Zuzunaki ai niste poze... mai lasat fara cuvinte, se vede cum e sa fii mamica si de abia astept si eu...Felicitari pt scumptea de baietel!!
Mai fetelor eu astazi am implinit 30 de saptamani si nici semn ca bebelusha mea ar vrea sa-si faca aparitiaAm fost la control mi-a verificat colul si nimik e inchis si mi sa spus sa mai vin o data peste cateva zile pe 30-31 daca nu si nu imi vor face nu stiu ce injectie de dilatare....
Insa ma bucur ca e bine beblusha are aproximativ 3100g dar nici un semn ca ar vrea sa iasa..Mi-au spus sa fac miscare multa si tocmai am fost la o plimbare de vreo ora...

Raluca&bebelusa,9 zile pana la DPN http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput

Na` ca s-a trimis mesajul si nu terminasem!Vreau sa urezPaste fricit celor care au pastele zilele astea,si sa aveti un weekend placut Si nu in ultimul rand HAI ROMANIA sunt microbista inraita..
Va las si intru mai tarziu..

Raluca&bebelusa,9 zile pana la DPN http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

buna dimineata la burtici si mamici,Ellinia imi pare rau de situatia cu blugii si vanzatoarele. Iti vine nu stiu ce sa faci, cunosc sentimentul cand desi ai bani si vrei sa-ti cumperi ceva la moda nu gasesti nimic mai doamne ajuta si toate sunt marimi exagerat de mici. Totusi la talia ta va trebui sa gasesti ceva, 67 kg nu e chiar asa de rau, eu atat am avut cand am inceput cu sarcina am si 1.74, mi-ar place sa revin si eu la greutatea asta cat mai repede dar iluzii nu imi fac. Ai incercat si o pereche cu talia mai joasa ? Poate nu iti vin chiar asa de nasol. Sa stii ca eu cunosc sentimentul care il ai in Romania cand intri intr-un magazin de toale si toate marimile sunt mici si asta in toate magazinele si buticurile. Aici iti gasesti fara probleme ce modele vrei si orice marime. Oamenii sunt mai robusti si realisti si normal vor sa vanda cat mai mult... si eu astept sa devenim toate mamici fericite si sa ne mutam de la subiectul acesta!Adriana, imi pare rau ca nu ai dormit decat pana la 5, sper sa-ti fi reluat cu bine somnul si sa nu te trezesti decat pe la 12. Eu de cateva nopti dorm mai bine, chiar daca merg la wc incerc sa nu deschid ochii si sa aprind cat mai putina lumina doar pe hol iar sotul meu cand vine de la munca de abia ma pupa pe mine si pe bebe sa nu ne trezeasca. Nu m-am trezit de mult dar si eu parca mai mult de foame m-am trezit la 9 dar m-am pus in pat la 12. Acum nu stau mult si merg inapoi in pat si mai incerc sa dorm langa sotiorul meu.Clio cred ca in Oradea mult sarbatoresc Pastele acum, aici e totdeauna de Pastele Catolicilor cum zicem noi si de aceea am facut si eu cozonaci din aia mici cu mac (unguresti) deja 2 bucati s-au evaporat :).Oua nu stiu cu ce am sa rosesc pentru ca nu am gasit colorant, aici nu se practica aceasi metoda ca la noi, se cumpara de ciocolata si se ascund de copii iar copii urmeaza sa le gaseseasca prin diferite locuri. Mi-am luat totusi o pulpita de miel, dar mi-e dor de drob si poate voi face ceva la pastele nostru. Oricum mi-am dat seama ca sarbatorind ambele sarbatori de Pasti parca nici una nu are aceasi insemnatate ca in tara. Va doresc o sambata frumoasa !

Mergi la inceput

Mesajul de mai sus am vrut sa scriu 39 de saptamani,in loc de 30 dar...

Raluca&bebelusa,7zile pana la DPN http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput