Cocarde

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraM spune:

Noi am avut artificiale (la acel moment as fi vrut naturale dar nu s-a putut).
Mirele si nasii au avut acelasi tip de flori (au fost cele mai mari ca si dimensiune). Au urmat parintii si fratii mirelui (cele mijlocii) si invitatii (cele mici). Cele mari si cele mijlocii au avut acelasi trandafir, diferit fiind numarul de frunze, iar cele mici au avut fundita diferita (o culoare pentru femei si una pentru barbati).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katle spune:

Am si eu o intrebare.
Va rog tare mult, am si eu un pitic....pe creier ....
Stie cineva pe unde as putea sa gasesc(de preferabil pe internet) cocarde artificiale care arata ca si cum ar fi naturale ?
...am gasit intamplator la cineva care a fost la o nunta si care nu poate sa ma ajute deloc.....aratau superb, niste trandafiri care de la distanta pareau naturali.
Sper ca m-am facut inteleasa.......

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Fetelor , a fost cineva la Picasso ? Am inteles ca acolo au cocarde dragute ? Imi poate da cineva niste detalii ?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Fetelor , a fost cineva la Picasso ? Am inteles ca acolo au cocarde dragute ? Imi poate da cineva niste detalii ?

Ioana-Cristina

Si eu stiu ca sunt dragute, dar mai stiu si ca sunt scumpe... Cele mai scumpe din oras... numai ca nu am fost.
Dar nu te grabesti un pic ? Vrei sa le iei, fara sa semene un pic cu rochita sau vrei doar sa le vezi ? De fapt... eu vorbesc, care mi-am ales rochita din '98 !...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si nu s-a demodat rochia ta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by katle

Am si eu o intrebare.
Stie cineva pe unde as putea sa gasesc(de preferabil pe internet) cocarde artificiale care arata ca si cum ar fi naturale ?
...am gasit intamplator la cineva care a fost la o nunta si care nu poate sa ma ajute deloc.....aratau superb, niste trandafiri care de la distanta pareau naturali.

Va multumesc!

gasesti la www.accesoriinunta.lx.ro

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

quote:
Originally posted by katle

Am si eu o intrebare.

Va multumesc!

gasesti la www.accesoriinunta.lx.ro

Pisu_Miau

pisu miau vreau sa-ti multumesc pentru oferta asta care mi-ai trimiss-o si mie ca uite ca am gasit ce ma interesa si ma pregatesc sa-mi fac comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

cu placere

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by nushulica

si nu s-a demodat rochia ta???

Deloc !!! Doar ca intre timp, m-am decis sa nu o mai fac cu trena, ca vreau sa trag niste sarbe... mama, mama... si sa nu arat ca o ratusca, asa, cu trena pe brat... si sa nu-i mai fac maneci... ca nu ma topesc dupa caldura si nunta e in iunie... o sa fie cald... fac fara...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katle spune:

Multumesc foarte mult pisu miau, exact ceea ce vroiam.
Spor la pregatiri si casa de piatra fostelor si viitoarelor mirese.
Catalina

Mergi la inceput