Cocarde
Raspunsuri - Pagina 3
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by dana n.
Fetelor,oare este vreo problema daca nu cumpar cocarde?Vreau doar ptr mire,nas si tati.Intodeauna cand am fost la o nunta,am urat sa stau sa-mi gaureasca rochia cu boldul sa-mi puna floare.
In schimb,am de gand sa dau marturii...
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
Sincera sa fiu...nici eu nu prea agreez cocardele astea...... tocmai din motivul numit de tine. Si la nuntile la care am fost eu am observat ca mai toata lumea se ferea de ele... Iar lucrul asta m-a cam pus pe ganduri... Parca as renunta la ele...dar nu stiu sigur inca...nu am discutat cu nimeni problema...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
numeioana spune:
Nici pe mine nu ma incanta prea mult, dar e un obicei deosebit. Cu obiceiul sunt de acord, pt ca in acest mod fiecare invitat va avea ceva, o bucatica din ceva specific acestui eveniment unic in viata cuiva. Cocardele de obicei se asorteaza rochiei de mireasa...care este de fapt atractia petrecerii.
Eu am cumparat asa:
- 5 cocarde cele mai mari pt mire, nasi si fiul nasilor;
- 4 cocarde putin mai mici decat cele anterioare, pt parinti;
- cocarde putin mai mici decat cele pt parinti pt d. de onoare, frati, cumnati si bunici;
-si cocarde micute, finute pt restul invitatilor.
Cica asa se procedeaza. Este singura traditie careia ma supun, pt ca mi se pare cat se poate de normala. Poate as renunta la alte chestii, dar asta mi se pare deosebita.
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana
m_monique spune:
Azi am cumparat si eu cocarde pt. invitati. Sunt artificiale si foarte simple. Nu stiu ce le voi pune in piept parintilor si nasilor. Lui iubi ii voi pune o floare din buchetul meu care va fi cu cale, dar inca nu m-am hotarat ce culoare.
Ma gandesc ca nasului sa-i pun in piept o floare din buchetul nasei, dar nu stiu ce sa fac cu parintii. Voi ce ma sfatuiti?
dana n. spune:
quote:
Originally posted by m_monique
Azi am cumparat si eu cocarde pt. invitati. Sunt artificiale si foarte simple. Nu stiu ce le voi pune in piept parintilor si nasilor. Lui iubi ii voi pune o floare din buchetul meu care va fi cu cale, dar inca nu m-am hotarat ce culoare.
Ma gandesc ca nasului sa-i pun in piept o floare din buchetul nasei, dar nu stiu ce sa fac cu parintii. Voi ce ma sfatuiti?
Le poti pune trandafiri naturali.
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
m_monique spune:
multumesc dana.
cred ca e o idee buna sa le pun trandafiri naturali.
mi se parea aiurea sa le pun si parintilor tot cala. cala ii pun doar lui iubi,ca el este al meu si este cea mai importanta persoana de la nunta ... bineinteles dupa mine.
Darria spune:
Va rog, daca vreti, lamuriti-ma si pe mine: mireasa poarta cocarda?
Eu stiu ca nu, mireasa are buchet. Dar mi-a spus cineva ca si mireasa poarta cocarda. Asa este?
pyssy spune:
Mireasa are buchet .
Se zice ca e bine ca nr florilor din buchet sa fie par ( 10 , 14 , etc) iar floarea din pieptul mirelui , e cea care complecteaza buchetul, devenind astfel cu nr impar ( 11, 15 ,etc)..
La fel si la domnisoarele si domnisorii de onoare , care se complecteaza cu mirele si mireasa..
Asa se zice
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
pyssy spune:
Sincera sa fiu.. nici mie nu-mi vine sa am 10 flori .. ( ca nu-s moarta inca) dar ...nu stiu ce sa zic ..Ma mai gandesc...
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)
Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.