Miresele anului 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:
Neatza!!!!
cobor sa-mi iau tigari si pe urma revin. sa-mi si sasi pe urma imi revin, ca sunt tare adormita.
Noi avem vreo 3 nunti anul asta, una e in Franta.prima e in iunie la tzaranii lui socrul meu, dar cred ca nu vom merge. ma voi simtzii 'tare rau' in zilele alea. a doua e in 30 iulie la Dej, la o prietena buna. ultima in Franta (sept./oct.) nu stiu nici ei sigur. de abia asteptam sa mergem, vedem si Parisul cu ocazia asta.El e un prieten fff. bun (roman)-cunoscut in Italia, iar ea e frantuzoaica. la anul vor face si in Rom.
hai ca nu va mai plicti, scriu mai tarziu. merg dupa tighi.
trezirea!!!!!!!!!!! a iesit soarele!!!!!!!!!!
http://community.webshots.com/user/ioananemes
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by Giova
Neatza!!!!
cobor sa-mi iau tigari si pe urma revin. sa-mi si sasi pe urma imi revin, ca sunt tare adormita.
Noi avem vreo 3 nunti anul asta, una e in Franta.prima e in iunie la tzaranii lui socrul meu, dar cred ca nu vom merge. ma voi simtzii 'tare rau' in zilele alea. a doua e in 30 iulie la Dej, la o prietena buna. ultima in Franta (sept./oct.) nu stiu nici ei sigur. de abia asteptam sa mergem, vedem si Parisul cu ocazia asta.El e un prieten fff. bun (roman)-cunoscut in Italia, iar ea e frantuzoaica. la anul vor face si in Rom.
hai ca nu va mai plicti, scriu mai tarziu. merg dupa tighi.
trezirea!!!!!!!!!!! a iesit soarele!!!!!!!!!!
Giova tu ai o prietena buna in Dej?!? Pai eu sunt nascuta in Dej...cum o cheama pe prietena ta? Poate o cunosc... Eu stau in Bucuresti de pe la vreo 3 ani dar toate vacantele mi le-am petrecut in Dej si am multi prieteni acolo...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
krelia spune:
Ca bine zici, Gio, hai ca te astept la "tzigarushe".
Noi avem vreo 2, ca si anul trecut, prin septembrie, la o colega de serviciu a lu' iubi, perioada in care amandoi ne vom simti foaaaaaarteeee rau , ca nici el nu vrea sa mergem, iar alta la un prieten de-al lui. Poate prind si-al 4-lea buchet
Parisul e frumos sa-l vezi cu cineva fffff drag si sa nu fie vant, dar in perioada in care te duci tu, s-ar putea sa nimeresti din plin. Iti vand un pont: daca mai sunt "frantzujii" arabi pe Champs-Elysee si-ti ofera zambitor un trandafir, vezi ca trebuie sa-l platesti Si sa-mi spui si mie daca mai vand aia castane coapte la metrou Cate zile veti sta acolo?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic
I wanna lay you down in a bed of roses.......
Giova spune:
Am baut cafelutza si am fumat deja a 2 tigara.
Ioanatipa e din Alba ca si mine, dar sotzul e din Dej. Sincera sa fiu nu stiu cum il cheama. Calin dar nu mai stiu cum.
Krelia multe detalii nu stiu, cel putin o sapt. vom sta. Vom trece si prin Italia sa o luam pe sora mea si pe urma vom pleca de acolo cu ceilalti prieteni. asa am planificat noi, dar cu ceilalti n-am vorbit.
krelia spune:
Yupiiiii, 200 de mesaje!!
Activitate din plin pe forum! Calitate si cantitate deopotriva!
fetelor si la mai mare!
Gio, cre' ca iar vorbim doar noi 2
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic
daii spune:
Neata, si pupicei la miresicile harnice!!!
Azi e ziua viitorului meu sotior, asa ca eu sunt taaaaaaaareeeeeeee fericita si bine dispusa.
Si noi vom avea 2 nunti anul acesta, una in august cel mai bun prieten ao sotului, iar a doua in septembrie la o fosta colega de liceu de a mea. O sa ne distram anul asta, nu gluma.
Poate mai furam si noi ceva idei, etc.
Pupicei
pupici multi de la o viitoare mamica
krelia spune:
Yes, yes, yes!
Avem un berbecutz de sarbatorit! E rost de petrecut!
pentru sotiorul nostru, ups, pardon aldaii-ei ..da' pana la urma e si al nostru, ca noi toate suntem ca niste surori aici, nu? Nu se supara fata, da?
Gio, daca bagati foc continuu, ai timp sa vizitezi ce-i mai important din Paris, ca vorba aia, merita din plin! Mie imi pare rau ca nu am apucat Luvrul, in schimb, am vazut Versailles-ul, in schimb, cand am plecat, am fost asa de fericita ca am scapat de francezii astia raraiti, cu limba lor ...
Giova spune:
iti dai seama cum ne vom descurca noi cu limba, ca nu stim deloc. poate vorbesc engleza, italiana.noi pe astea ne bazam. ca doar nu vom purta dupa noi proaspetzii insuratzei. Sora mea stie foarte bine franceza, asa ca o luam pe ea.
krelia spune:
La muzee, da, insa la magazine, ma indoiesc, poate doar la astea, "mai de firma" ...in rest, sunt niste acrituri....nici eu nu stiu franceza, bine ca n-am avut prea mare nevoie de ea