Prietenii omului (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ramonika, uf ce ma bucur ca Maritza e bine, intram de cateva ori pe zi sa vad ce se mai intampla cu ea.Ma bucr din suflet ca e bine si pericolul a trecut.E asa de greu sa-ti vezi animalutul cum sufera si ca unii dr sunt incompetenti.Am avut cu ani in urma un dog german care desi o luna de zile am mers zi de zi la dr cu el , perfuzii, peste perfuzii, saracul intr-o seara nu a mai rezistat.Imi aduc aminte ca era de ziua mea si aveam musafiri si mama a stat cu el.Saracutul statea pe pieptul ei si o privea cu niste ochisori, de parca ii cerea indurare.Pe la 1 sau 2 dimineata cand am vazut ca e din ce in ce mai rau , l-am luat si am plecat la dr.Dar din pacate in momenentul in care am iesit pe usa, a murit.Am ajuns la dr, dar doar ca sa constate decesul.Am suferit enorm dupa el.Cand vedeam un cutu pe strada ma bufnea plansu.Catel nu mai mi-am luat, decat pisicute, dar totusi dupa un timp am luat de pe strada un catel si dupa un an o catelusa(saracuta era plina de purici si cineva o daduse cu gaz si incepuse sa faca cojite pe piele.A fost asa de haioasa cand am adus-o in casa, intai s-a ascuns si dupa vreo ora a iesit in recunoastere si s-a oprit in fata oglinzii, cand s-a vazut s-a speriat si a fugit.Vai ce am ras de ea.)Acum ambii catei sunt la tara la ai mei, au facut chiar si trei puiuti.
Sper ca nu v-am intristat cu povestea mea, de aceea am incheiat cu ceva mai vesel.

Pupici la toate patrupedele si o zi frumoasa stapanilor.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Salutare.
Imi pare bine sa va regasesc voioase.Eu , desi am absentat, v-am citit.Am fost foarte harnicutza de cand a inceput scoala-plus stresata,obosita...si am facut si o criza de colecist.
Acum sunt mai bine.
Dar,sa revenim la pisicutzele si catelushii nostri...
Ramonika,ma bucur tare pentru Maritza.Pupicei pentru ea!
Maruta,m-ai facut sa rad
Distractie placuta in Romania Viorella!
Pisoiul meu intre timp papa biscuiti intr-o fericire.Si bea apa,foarte multa apa.Intr-un fel asta ma bucura pentru ca inainte il alergam prin toata casa si-i bagam pe gat apa mai ales vara cand intra in casa cu o limba de un cot si refuza sa bea altceva decat lapte.
Acum doua zile eu eram ca de obicei in fatza computerlui.Tzetze voia afara.A inceput sa miorlaie.M-am facut ca nu-l aud.A tot miorlait el(nu voiam sa-l las pentru ca isi petrecuse toata ziua afara) si pana la urma ce s-a gandit sa-mi faca?A venit langa mine,s-a ridicat pe doua labute,mi-a pus labutele pe picior si m-a lins pe mana.Eu tind sa cred ca cineva acolo sus a gresit cand l-a programat pe asta micu...trebuia sa fi fost caine,nu pisica!Dulcele de el!Bineinteles ca l-am lasat afara dupa aceea.Si asta nu-i tot-el merge mereu dupa mine-daca plec in sufragerie din dormitor,el vine in sufragerie,daca plec la baie ma asteapta in fatza baii,daca se joaca Flavius cu el si eu plec,ii piere chefu si se uita dupa mine.Nu mai spun de ce ochi mari face cand plec la Universitate!
Acum o problema:
in iunie-iulie vom pleca in Romania.Nu e nimeni care sa aiba grija de pisoi...va trebui sa-l ducem la un adapost pentru ca au ei custi speciale si pot avea grija de el cat noi suntem plecati.Insa el este un pisoi deosebit.Are probleme comportamentale-nu-i plac nici pisicile,si cu greu suporta strainii.Prefera sa se ascunda sub pat cand avem musafiri.Nu iese pana ei pleaca.Pe pisici le ciomageste-deh,este motan pana la urma...desi l-am castrat.
Alta problema,acesti biscuiti pot duce la probleme de sanatate daca sunt folositi pe termen lung,desi el bea apita?
Cam atat.Deja m-am intins foarte mult.Poate ma ajutati cu sfaturi -ma doare sufletul sa-l las la adapost-tare mi-e ca o sa fie deprimat!Plus ca nu suporta fulgerele si tunetele-vine sezonul ploios...o sa moara de frica in custile alea!
Va pup pe toate si in special pe patrupezii vostri.
Pe curand
Oana

http://community.webshots.com/user/firiceloana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Viorela, ungurii au mai multe rase de ciobanesc, daca nu ma insel ele sunt Komondor, Kuvasz, Mudi, Puli si Pumi. Ei intotdeauna au stiut sa promoveze ce este al lor si bravo lor pentru acest lucru.
La expozitiile de la noi vin ciobanii imbracati in costum popular, dar sunt din ce in ce mai putini.

Maruta, faina povestirea ta !

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

firicel - nu ma pricep, dar de ce nu il iei cu tine in Ro, trebuie sa stea mult in carantina ?

ma bucur ca v-am veselit putin ... si daca ati vedea ce fata are pretenul cand povesteste ...

ieri mi-am adus aminte de Athos si mi-am luat inima in dinti si l-am sunat pe fostul ... si l-am rugat sa-mi trimita poze ... asa ca s-ar putea sa-mi vedeti baiatul meu frumos

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ramonika, ma bucur din suflet ca se face bine pisicuta ta. Oricum, daca a si tors cand te-a vazut, e clar ca e pe drumul cel bun. Mi-a fost o mila teribila de ea, dar mai bine acum, ca e castrata, o sa vezi.Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonitza spune:

pentru Maritza si pentru tine Ramonika...impreuna ati reusit sa reparati ce au stricat altii...nu ai avut de unde sa stii ca se va intampla asta asa ca nu trebuie sa ai mustrari de constiinta...oricum ai luptat pentru viata Maritzei si pentru asta jos palaria.
Aveti grija de voi

FIRICEL nu-ti lasa sufletelul acolo, o sa fie speriat si o sa sufere saracutul...poate ca nu e tocmai usor sa-l carati in Romania dar macar sa-l lasati la cineva in grija acolo...trebuie sa fie si pe alte meleaguri oameni cu suflet mare care sa iubeasca si animalutele.

Pupici la toate animalutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, va multumes la toate pentru incurajari si ca va pasa...
cum aveam sa las eu puiul meu sa moara, mai ales ca noi am decis sa o castram? putea sa coste oricat, mergeam si la banca sa ma imprumut si dadeam pentru sufletelul meu....
imi e ciuda ca nu am dus-o din prima la doctorul asta. stiam ca e cel mai bun, dar ma gandeam ca mai opereaza si altii si ca nu e asa complicata chestia, insa am avut si ghinion, zic eu...

sa vedeti ce incurcatura si cu sterilizarea asta...
eu credeam ca se leaga trompele la pisica la castrare. primii, incompetentii i-au scos ovarele, ca cica asa se face...
doctorul asta, al doilea, bazatul (btw sa-i dea Dzeu sanatate...)... a zis asa:
1. nu se leaga trompele la matza, ca dupa aia e mereu in calduri...
2. nu se scot numai ovarele (cum au facut incompetentii... ), ca dupa juma de an se infecteaza uterul si moare matza...
3. in concluzie, se scoate uterul cu totul. cica asa e mai bine... da, intr-un fel e mutilare, dar v-am zis ca m-am gandit sa nu se mai chinuie atatea sufletele mici sa vina degeaba pe lume si sa nu ii vrea nimeni.
nu stiu altii cum reusesc sa dea pisici prin stanga si in dreapta, dar eu nu pot da nici macar una. as fi dat-o pe Bubulina, dar nu o vrea nimeni....

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Ramonika ... pai daca aia au fost atat de incompetenti de ce nu ii reclami undeva ??? trebuie sa aiba si ei un Colegiul Med Vet ... si te poate sustine si noul dr ... nu-i lasa sa mai faca asa mari tampenii ... isi bat joc de bietele animale, incompetentii ... imi vine sa-i strang de gat!

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramonika eu cred ca ai facut foarte bine ca ai luat decizia sa o castrezi, e cel mai bine pentru pisica, si am auzit ca le asiguri un trai mai lung prin castrare.
Bine ca pana la urma a iesit bine si nu sunt pb si sa speram ca nu vor fi in continuare.
Dar pisica ta iese pe afara?
Eu am avut un motan care era teroorizat de ceea ce este dupa usa de la intrare...nu puteam sa il scot ca se agata disperat cu ghearele de mine si nu a iesit niciodata afara din casa, decat cel mult pe balcon...
Uf, trebuie sa imi fac timp sa scanez pozele ca tare frumos mai era si motanu Frichi!!!!
Poate ma apuc acum...

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe tractoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ramonika, sa sti ca lui mitzi i-au scos ovarele si crede-ma ca in 6ani de cand e castrata nu a avut nici o problema si sper nici sa nu aibe.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput