Ziua nuntii
Raspunsuri - Pagina 3
floarea de colt spune:
draga mea ladyc nnu stian ca e o zi de sarbatoare in calendar..ideea ta cu praznicul de familie e minunata .
..si emotii am cat cuprinde....am inebunit pe toata lumea...despre nunta asta..cel putin mirele e inebunit complet.....mai avem putin si ajungem in prag de divort.....glumesc desigur...dar cred ca pe undeva am exagerat..as vrea sa iasa totul perfect..si de aia...insist si eu pe problema asta cu un an inainte...
invitatiile le dam cu o luna inante...nunta e mica si deja cei care vor si invitati au aflat vestea cea mare...sunt pusi in tema adicalea...
rochita eu mi-am cumparat-o gata....nu e model de iarna..dar nu-i bai..am manusi mai sus de cot...si daca chiar o sa am ghinion de vreme o sa amm un sal alb...
voi in ce stadiu de nebunie generala sunteti??
pupicei si s[poruri multe
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Eu sunt intr-o stare de panica generala - pina la nunta mai sunt doua luni - familia (adica si ai mei si ai lui) a luat-o razna, asa ca m-au lasat nervii si le-am zis verde in fata sa ma lase in pace ca nu-i mai suport. Trebuie sa va spun ca numai mie imi sunt adresate toate intrebarile, viitorul sot e satul si el, de cit l-am inebunit si eu...
Pe de alta parte la restaurant se schimba directorii si stau cu inima in git daca se schimba ceva din conditii iar azi am aflat ca la primarie de fapt trebuie sa ma orientez de pe acum cum e cu rezervarea ca s-ar putea sa nu gasesc ora la care vreau eu libera, degeaba zic ei 14 zile
Asa ca nu pot inca sa fac invitatiile ...si totul e "minunat"mai ales ca nu pot sa imparatsesc lucrurile acestea familiei ca dupa aia ma vor toca marunt
Si ma mai enerveaza si vremea asta
Hai ca m-am plins destul
Va pupic
roxygeo
LadyC spune:
La mine, in afara faptului ca mama vrea lautari si eu nu vreau, vrea sa fiu luata cu muzica de acasa- eu nu, tata vrea si el lautari la nunta- eu nu, bunica vrea sa am anumiti invitati- eu nu, socrii vor sa-mi dea verighetele lor, eu nu le vreau, vreau batistute personalizate in loc de servetele la masa- toti zic ca-i o prostie etc etc etc, este totul ok.
Macar scumpul meu este de partea mea si ne intelegem bine in ceea ce priveste preparativele de nunta.
Acum o sa plec ca sa vad invitatiile de nunta.
Va pupicesc pe toate
LadyC
flafi spune:
Planul nostru:
cununia civila candva pe miercuri -joi in saptamana cu nunta- nu ma intereseaza ora, pt ca va fi in familie
pe 20 august- marea zi
ora 19- slujba religioasa
ora 20.30- petrecerea la restaurant
Voi avea tota ziua la dispozitie, sa ma stresez, sa mi se urce toate neamurile in cap, sa ma cert cu toti
eu cred ca nu ma voi imbraca la mama acasa- pt ca s-ar putea sa imi stric ziua, asa ca voi apela la nasi
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
ioana07 spune:
Ok...sa va spun cam cum as vrea eu sa decurga ziua nuntii...
Primarie: oricand intre 9:30 si 12... Dupa cele...5 minute in care vom spune DA...multe poze...
Dupa cununia civila...fiecare merge la casutza lui.
Cu mirele vreau sa ma intalnesc direct la biserica...
Biserica: ne-am programat la ora 17...probabil ca vom intra dupa 18... Macar sa fie slujba frumoasa... Dupa slujba...iar la poze......cat mai multe poze...
Restaurant: nu am stabilit inca ora dar ma gandeam pe la 19...ne primim invitatii cu sampanie......si pe la 19:30-20...incepe nebunia...mancarica......muzica......bauturica......si iar muzica...si tort......si bauturica......si tot asa......
Si dupa toate astea......ca vorba aia...avem si noi din partea hotelului o camera pt noaptea nuntii...cat o mai ramane din ea...
Cam asa as vedea eu ziua cea mare dar...cum socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea de la targ......ma astept la orice...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
alice elena spune:
eu numai cand ma gandesc ce o sa fie in ziua ACEEA imi vine sa urlu!!!! Nu prea cred ca o sa dorm noptile de dinainte, caci deja am inceput sa imi fac tot felul de planuri si scenarii, chiar daca mai sunt 6 luni si un pic......
Noi, de fapt eu mai mult, as fi vrut ca sa vina sa ma ia de acasa de la mama (in felul acesta il fac si pe tata fericit), dar nu prea mai este posibil ca eu sunt de loc din Ploiesti, dar am mutatie de 2 ani pe Bucuresti si mai mare e balamucul: du-te la cununie la Bucuresti, apoi du-te la ploiesti....sau sa mai imi schimb BI .....nuuuuuu....!! Si asa totul se petrece la noi acasa! As fi vrut sa ma ia din alta parte dar... asta e. Pai eu ma gandesc ca pe la 10-11 la primaria sect 2, apoi acasa eu intr-o camera el nu stiu dar sa nu ma vada si apoi pleaca la nasi sa ii ia si in cele din urma vine sa ia MIREASA, APOI BISERICA SI RESTAURANT.
Bineinteles totul e simplificat in ceea ce spun , dar...
asa ca BAFTA FETELOR si capul sus!!!
VA PUP.
ALICE ELENA
chrislove spune:
Cum? Trebuie sa merg la primaria din orasul unde am buletin? Pai eu am bulatin de bucuresti, dar toate rudele in Mangalia. Al meu mai are inca buletin de Mangalia(a tot amanat sa isi faca de bucuresti). E totul in regula? Adica e suficient sa aiba numai el?
floarea de colt spune:
crislove,stai linistita..din cate stiu eu,cununia civila se oficiaza la primaria pe raza careia domiciliaza CEL PUTIN UNUL din cei doi viitori soti.eu asa stiu..daca stiu fetele altceva..sa ne spuna...
sa fim fericite cel putin o suta de ani de acum inainte..!!!!
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Eu stiu ca e de ajuns ca doar unul dintre soti sa aibe buletin pe sectorul sau orasul unde se va efectua cununia civila..
Noi vom face cununia la sectorul 2 si doar iubi are buletinul pe sectorul 2, eu il am pe sectorul 3, si ni s-a zis ca e in regula
Pupici
roxygeo