Ziua nuntii
Raspunsuri - Pagina 2
nushulica spune:
estera foarte frumoase planurile voastre sa aveti parte de tot ce e mai frumos si sa nu va strice nimeni planurile
noi stam impreuna dar la fel(mai era cineva pe aici in situatia mea)mama vrea sa plec de la ea de acasa .deci vom merge la primarie la 12 dupa care ne retragem in liniste acasa fara alai care sa ne oboseasca prea tare(ca si asa o sa avem toate neamurile cu noi)pe la 4 vin nasii la noi sa ne ia si la biserica avem programare la 5 (parca asa era)dupa care tre sa mergem la sala invitatii vin la 7 numai bine,nu?
RAMONELLA spune:
Ce super de voi fetelor!La noi in Cluj nu se fac nunti noaptea.Si sa va spun cum e programul meu.
-pe la 6 programare la cuafor
-la 10,35 cununia civila
-la 11,30 cununia religioasa
-poze
-la ora 14 mergem la restaurant
-pe la ora 24,se cam termina chefu
-dupa aceea mergem acasa sa numaram banii
-apoi in sfarsit singuri....
Deci va dati seama ca eu tot pe fuga o sa fiu.Asa sunt nuntile la noi in Cluj.Nasol,nu?
Va pup pe toate!
RAMON_RAMONEL
zozela spune:
La noi e simplu:noi facem nunta..cum vrem noi se va face..
Parintii nostri nu au nici un fel de doleante...mama in nici un caz nu ar vrea sa facem cu "ia-ti mireasa ziua buna"...[:D Locuim impreuna de 4 ani si nu ar mai avea rost sa facem toate treburile astea..De ce sa ma ia de acasa...si care acasa..ca "acasa" e aici,unde locuim noi(eulogodnicul meu)...
Dar daca la voi,isi doresc parintii sa faceti asta..mai bine sa o faceti..decat sa va suparati..ar fi pacat..
Noi o sa facem cununia civila la 10.00...poze..pe urma fuguta la coafor...apoi acasa sa ne imbracam...la 13.00..or sa vina nasii,parintii si cativa prieteni...si plecam la biserica(programata la ora 14.00)..poze multe(am elaborat cu fotograful o schema a instantaneelor...)..si la ora 17.00 mergem la restaurant sa ne chefuim...
http://community.webshots.com/user/zozela
anduta78 spune:
Stiti cumva pana la ce ora se poate face cununia civila in sector 2
Eu am biserica la 19.30 si as vrea sa plec direct de la cununia civila, dar si in functie de programul lor.Aaaa si stiti ceva de taxe?
Va pup
Andu se marita cu cel mai bun.
BraveGirl spune:
Anduta draga si eu vroiam sa fac cununia civila mai tarziu ca sa merg direct la biserica dar cei de la firma care se ocupa cu organizarea nuntii mi-au spus ca la primaria sect 3 nu se fac cununii decat pana pe la 2. Asa ca m-au linistit.
Corina
Viovio spune:
Miresici frumoase,nu va mai faceti atitea griji.
Daca e sa iasa bine va fi super,daca ceva merge "rau",o sa aveti de ce ride mai tirziu.
Si ca sa va inveselesc....
Cititi si voiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43453" target="_blank">AICI despre o nunta bine planificata la care toate trebuiau sa mearga struna.
Sa aveti parte de tot ce va doriti in ziua nuntii.
Oricum va fi ea,nu o veti uita niciodata.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
krelia spune:
La mine, ziua nuntii, e inca, relativ departe...insa, incep de pe acum sa-mi fac griji cu ziua cununiei cuvile....daca intr-un alt subiect se punea ca in sect.5 nu mai erau "locuri" libere intr-o sambata pana in ora 13, cu vreo 5 luni inainte, acum BraveGirl spune ca la sect.3 (unde urmeaza sa...) la ora 14 se inchide shandramaua...ma intreb, cu cat timp inainte ar trebui sa ne interesam, cate "atentii" sa acordam pentru a fi siguri ca ne scrie pe listuta?? Vad ca cele 14 zile legale sunt deja depasite....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic
I wanna lay you down in a bed of roses.......
LadyC spune:
Ieri am terminat cu stresul in ceea ce priveste localul.
Acum, dupa ce am citit ce ati scris voi, o iau de la capat.
Eu nu am facut rezervare la biserica si nici la Oficiul Starii Civile. Nu mi-am luat verighetele, rochia, pantofii, invitatiile nu le-am comandat. Ufff, sunt un dezastru de om... Am nunta pe 01 octombrie, dar treaba cu localul m-a cam dat peste cap. Nu imi imaginam ca se ocupa din ianuarie, pentru toamna. Abia am gasit ceva civilizat... Oare asa se intampla si la biserica?
La noi se fac cununii doar dimineata. Pe mine ma incanta ideea sa fie mai pe seara, ca apoi sa mergem la restaurant.
Astazi o sa caut o firma de decor interior pt. nunta (asta in cazul in care exista asa ceva in Tr. Severin.
VA pup pe toate si CASA DE PIATRA!
LadyC
floarea de colt spune:
draga ladyc si eu am nunta pe 1 oct...si am rezervat restaurantul din oct. anul trecut...si abia am gasit pe 1 oct.liber totul ocupat..domnule..se casatoreste lumea pe banda rulanta...
in sfarsit...restaurant avem,formatia rest.e obligatorie deci am trecut de prob. asta,nu avem nici noi rezervare la biserica pt ca nu m-am decis inca la care sa mergem....si cununia civila va fi prin august si atunci o sa imi fac probleme cu rezervarea si actele.
am rochita cumparata si mirele doar pantofii...si cam atata..
ziua nuntii se va desfasura astfel: toata lumea mirii nasii si tinerii care vor dori sa vina mai repede,rudele din alte localitati vor veni la parintii mei acasa...acolo ne imbracam noi acolo imi pune voalul nasa si ..pe la ora 16 plecam sper sa fac rez. la biserica pe la 16.30 ...dupa cuninie facem poze in parc...sper sa fie frumoasa vremea...si apoi la restaurant..unde lumea ar trebui sa vina incepand cu ora 19.de aici...distractie...pana dimineata..si dimineata plecat in saptamana de miere la munte sau la mare inca nu ne-am decis unde...si gata..incepe viata in doi cu acte in regula...ne punem la treaba pt un bebe..repejor..
sa dea domnu sa fie bine si frumos inca o suta de ani..si la mine si la voi dragele mele..
pupici..
LadyC spune:
Floare de colt, ai emotii?
Este o zi deosebita: Acoperamantul Maicii Domnului.
Cred ca imi voi lua ca praznic de familie ziua asta, ca sa sarbatorim dublu-eveniment.
Astazi am vorbit cu cineva de la o casa de moda despre rochie. Mi-a zis ca modelele de toamna vor aparea dupa data de 01 mai... peste cateva zile . Voi cu cat timp inainte veti impartii invitatiile?
LadyC