La noi, la Galati sa veniti! (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

CRINA, ceea ce au spus fetele am auzit si eu despre dr. serban, prietena mea a fakut cezariana cu ea si a fost super incantata, iar in privinta platii si mataca la care merg eu e la fel de scumpa .....eu nasc tot pe 27 da, septembrie ...

LAURA nu ai obiceiul sa raspunzi la mesajele private????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninasiandreea spune:

buna fetelor!
sunt Nina, m-am trezit cam tarziu(e aprilie..) dar sper sa-ma bage si pe mine cineva in seama.. Am o fetita superba de 4 luni(le implineste duminica)
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

La multi ani , Andreea ! Bine ai venit Nina in randul nostru !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Nina, bine ai venit....
Sa-ti traiasca minunea! hai, spune-ne mai multe despre voi nu de alta dar suntem curioase, in general!
Asteptam sa participi activ la discutiile noastre.

Mai fetelor, eu sunt terminata de oboseala...
M-am apucat sa fac curatenie si n-am crezut ca am atatea de facut!
Camera Andrei am terminat-o, numai ca am un birou dintr-ala maaaare de pe vremea lui Pazvante (il are sotul meu zestre ) si nu stiu ce naiba sa fac ca sotul meu nu vrea sa scapam de el, pana nu facem alt birou..Dar banii s-au dus! Asa ca stau cu mastodontul in casa...

Si mai am si altele care nu mi-s de folos, dar nu credeam ca am spatiul ocupat de lucruri inutile...

Va si o saptamana usoara...

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Lilac arunca tot ce nu iti foloseste mai, eu asa fak, fara sa cer voie sotului .....il pun in fata faptului implinit, ca si al meu ar pastra si foile pe care si-a notat candva..... ceva.... eu una mor, nu suport, la foecare curatenie serioasa arunc cu sacii .... i-am zis ca nu vreau vase din plastic, stii tu din alea de care e plin in piata si intr-o zi m-am trezit cu o sacosa de castroane, ligheana si altele ... a doua zi le-am "maritat"..... si asa apartamentele astea sunt ghetouri, mici ....nu pot sa respir....
asa ca fa bine si arunca tot..... ce nu ti-a folosit in ultimele 6 luni nu o sa-ti foloseasca peste un an ...

Mergi la inceput

Multumesc de primire si de urari.Fata mea a avut parte de o zi frumoasa (ca si ea..)
Sunt un pic necajita, caci ieri am fost(iar)la dr si ne-a recomandat din nou gipsul(pt talus valgus).As vrea sa va cer parerea despre dr. Dimitriu, ca mie me s-a parut cam superficial si usor plictisit de fiecare data cand am fost (adica de la 3 saptamani)
Cand am ajuns la asistentul care trebuia sa puna gipsul si l-am intrebat daca totusi nu se poate repara prin masaj, acesta mi-a aratat cum se maseaza piciorul, spunandu-mi ca este gresit cum faceam (adica cum ma invatase dr.)
Mi-a spus sa mai amanan cu gipsul fara sa stie dr. si sa ma duc maine.
Dar ce progres sa fie in 2 zile?
Sunt cam derutata si nu prea stiu ce sa cred . Voi ce ziceti?
hai ca poate imi dati vreun sfat.
va pupam,
NINA S ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

alinam Am aruncat vreo 2 cutii de hartii, hartioare, posete, pantofi...Dar ce sa fac cu biroul?????

nina Si noi am avut probleme cu picioarele si am fost la Petrea. El tot asa ne recomandase gipsul dar noi am sustinut sus si tare ca ii facem masaj. Si ne-am tinut de el, pana cand am observat ca urla copilul ca din gura de sarpe numai cand ii dadeam ciorapeii jos...asa ca am renuntzat. Nu stiu exact care era diagnosticul (ce sa fac, neuronul este supraaglomerat...). Stiu doar ca i-am pus tot timpul ghete cu talpa tare prin casa...Si acum mai merge ca balerina si cu varfurile picioarelor usor impreunate dar ma gandesc ca o sa mai creasca si o sa facem educatie de mers cu ea si atunci cand o sa-si dea seama ca baietelul x sau y se uita la ea o sa inceapa sa-si corecteze pozitia picioarelor. Ca si eu is gheboasa, dar daca ma controlez spui ca am un par in fund!

Mai, sanatate multa bebicilor, copiilor si pt mamele lor!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns av_crina spune:

Nina, nu stiu daca te ajuta foarte mult ce am eu de povestit, dar intrucat ma sunat cunoscuta problema ta, iata ce stiu eu. fratele meu cand era mic si a invatat sa mearga calca cu piciorul stang pe varf; l-au dus ai mei pe la doctori, pe la tratamente la eforie de mergea cu bocanci de plumb, i-au tot masurat picioarele, radiografii, pe masura ce mai crestea era si pedepsit si ...tot degeaba. insa, surpriza, cand a inceput sa dea de fete, pe la scoala primara, s-a corectat singur singurel si acum e o paluga de 1,90, 20 de ani, drept si frumos de nu are nici o treaba. a, cand ica calca nasparliu radeau copii de el in fata blocului la joaca si tot nici un efect. insa fetele l-au pus pe chituci cu mersul lui de balerin. repet, nu stiu pre multe amanunte medicale si nici ce inseamna afectiunea fetitei tale, insa nu dispera. am incredere ca se va rezolva de la sine.
bafta, sa aveti grija de voi, fetelor, si de puii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Nina si Liliana ia dati mai multe detalii despre talus valgus ca eu cum aud de vreun bebe cu pb ma si apuca paranoia . Ce inseamna??? Cine si la cate luni a pus diagnosticul?? Am cautat pe net dar mare lucru nu am gasit...asa ca spuneti-mi voi mai multe.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

talis valgus inseamna ca bebelul a stat cam rau in burtica si i s-au cam sucit piciorusele, mai bine zis incheietura .
cam cum merge Charlie Chaplin,mai clar. Eu am vazut la spital o gramada de copii, mai mici ca fata mea , care aveau piciorusele in gips si cred ca e ca o moda pt doctori chestia asta. De-aia am intrebat de dr. Dimitriu, care e cam in varsta si usor plictisit.
Andruta mea cam urla asa ca va pup

Mergi la inceput