La noi, la Galati sa veniti! (2)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Buna ziua galatence !
Vad ca in asteptarea primaverii ( care se pare ca a venit in sfarsit ) dezbateti probleme arzatoare. Eu am renuntat de mult sa-mi explic "logica si legile " din Romania asa ca am declarat-o pe Daria la intretinere de cum am ajuns acasa de la maternitate, am bagat caloriferul electric ( caldura n-au oprit-o inca dar in unele nopti este nevoie ) si in rest caut solutii ca explicatii nu gasesc de nici un fel.
Ma bucur ca s-a lungit ziua si de abia astept sa se incalzeasca ca sa o pot scoate pe Dari si la o plimbare de dupaamiaza ( cea de la pranz o face cu dadaca ) si cu ocazia aceasta poate ne mai intalnim si noi. Macar la o plimbare cu copiii daca nu la o pizza .
O saptamana usoara si sa auzim doar de bine !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
liliac1 spune:
Si eu vreau la plimabreeeeeee!!
Dar m-am apucat deocamdata de curatenie pentru Paste ca la harnicia care creste in mine si la timpul pe care-l am, nemaivorbind de ajutor, trebuie sa o iau din timp.
Vreau sa-mi iau mocheta pt. camera fetei si tot aman de vreo saptamana, pt. ca n-am cu cine sa ma duc s-o car!!
Unde stiti voi ca mai sunt mochete in Galatiul asta????
Eu am fost asa: Mocheta (in Ada Marinescu), este un magazin la Popescu, Piritex-ul, si mai este unul in 20. In alta parte, unde as putea sa ma duc sa ma mai uit???
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
LauraFlo spune:
Sorry, Liliana dar alte magazine nu stiu. Poate doar in piata mare, dar cred ca cele mai bune preturi doar la EEp sau Piritex gasesti. Nu stiu cum mai este acum dar cand mi-am luat eu covoarele in 2002, asa a fost. Succes la cumparaturi !
Fetelor, daca cumva ne intersectam la plimbare bateti-ma pe umar, ca de la mine nici o sansa sa va vad: sunt cam chioara si nici nu prea retin figurile.
Vreme frumoasa si copii sanatosi !
LauraFlo spune:
Alina, dna Mataca mi-a urmarit toata sarcina. Eu m-am inteles excelent cu ea, din cate stiu eu e una dintre cele mai bune echografe, am fost luna trecuta la un control si are un echograf super modern. Din pacate cand am nascut eu era plecata la niste cursuri si nu pot sa-ti dau amanunte despre partea aceasta. Are cabinet langa posta din centru, are program doar martea la clinica Avant Medica, am numarul daca il vrei.
Daca vrei sa stii si altceva spune-mi.
liliac1 spune:
Despre mataca am auzit o gramada de lucruri bune...
Eu am facut doar o echo la ea si a fost prima care mi-a spus ca voi avea fetitza...si asa a fost!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
av_crina spune:
Buna fetelor!
Ba asta e numarul de la Apaterm, adica responsabilii cu caldura. Biroul Relatii cu Publicul, telefon direct 473151. insistati, dar cu certitudine asta e numarul.
Si acum ca sa trecem la lucruri mai frumoase ii raspund lui Liliac1: din cate mi-a spus medicul meu ( dr. Serban) nasterea e in jurul datei de 27 august. ceea ce ar fi fain pentru ca eu is nascuta tot pe 27 doar ca decembrie. la zodie nu ma gandesc deloc ca nu dau prea mare importanta aspectului asta, la momentul actual.
am vazut ca discutati despre dr. mataca, si eu am fost la o eco la ea la Avant Medica, langa Posta mare si mi-a placut mult, doar ca ma urmareste alt medic asa cum se vede mai sus.
daca aveti ceva pareri sau experiente personale, ca astea sunt mai importante, legate de dr. serban, va rog sa nu ezitati si sa mi le impartasiti. cine stie, poate imi sunt de folos. desi sper ca sarcina mea sa decurga ca si pana acum, adica perfect, fara probleme. v-am mai spus, nu? ca am o sarcina snur, nici macar greturi. pentru mamicile in devenire ca si mine, nu trebuie sa fiti invidioase, ci sa adoptati o gandire pozitiva; eu, una, asa am facut.
si se pare ca soarele si-a facut mila de nasul nostru inghetat si poate cu ocazia asta ne vedem si noi.
in rest va doresc toate bune si un weekend super, ca deja miroase a gratare....
LauraFlo spune:
Crina, dna Serban ar fi fost si pentru mine prima varianta ( e foarte bine pregatita ), dar din cate am inteles de cand s-a imbolnavit numai are aceeasi disponibilitate si rabdare, ceea ce este de inteles : insanatosirea ei este pe primul plan. Tot din acelasi motiv numai are cabinet particular, iar pe mine una spitalul ma deprima. Sper din tot sufletul sa fie prezenta cand ai tu nevoie de ea si sa ai cat mai putin nevoie de ea, adica sarcina ta sa decurga cat mai bine.
liliac1 spune:
crina Sarcina usoara in continuare!! Uite, tot asa usor am dus-o si eu incat la un moment dat ma intrebam daca nu-i ceva in neregula cu mine... Si n-a fost! Sa dea Dumnezeu sa nasti ushoooor! Despre Serban stiu ca este foarte bine pregatita, iar o prietena de-a mea care a avut sarcina urmarita de ea a fost super multumita. Doar ca, spunea ea, este mai scumpa...
Dar a venit cand a nascut si asta-i un lucru bun...
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica