La noi, la Galati sa veniti! (2)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
In sfarsit merge site-ul ! Am facut scurta la deget tot dand F5 !
Iubitele mele,Ellen si Crystina, CAFFE JOURNAL nu e altceva decat fosta Miorita ! V-am pus pe ganduri, nu ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ellen spune:
Laura, chiar ma gandeam si eu ca a aparut ceva nou, acum m-am lamurit unde este. Elena &
Alexandra (25.09.2004)
verutza spune:
Buma seara dragele mele,
Nu cred ca sunteti pe receptie la ora asta, dar va scriu abia acum pentru ca azi nu am avut timp sa intru pe net.
Bine ai venit crystina printre noi si poate te vedem in vara asta la o o intalnire cu grupul galatzencelor.
Ma bucur ca grupul nostru se mareste si tare mult as vrea sa ne cunoastem mai bine.
LauraFlo,
M-am indragostit de palaria rosie a Dariei, n-ar fi rau sa i-o dai si Alinutei o tura. Apropo, de unde ai cumparat-o, ca e foarte nostima? Daria e o mica printesa.
liliac1
Am inteles ca doresti sa stii unde se tin cursuri de dans de societate. Dar doresti pentru adulti sau pentru copii?
liliana29s,
Ce-ti face cavalerul? Cum ati petrecut de Pasti? Se vede ca ai mai putin timp de cand il ai acasa ca nu prea ne-ai mai vizitat.
Daca maine aveti timp, haideti sa ne intalnim la rondou cum ii spune ele adica la Parcul lui Durbaca cu bebelini pe la ora 18. Ce ziceti? Astept propuneri. Pentru recunoastere sa aveti o foaie in mana pe care sa scrie DC. Pentru cine nu poate maine, ramane la aceeasi ora, dar duminica. Daca o tot amanam asa, nu mai reusim sa ne cunoastem mai ales ca vine perioada concediilor si majoritatea vom fi plecate. Noi vom pleca in Italia prin luna iulie. Va scriu numarul pe pe PM. Ok?
Va pup pe toate si toti de un capat al altul
LauraFlo spune:
Iubita Vera se pare ca astazi ploua si n-o sa ne putem intalni, poate maine ! Sau in orice alta zi ( insorita sa fie ) din cursul saptamanii intre orele 17.30 si 20. Eu in fiecare zi ma plimb cu Daria, iar compania voastra va face plimbarea si mai placuta. Ce draguta esti tu ! Vrei sa ne cunoastem mai bine !
Palaria Dariei i-am cumparat-o de la magazinul Materna din M18. ( este situat pe Brailei, intre spitalul judetean si Neacsu, mai aproape de Neacsu). Daca vrei mergem impreuna la cumparaturi !
LauraFlo spune:
Nimeni ? Eu am plecat acasa. Mi-am terminat treaba, m-a felicitat sefu...Deci voi avea un week end placut !
liliac1 spune:
In primul rand sa-mi lamuresc problema...
Vreau cursuri de dans pentru mine si-al meu sotz. Nu ca ne-am calca pe picioare, dar vreau sa facem ceva impreuna...Si spre surprinderea mea chiar a fost de acord.
Acum mai nou l-am convins si sa ma duca la sala macar 1 data pe saptamana...Dar sali de fitness am tot gasit, dansurile lipsesc cu desavarsire!
Mai fetelor, poate ca vremea asta o sa tina cu noi si ne-om intalni o data si-o data...
Partea nasoala este ca fii-mea doarme cam pana la 17-17:30... Dupa-aia, spalat, mancat, schimbat...Dar noi incercam.
Sa fie vreme buna, in rest ne descurcam.
Va
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
liliana29s spune:
Salutare
Da Verutza am avut baiatul acasa.Mai nou baiatul meu se numeste Terminator sau Domnul castor(roade mobila soacramii mai exact lacul de pe masuta,fotolii...)
Poate la sfirsitul acestei saptamini sa fie intilnirea mult asteptata.
Liliac1, ai rezolvat cu reteta?Ai primit mailul de la mine?
Liliana
verutza spune:
Se pare ca vremea nu a tinut cu noi sambata. Duminica eu am ajuns la "Durbaca" abia pe la pe la ora 20, pt ca nu m-am simtit prea bine. Dar poate reusim sa ne gasim la sfarsitul acestei saptamani, asa cum zice si liliana29s. Daca micutzul tau e Terminator, atunci al meu e Distrugatorul. Asteapta sa mai creasca, deocamdata n-ai vazut numic. Dar cu doi copii, ce sa mai zici? Dar nu ma plang, sunt chiar fericita de copiii mei.
liliac1
Mi s-a parut ca esti racita la telefon. Eu ma cam grabeam si sper ca nu ti-am parut nepoliticoasa. Am fost la medic, la ginecolog vreau sa spun. Am o problema destul de seriosa, endometrita hemoragica.Mi-a dat tratament si daca nu se rezolva va trebui sa imi faca chiuretaj.
Credeam ca voi scapa de probleme ginecologice dupa ce voi naste si al doilea copil... Sper sa trec cu bine si peste asta.
Va pup si numai bine va doresc1
verutza spune:
LauraFlo,
Stabileste tu o intalnire
sa mergem cu bebelusele la cumparaturi. Chiar vreau sa o innoiesc pe Alinutza. Ok?
Si eu te pup!