La noi, la Galati sa veniti! (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Hai ma Liliac ma, Andra e fetita ta cea dulce si frumoasa ( si cuminte ) ! Chiar oare cu cine seamana ? Sau ca sa fiu mai directa: tu cum erai la varsta ei ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fete galatzence!

N-am mai mai intrat de multishor pe la voi!

Vreau sa va salut pe toate sipoate planuitzi o intilnire si prin iulie ca atunci vom veni si noi prin tara si ne-ar face mare placere sa va cunoastem pe toate!

Pupici din partea noastra!

Cristina si Lilly Elisa

http://community.webshots.com/user/crystinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Liliac1, noi promitem sa ne vaccinam, pentru ca nu vrem sa ne imbonlavim de la voi.

Ce bine ca ati apucat sa va intalniti pana acum si sper ca la urmatoarea intalnire sa particip si eu.
Unde v-ati intalnit? Aveti un loc anume?

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Ellen, ne-am intalnit de doua ori pana acum la Caffe Journal si la Amadeus, fara bebei. M-am uitat pe pozele tale, ai o bombonica de fat, iar canapelele tale portocalii m-au dat gata. Vara aceasta planuim si noi o mutare la trei camere sau daca nu macar amenajarea sufrageriei, asa ca sunt cu ochii pe ...amenajari posibile si pe furat idei .
Cristina daca ne dai de veste ne vom intalni special si in aceea perioada ca sa ne cunoastem.
Voi, celelalte fete ce faceti ? ce scuze aveti de nu ne mai vizitati ? Nu ne mai iubiti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Hristos a inviat!!!
Scuzele noastre : de Paste am fost plecati la Roman la parinti iar de cand am revenit tinand cont ca e vremea frumoasa stam cu bebe afara mai mult.
In parcul de la rondou noi mergem destul de des, chiar si ieri am fost si probabil merg si azi. Poate trecem una pe langa alta si nu ne recunoastem

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Adevarat a inviat.
Salut, va pup pe toate si pe bebelini.
Pe cind o intilnire?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

crystina Draga noastra, noi am vrea sa planuim cate o intalnire in fiecare saptamana... Asa ca abia asteptam sa vii. Numai sa nu fie lumea plecata in concedii..
Eu am concediu in august, si vrem sa plecam vreo 2-3 saptamani sa vedem si muntele si marea. Inca nu stim in ce ordine...

Fetele mele, ati auzit pe undeva prin Galati daca se organizeaza cursuri de dansuri de societate sau latino??
Va rog sa-mi spuneti si mie! Ca-s disperata, nu stiu unde sa gasesc...

Va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Liliac, la sora mea la gradi este o profesoara ( sau era ) care face cu copilasii cursuri, dar avea pe la scoala 40 ( din spatele dispensarului ) la vremea aceea , cursuri si pentru adulti. Ma interez si iti spun. Tu vrei pentru adulti sau pentru bebelina ta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Pupici la galatzence! Unde atzi disparut fetelor?

Cum e vremea pe la voi ca pe aici iar s-a facut frig! Alalaltaieri, i-am dat lui Lilly drumul in gradina numai in bluzitza cu spatele gol si cu sandaluzte, iar acum are caciulitza! Vreme de doi bani, nu alta!

Daca va intilnitzi sa facetzi si poze!

LauraFlo unde e Caffe Journal? Am ramas in urma rau de tot! Hai ca de Amadeus stiu..

Liliac1 o intilnire pe saptamina! Suna bine! Lasa ca o sa venim si noi la vara! Mai marim putzin grupul!

Va pupam pe toate cu bebelini cu tot!

Cristina si Lilly Elisa

http://community.webshots.com/user/crystinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Crystina, nu esti singura care a rams in urma. Nici eu nu stiu unde este Caffe Journal.

Laura, multumim mult pentru aprecieri. Canapelele si mie mi-au placut foarte mult cand le-am vazut. Sunt de la Mobexpert .

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput